sandalye Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 20 Eylül günü saçma sapan bir nedenle gözaltına alındık 2 arkadaş. Dava açılıp açılmadığını öğrenmek için karakola gittik.Karakol adliyeye gönderdik onlar karar verecek oraya gidin sorun dedi. Yalnız internettende öğrenebilme olayı varmış sanırım. Hakkımda dava açıldı mı mahkemem var mı nasıl öğrenebilirim tebligattan önce? Birde başka bir şehirin adliyesinde de aynı sorgulamayı yapabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 olay nedir abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Dosya numarası çıkmadan dava hakkında internetten bilgi sahibi olamazsın. Davanın açılacağı adliyeden bilgi sahibi olabilirsin ancak. Dosya numarası da dava açılınca çıkar o zaman her yerden takip etme ve geri çekme şansın var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 sandalye said: 20 Eylül günü saçma sapan bir nedenle gözaltına alındık 2 arkadaş. Dava açılıp açılmadığını öğrenmek için karakola gittik.Karakol adliyeye gönderdik onlar karar verecek oraya gidin sorun dedi. Yalnız internettende öğrenebilme olayı varmış sanırım. Hakkımda dava açıldı mı mahkemem var mı nasıl öğrenebilirim tebligattan önce? Birde başka bir şehirin adliyesinde de aynı sorgulamayı yapabilir miyim? nedeni söyle sonunu söyleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 parkta sigara döndürüolardır nolacak başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 olm sigara parkta mı içilir. iyiki yunuslara denk gelmemişsiniz kırarlarda her tarafınızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 http://www.uyap.gov.tr/ Su adresten bakiyosun da yalan gibi sanki. Ben kendiminkini bulamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Cihangir parkı. Fix mekan :) Asla sorun yaşamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Olayı anlatmıştım başka topikte de bize ait olan birşey 3 metre yanımızda 4.8 gram buldular. İfadede bize ait olmadığını belirttik. Eve tebligat filan gelicekse ona göre konuşucam ailemle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldarion Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Gençlik bitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 nasıl acıklıcaksınki bunu ailene? sana ait değilse yanında ne işi var demezler mi? neyse allah kolaylık versin ben kaçar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Hacı dedektörle mi gezeyim. Ayrıca biz görmedik yunuslar 3 metre yanınızda bulduk dedi tutanak öyle tutuldu. Ki görsek alırdık sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 sandalye said: Olayı anlatmıştım başka topikte de bize ait olan birşey 3 metre yanımızda 4.8 gram buldular. İfadede bize ait olmadığını belirttik. Eve tebligat filan gelicekse ona göre konuşucam ailemle. arkadaşınınmıymış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?20,5103067,5103112#msg-5103067 olay bu adamın değilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 kusura bakma ama senin derdini anlatma konusunda bir sıkıntın var. said: Olayı anlatmıştım başka topikte de bize ait olan birşey 3 metre yanımızda 4.8 gram buldular. İfadede bize ait olmadığını belirttik size ait olmadığını söylemiştin diğer başlıkta da. orada da böyle bir iki sıkıntı vardı yazılarında. ne bileyim, dikkat et yani bunlara. çok net, kesinlik içeren şeyler yazmamışsın diyorum sadece. tavsiye olarak kabul et bunu, bu olay yasal bir hedeye döndüğünde çok açık ve net ve anlaşılır şekilde konuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Bize ait değil yanlış yazmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 savcının karşısına çıktınız mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Yok. Tutanak tutuldu ifade verdik serbest bırakıldık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 sorun yok ozaman savcı sallamamamış,keyfine bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tachikoma Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 başından savmış savcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 sandalye said: Bize ait değil yanlış yazmışım. savcının karşısında da dilin sürçmez inş :D http://www.youtube.com/watch?v=NG-tav5_dY4&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 savcılar artık takmıyo demek, nası olsa mahkemeye çıkınca bi şeyim olmuyo diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mighty_THoR said: sorun yok ozaman savcı sallamamamış,keyfine bak. Ama nezarette 2-3 eleman daha vardı üstlerinden çıkmış hatta polis "utanmadan birde tarlabaşından aldım diyorsunuz zengin ettiniz adamları" filan diyordu. Onlarda aynı işlemi gördü ifadeden sonra serbest kaldılar. O nasıl oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 savcı dava açacak olsaydı sizi çağırırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar