Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 29 ekime denk geleydi bende gelerdim başka bahara artıkın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 xunn said: Cuce said: gelirimde tarif neki? Ulan baslıkta yazıyor yuh be. Alkol olur kesin öncesinde. Baslikta tarif yok, Gokcen hakli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Gelsem de içmeye yetişemem herhalde. Mekan neresi bu arada ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 benı bı sen anladım aquila Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Gökçen'in typoloarı, öf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 yancılarımla gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Yeterli sayı olursa yancıları getirmesek mi aslında, orcinallere yer kalmıyor bazı oyunlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Ooo elitizm. Düşünme şeklini sevdim Dreag. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 cok ozledim sole sabah kadar lan partide takılmayı du bakalım yeterli sayıda adam cıkarsa olabiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 önsevişme olucaksa gelirim, organize edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Herşekilde olur önsevişme. Yeteri kadar adam çıkmasında henüz bir sorun yaşamadı lan partiler 5-6 senedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 gökçen "tarfe" durumunu sormuyor muysu? kaç para? neler dahil? ben yine minimal okey takımımı ve 52 getiririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 xunn said: Herşekilde olur önsevişme. Yeteri kadar adam çıkmasında henüz bir sorun yaşamadı lan partiler 5-6 senedir. ben sadece kadıköydeki ön aktiviteye katılıcam, sabaha kadar oyun kasar beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 İzib veriyorum. Nasıl istersen öyle yap abi bana ne söylüyorsun ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 olm sana ne söyliycem lan, event olucak mı olmıycak mı onu soruyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 bi de yanlış anlayıp lanpartyye yazmayın beni, iki dk muhabbetin belini kırar sonra giderim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Kadıköy'de mi olacak ? Gelirsem ben de sabahlara kadar kalmam herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 muhtemelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Tahminimce Kadıköy Adeks olur. Ayarlanması zaten tek telefona bakıyor o yüzden atarlanmayalım. tahminen ya 25 ya 30 max, klasik 2 içecek + sandviçler kafası. Efe ayarlar ya aslan efe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Sınav programıma bağlı olarak gelebilirim diyorum şimdilik =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Olucak bu. İsimler kesinleşsin artık. Haftaya yapıyoruz. Custo, fiyat alıverirsen çok iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 ben de gelerim sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 ben de geliyorum.. staj defteri falan yazabilirim arada suahduahsd laf etmek yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 screwy said: ben de geliyorum.. staj defteri falan yazabilirim arada suahduahsd laf etmek yok! stajdefteri öğrencinin yaratıcılığının tavan yaptığı nokta.Ben tofaşta yapmıştım 3 sene önce yapmış birinden copy paste yaptım.İmzalatmaya götürdüm mühendis : "yaa biz bu hatları 2 sene önce kaldırdık biraz dengeli sıkın" şeklinde bir tepki vermişti edit: bi sıkıntı olmazsa gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Gelirim, hepinize gelirim HHHHHAHARDO xDxD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar