Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avukat patiler bakabilir mi?

sandalye

Öne çıkan mesajlar

20 Eylül günü saçma sapan bir nedenle gözaltına alındık 2 arkadaş. Dava açılıp açılmadığını öğrenmek için karakola gittik.Karakol adliyeye gönderdik onlar karar verecek oraya gidin sorun dedi. Yalnız internettende öğrenebilme olayı varmış sanırım. Hakkımda dava açıldı mı mahkemem var mı nasıl öğrenebilirim tebligattan önce?

Birde başka bir şehirin adliyesinde de aynı sorgulamayı yapabilir miyim?
Sosyal ağlarda paylaş

sandalye said:

20 Eylül günü saçma sapan bir nedenle gözaltına alındık 2 arkadaş. Dava açılıp açılmadığını öğrenmek için karakola gittik.Karakol adliyeye gönderdik onlar karar verecek oraya gidin sorun dedi. Yalnız internettende öğrenebilme olayı varmış sanırım. Hakkımda dava açıldı mı mahkemem var mı nasıl öğrenebilirim tebligattan önce?

Birde başka bir şehirin adliyesinde de aynı sorgulamayı yapabilir miyim?

nedeni söyle sonunu söyleyeyim.
Sosyal ağlarda paylaş

kusura bakma ama senin derdini anlatma konusunda bir sıkıntın var.
said:
Olayı anlatmıştım başka topikte de bize ait olan birşey 3 metre yanımızda 4.8 gram buldular. İfadede bize ait olmadığını belirttik

size ait olmadığını söylemiştin diğer başlıkta da. orada da böyle bir iki sıkıntı vardı yazılarında.

ne bileyim, dikkat et yani bunlara. çok net, kesinlik içeren şeyler yazmamışsın diyorum sadece. tavsiye olarak kabul et bunu, bu olay yasal bir hedeye döndüğünde çok açık ve net ve anlaşılır şekilde konuş.
Sosyal ağlarda paylaş

Mighty_THoR said:

sorun yok ozaman savcı sallamamamış,keyfine bak.

Ama nezarette 2-3 eleman daha vardı üstlerinden çıkmış hatta polis "utanmadan birde tarlabaşından aldım diyorsunuz zengin ettiniz adamları" filan diyordu. Onlarda aynı işlemi gördü ifadeden sonra serbest kaldılar. O nasıl oluyor?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...