Regalya Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 valla orta okuldan beri ilk defa böyle resmen kan fışkırdı dün bugün grip/nezle gibi oldum belkide biraz fazlaca oynadım burnumla baya baya kanadı sağa pamuk koyuyorum soldan fışkırıyor felan lol hemen tuzlu pamuk basıp kanamayı durdurdum üstünede soğuk suyla duş aldım tamamiyle durdu ama baya bi süredir kan felan vermiyorum acaba diyorum vucut fazlamı stokladı kanı nedir?
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Tuzlu pamuk sanıyesinde durduruyor acı felanda yok gayet etkili bi yöntem //sağol bone
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Abi oynarken kılcalları zedelemişsindir eğer yüksek tansiyon hastası falan değilsen. Fazla kan öyle damar patlatıp fışkırmaz :P Bir doktora görünmeni tavsiye ederim çünkü bir kez kılcal zarar gördü mü en ufak birşeyde yeniden kanamaya başlıyor aynı yerden, yer etmeden baksın doktor çaresine. Geçmiş olsun bir de.
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Vücutta kan oranı litre olarak artmıyor diye biliyoum öyle fışkıracak kadar. Kan değeri artıyor ama, konsantrasyona etkisi var galiba onun. Tansiyonun çıkmış olabilir. Ama kanamanın asıl nedeni nezle nedeniyle burnunu tahriş etmen. Benim de başıma sık sık geliyor çünkü. Hele birde otrivin, iliadin gibi burun spreyleri kullanıyorsan, burundaki damarları berbat ediyor onlar. Hatta ben sık sık burnum kanıyor diye kbb polikliniğine gitmiştim, doktor ağzıma tükürdü resmen, doktor vermeden niye burun spreyi kullanıyorsun, kafana göre iş yapamazsın burun spreyi konusunda dedi. Ciddiyetini ordan anladım sdfg Bu arada burun kanaması iyi birşey aslında. Vücudun emniyet valflerinden. Tansiyon fırlamalarında falan özellikle.
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Tansyon+nezle dolayısı ile fazla oynamak olabilir o zaman çünki sık karşılaştığım bi olay değil öle senede bi kere felan olursa olur
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Kusura bakmayın, off topic... Aklıma ilk gelen dasaa'nın koyduğu görüntü oldu. Hahah of pardon :D
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Bide "fışkırarak geldi" , "sarsılarak geldim" gibi bi etki yapmış zıhızıhı
speedy21 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 öncelikle geçmiş olsun vücutta kan depolama diye bir olay yok :) genelde kan miktarı sabittir duruma göre basınç debi vs. değişir anladığım kadarıyla burun boşluğunun arka tarafındaki atardamar zedelenmiş genel de yüksek tansiyondan, ya da fazlaca oynayıp atardamarı zedelersen ancak öyle bir kanama meydana gelebilir nadiren de tümör, kist vs. olabilir de çok çok düşük bi ihtimal yine de sen sen ol bi KBB uzmanına görün derim ben
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 sarsılarak fışkırmış. bende de kışın oluyor burun kanaması. damar catlagı var sanırım. yazın geçiyor. geçmiş olsun bu arada.
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Sparkcaster said: tuzlu pamuk? oha Bone said: geçmiş olsun
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 bi 45 dkk önce hapşurunca tekrar fışkırdı acile gittim bu sefer rahat 1 ünite kan gitti toplam lol acildeki doktor kanama durduğuna göre şu an için yapilabilecek birşey yok tekrar hapşurmamaya çalış ağar iş felan yapmaya kalkma tekrar kanarsa kafanı öne eğip buyun kanallarını sık dedi olmazsa yarın kbb den merhem verecekler yada yakacaklar
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 :( geçmiş olsun.. house'ta vardı. elemanın sorunu burnunu yaktırması mı ne çıkıyordu galiba. ya da öle bişi.
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Hatta tam çıkarken sen baya baya yapılısın gel bi de tansyonuna bakalım eksik olmasın didi bişi çıkmadı az yüksek çıkdı o da oto parkdan aşa doğru koştururken olmuşdur dedi.(meğer o arada stalklıyormuş beni)
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Geçmiş olsun Regalya. İstirahat etsen ya da erken yatsan bu gün iyi olur gibi geliyor... Umarım bir sorun çıkmaz tekrar.
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 SoulCube said: sarsılarak fışkırmış. bende de kışın oluyor burun kanaması. damar catlagı var sanırım. yazın geçiyor. geçmiş olsun bu arada. soğuktandır, kuru havalardan. vicks varsa sürüver arada, kremle güzelce yatarken. nemli tut. üşütme.
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 dasaaa said: :( geçmiş olsun.. house'ta vardı. elemanın sorunu burnunu yaktırması mı ne çıkıyordu galiba. ya da öle bişi. Damarı yaktırmış olabülür.. Bu arada ev kaloriferli ise ve camlar da pvc ise, ek olarak eskişehir, ankara vb nemsiz ortamlarda yaşıyorsan kalorifer peteğinin üzerinde su bulundur. Hava nemsiz olunca da burun kanıyor, yara yapıyor, boğazın da fena oluyor.
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 akacak kan damarda durmaz. Kanayan burunu çok kastırmayın durduracam diye.
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 abso abi, sanırım akacak kan damarda durmaz öle bişi demek değil
Öne çıkan mesajlar