Odeon Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 nuri emre kayboldu ya. emreyi ilerde kullanmamiz lazimdi. selcugu alip nurinin yerine emreyi az one cikarmak lazim
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 bide bu hamiti turkiyeye getiren takım yuzyılın transferini yapmış olur. inanılmaz iyi bi adam ya.
tunch Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 ha dur , tamam şimdi oldu. selçuk deyince fenerli selçuk sandım bi an , korktum :)
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 haaaah sabriyi de sakatlayın ... GS de oyuncu bırakmayın pls yok cacık olmaz. sorun şu; bu kadar hıyardan nasıl cacık olmuyor onu anlamıyorum?
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Yaşa be mesut çok övünüyoruz senlen :D
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesut, inşallah Türkiyedeki maçtada oynarsın. Nefret listesinde en tepeye geldin, tebrikler.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Bu adam cok iyi topcu, keske daha milliyetci olsaymis :D
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Khelben said: Mesut, inşallah Türkiyedeki maçtada oynarsın. Nefret listesinde en tepeye geldin, tebrikler. lan olm adam napıcaktı ben yarı turkum atmıyım lan ben mi dicek. herif almanyayı seçtiyse atıcak golunude.
tunch Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 rakipteki türkten önce kendi takımımızdaki türklere bakmak lazım :)
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Demin ZDF'teki Alman spiker "Bizim Mesut Real'de oynuyor" diyenlerle iyi dalga geçti... Adam hakikaten çok klas oyuncu,ara paslar,kaçışlar,çok basit oynuyor ama süper oynuyor...
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 türkiye amma kek takımmış, yürüye yürüye 2-0 oldu. kolay maçmış türkler çok rerore
Öne çıkan mesajlar