forgiver Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Seele said: iCequeen nikin anlamı ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 aquila said: kizdan ses yok. kızı pişman ettik pati camışları olarak şöyle bi başlık açtığı için. fazla bile yazdı bence. bence aramızda kız istemiyoruz ondan böyle davranıyoruz, ben artık böyle düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Bence de bi hiyarlik var, hani komik oldugu icin yapiliuosa komik de degil. Normalde bu kadar okuz olduklarinida zannetmiyorum insanlarin, yoksa cok mu iyi niyetliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 yurtdışında harbiden kızlar teklif ediyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 dasaaa said: ultrAslan said: ona kücük tebesirler at ilgisini cekmek icin ahuahuahuahuahuahuahua ahahaha sabah sabah şunu görmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 gönülçelen dizisi var, hocayla cafede buluşup izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 aquila said: gel lan gel, iceriz miceriz, biseyler yapariz, iyi olur. hic arkadasim yok =/ gelirken rakı getireyim mi? gerçi bu sene oraya bizden matematikçiler de başvuracak onları alırlar ama o civarda başka okullara da başvurucam :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 rita lütfen projeni alıp yarın odama gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Aluriel said: wtb coolstortbro.gif bu olurmu bilader? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 balon said: dasaaa said: ultrAslan said: ona kücük tebesirler at ilgisini cekmek icin ahuahuahuahuahuahuahua ahahaha sabah sabah şunu görmek. AHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 dasaaa said: olur neden olmasın.. mumchamber yurt dışında mı hocalık yapıyordu? hocanın adı mümtaz mı? olmaz o iş.. asdfasdfas simdi gordum. yakmayin olm basimi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 abi adam öğrenci götürcem diye asistan olmuş lan ahahahahahah hayatımda daha acınası bir durum görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 ultrAslan said: ona kücük tebesirler at ilgisini cekmek icin (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 sipeyskeyk said: abi adam öğrenci götürcem diye asistan olmuş lan ahahahahahah hayatımda daha acınası bir durum görmedim adamin hayatta bi amaci varmis lan en azindan bende o bile yok :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 bundan sonraki amacın dahi anlamına gelen de leri ayrı yazmayı öğrenmek senko. biliyorum sıkıcı bir amaç, ama en sıkıcı amaç bile amaçsızlıktan iyidir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 neden imkansız gibi bakıyorsun o da insan sonuçta. benım en az 50 yaşındaki ekonomi hocam öğrencisiyle evlenmişti. yaş farkı da yokmuş daha kolay işin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 İÜ'deydin, değil mi? Hangi hoca yaptı onu? Hiç duymadım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 dasaaa said: bundan sonraki amacın dahi anlamına gelen de leri ayrı yazmayı öğrenmek senko. biliyorum sıkıcı bir amaç, ama en sıkıcı amaç bile amaçsızlıktan iyidir! yalnız şöyle bi sorun var; adam dahi anlamında "de" kullanmamış ki orda?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 yeni amacimda basari ile ilerliyorum demekki sdfsdf dahi anlamindaki de leri istemsiz ayiriyorum ben zaten, farketmeden. Oyle bi turkce bilgim var yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=p7URXKKRh5Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 dasaaa said: bundan sonraki amacın dahi anlamına gelen de leri ayrı yazmayı öğrenmek senko. biliyorum sıkıcı bir amaç, ama en sıkıcı amaç bile amaçsızlıktan iyidir! ahahaha nerf dasaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 nası kaçmış bu başlık ahah reservelik bişey ismim olsun buralarda.. bide benim hic öle güzel hocam olmadı hepsi emekliliği gelmiş tiplerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Cons said: balon said: dasaaa said: ultrAslan said: ona kücük tebesirler at ilgisini cekmek icin ahuahuahuahuahuahuahua ahahaha sabah sabah şunu görmek. AHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAAH konu bitmis burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Mum_Chamber said: dasaaa said: bundan sonraki amacın dahi anlamına gelen de leri ayrı yazmayı öğrenmek senko. biliyorum sıkıcı bir amaç, ama en sıkıcı amaç bile amaçsızlıktan iyidir! ahahaha nerf dasaaa eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 yani 14 sayfa da ben de bişeyler yazayım bari Bizim okulda olmuştu,kız nasıl becerdi onu bilmiyorum ama bitirme projesini o asistanın hocasından aldı,doğal olarak projeyi hazırlarken bol bol görüştüler okul bitti kız dersten A aldı ve nişanlandılar Not:Bu arada evlenemediler ayrıldılar ama olsun kız amacına ulaşmıştı. Beraber bir şekilde proje falan yapın ve dışarıda görüşün yada en güzeli onu dışarı davet et olursa o şekilde olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar