di Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Selam, Is yapacagim bir sahsin gercekten mesleginin bu olup olmadigini ogrenmemin bir yolu var midir acep internet ustunden ?
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 iyide ogretmen dedigin bin cesidi war devlet okulunda ogretmendir ozel okulda ogretmendir ozel ders veriyodur kurs ogretmenidir yabanci dil ogretmenidir sakat cocuklara bakiyodur anaokulu hocasidir hangisi?
di Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Dogru diyosun tabi. Benim aklima direkt devlet memuru olan ogretmen gelince yazmadim hic orasini. Kesin bilgi sahibi degilim lakin devlet memuru diyelim biz. Farkli cikmasi biraz zor bi ihtimal.
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Hangi okulda çalışıyorsun diye sor, onu öğrenince okulun kadrosuna okulun internet sitesinden bakabilirsin, veya direk o okula gidip bakarsın öğretmen mi değil mi diye.
di Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Ya vardir belki MEB'in falan boyle bi olayi diye soruyorum esasen. Yoksa o tip birsey olacak pek tabi. Sitesinde falan da goremedim gerci oyle bi olay.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Herkes, kendisiyle ilgili kişisel bilgi ve verilerin korunması hakkına sahiptir abi. Anayasa'nın 20. maddesi. Yoktur yani böyle bir site, arama. Tek yapabileceğin Google'da adamın adını aramak. Mesela ben annemin adını arayınca 23 Nisan İlkokulu diye çıkıyor.
di Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Abi hakkimizdir da genelde uygulanabilirlikler hep su goturur nitelikte oldugu icin oyle sansimi deneyeyim dedim iste. Google'a ve okulunu falan ogrenince okulunun sitesine bakicam artik. Tesekkur ederim.
freemaniacss Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 bence okulun sitesinden medet umma.çünkü okul siteleri genelde öğretmen kadrolarını falan yenilemiyorlar.3 sene önce orada öğretmenlik yapanlar olabiliyor genelde.en güzeli çalışıcağın kişiye çalıştığı okulu sor.sonra okulun numarasını bulup müdürünü ara,en net öyle olabilir,ya da ilçe/il milli eğitim de tanıdığın varsa onlar sana 2 dakikada söyleyebilirler
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Sebit için yaptığımız projede. meb'in bilgi sisteminden öğretmen bilgileri topluyor ve sorguluyoruz, eğer tc kimlik no biliyorsan kontrol edebilirim.
Red Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 gerçekten öğretmense hangi okulda öğretmen oldugunuda söyler sorulunca :) o zamanda ögrenilir ztn hemen
Bone Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 doktorlar için türk tabipler birliği vardı. oraya üye olman gerekiyor. doktorken bir işe başlaman gerektiği sırada ttb'den belge getirmeni istiyorlar. öğretmenler için böyle bişi var mı bilmiyorum. ama mezun olduğu üniversitenin diplomasını isteyebilirsin.
riglous Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Okul müdürünü ara. Şu şu öğretmenden şikayetçiyim de. Yoksa, yok öyle biri der. Varsa hayırdır der. Eğlence katmak istiyorsan, oğlumu döven hocanın diye lafa başla. Sonra sana hangi öğretmen diye soracaktır. Bağır çağır baya bi, içini dök. Ondan sonra söyle adını...
Narstil Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Facebook tan arat artık orada sevilen öğretmenlerin bir hayran sayfaları var 8 sene önce mezun olduğum okuldan grup önerisi gelmeye başladı bu yeni nesilin işi gücü yok. Yada öğretmenin çalıştığı okulun web sayfası var ise google ismini yaz genelde okul sayfalarında öğretmen isimleri de kayıtlı olduğundan arama sonucu o sayfayı görebilirsin.
Öne çıkan mesajlar