DoruK Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 son 5 yıldır umut vaadeden defans ve forvet oyuncuları fenerbahçe'nin mükemmel politikasıyla etkisiz hale getirildi, sonuç bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesut'a bende üzüldüm şimdi,zor durumu hakikaten.. Onun dışında birşey oynadığımız yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Estel_Anorien said: mesuta üzüldüm lan. ben uzulmedim valla. pic gibi hissediyordur simdi kendini. hadi anasi babasinin biri alman olsa neyse. resmen para icin almanyayi secti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 yada futbol için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Hiç alakası yokta,burada girmeyelim o konuya.. Herşey o kadar basit değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 adam kariyer yapmak için kendi soyunu red detti resmen.bi futbol için değmezdi.alman safında yer almak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Odeon said: Estel_Anorien said: mesuta üzüldüm lan. ben uzulmedim valla. pic gibi hissediyordur simdi kendini. hadi anasi babasinin biri alman olsa neyse. resmen para icin almanyayi secti. para? bildiğin türkiye'de çürüyüceğime adam gibi takımın yıldızı olurum dedi. Ayrıca çıkıpda mesut ünlü olunca gitmedi almanya adama. Löw kaç sene önceden adama seni izliyoruz, milli takımda görmek isteriz demiş. Bizimkiler anca ismi duyulunca gidiyor. Adam ne kadar Türkse, o kadar da Alman. Acı ama gerçek bişeyi kabul etmek lazım. Almanya'da doğup, Almanya'da Alman standartlarında yetişen oyuncuları ismi duyulunca milli takıma çağırmak ne kadar koysada hırsızlık gibi. Almanlarda haklı olarak isyan ediyor. Biz yetiştirelim, adamlar kapsın. Milliyetçilik de bi' yere kadar işte. Bende eskiden öyle düşünüyodum ama empati yapınca ne kadar haklı olduklarını gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesut'a sert bir müdehale gelse üzülmeyecek tek kişi olmadığımı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 sergen rage! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 bu müller nasıl bir topçu arkadaş, her gol olabilecek pozisyonun içine girmeyi başarıyor. ayrıca mesut'a ayıp ettiler, övünmeyi biliyoruz, saygı göstermeyide öğrenelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Herşey Türkiye'den göründüğü gibi değil işte.... Bunu bizim anlamamız mümkün değil,orada yaşayanlar bilebilir birtek bunu..Yazılarını çok sevdiğim Almanya'da yaşayan bir Türk olan Borges çok güzel dile getirmiş durumu,isterseniz bir okuyun...Yazısında en çok da şu paragraf hoşuma gitti.... "Arkadaşım sen her sabah milli marş okuyarak girdin sınıfa.. Dilin Türkçe, yaşadığın yer Türkiye. Türkiye'nin ekonomik gelişimi seni etkiler, buradakileri değil. Milliyetçiliği doğuran ortak çıkar doğrultusunda gelişen bilinçten de yoksun burada doğup büyüyengiller.. Ortak çıkar varsa aidiyetin nereye olacağı da ortadadır. Misal senin çocukluğunda etkilendiğin resmi tarih de yok.. Senin gibi milliyetçi duygulara sahip olmaması onun karakterinden ya da senin muhteşem güzel kişiliğinden kaynaklanmıyor, koşulların bir sonucudur en az senin kadar.!" http://devrimderki.blogspot.com/2010/10/ortadaki-bayrak.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesutla övünmek kadar saçma bişey olamaz! Mesutun ne faydası var bize, belki onun sayesinde Avrupa kupasına gidemiycez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Evet adamın futbol olarak gelişmesinde zerre payımız yok. Azıcık parlayınca hemen damlamayı çok iyi biliyoruz. İyi yaptı adam. Kariyer tercihi için de adam ıslıklamak güzel hareketmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesut kendisi için en doğru kararı verdi, eleştirmek yersiz. - yaşadığı yer almanya - annesi babası almanyada yaşıyo - futbola başladığı yer almanya - futbol ve altyapı eğitimini aldığı yer almanyha - profesyönel olduğu yer almanya - ismini duyurduğu yer almanya - yıllarca ekmeğini yediği yer almanya - türkiyede kalsa muhtemelen erişemeyeceği bir potansyele, eğitim disiplin ve yetenekle erişip dünyanın en gözde kulübüne gitmesini sağlayan yer almanya bırakın da almanyayı seçsin yani. adam almanyayı seçti diye demediğini bırakmayanların aurelio'ya kucak açması da ayrı bir konu (ha şimdi kötülerler tabii, ama iyi oynadığı dönemde adama bi barda içki söylemedikleri kalmıştı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 mesut'a sırf almanyayı seçti diye laf edenler amerikada vatandaşlık hakkı kazansanız naparsınız diye sormak istiorm. ayrıca ben mesut reale gidince yada gol realde gol atınca falan gururlanırım tabiki. adam ne kadar almansa bi okadarda turk aynı zamanda. bunu kendiside soyluyo ztn. ha almanyayı seçmesi kesinlikle mantıklı olan ztn. bende olsam bende almanyayı seçerim. hem futbol olarak hemde doğduğu buyuduğu yer sonuçta. adam gelipte tarihinde 2 kez dunya kupaasına giden takımımı seçsin diğer tarafta 3 kere dunya kupasını kazanan takımımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Yahu ben Fatih Terimi niye gönderdik anlamadım ki, kadro aynı, oyun yapısı bile aynı, hatta salak gibi DEFANS DEFANS diye yırtınıp yine beceremeyip gol yememiz bile aynı. O zaman hocayı niye değiştirdik, lan stadın hepsi bizim deplasman bile sayılmaz, niye ezik ezik yine defans oynatırsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 oturup 70 milyon nüfuslu ülkeden bi mesut çıkaramadığımızı sorgulamamız lazım. mesut almanyayı seçti vah vah tü kaka demeyi değil. burda çoğu insan kariyeri değil parayı tercih eden oyuncuları savunuyor. Ee kariyeri tercih eden adamı sevmezler tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 avusturya bana vatandaşlık verse dönüp türkiyenin yüzüne bakmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 mesut türkiyeyi seçse muhtemelen maçların yarısında yedek olucaktı ve şuan madridde olmayacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 oha nike reklamı gosuymuş haha arda arıyor adam mesgule veriyor ahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 çünkü takımda oğuz etkisi var.. hiddink efendi kıçını yayıp hollandadan talimat veriyo. beyfendiye kıçını kaldırıp türkiyeye gelmek, 2 lig maçı izlemek, oyuncuların performansını takip etmek zor geliyor. Yılmaz Vural bile bu sezon başından beri 30 maça falan gitti tüm takımları izledi be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 tunch said: sergen rage! ...yani çok enteresan, baktığın zaman... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Darksun said: Yahu ben Fatih Terimi niye gönderdik anlamadım ki, kadro aynı, oyun yapısı bile aynı, hatta salak gibi DEFANS DEFANS diye yırtınıp yine beceremeyip gol yememiz bile aynı. O zaman hocayı niye değiştirdik, lan stadın hepsi bizim deplasman bile sayılmaz, niye ezik ezik yine defans oynatırsın...bu malzemeyle zerre fark yapmaz diye defalarca söylemiştim ben. bizim millet adam göndermeye çok hevesli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Türk basketbol ve futbol takımlarında kariyeri ve para için oynamayı tercih eden yabancı kökenli sporculara aynı tavırları gösteriniz lütfen Özil'e laf ediyorsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 hiddink geçenlerde açıklama yaptı ama. bu 5 ayda devrim olcak filan diye. günü kurtarmak için bu kadro filan dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar