Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 evet, küçükten büyüğe; konuşmak, gezmek, kalkıp tv'yi açmak, yastık kılıfı sökmek, kalkıp giyinmek, kalkıp başka yatağa geçmek, kalkıp odayı toplamak, sevgiliye yumruk atmak(!!!) vb. gibilerden sonra bu gece son noktayı koymuş bulunuyorum. evet duvardaki lcd'yi duvardaki montelerden bir güzel çıkarıp yere bırakmışım gece, hatırlıyorum da baya kabloları çıkardım falan ama niye yaptığımı hatırlamıyorum. hatta lcd'yi yere koyarken (böle bi kıyafet yığınının üstüne bırakmışım) lan napıyorum ben gibisinden şeyler dank etmeye başlamıştı yeni yeni sonra da yattım uyudum. lan gündüz yerinden çıkaramıyorum bunu ben doğru düzgün, gece gece nasıl yaptım ya uykumda. kablotv fln tek tek çıkarmışım yerinden oof of. korkuyorum abi ya nereye varıcak bunun sonu. (aslında sevgiliye yumruk atmak başlı başlına bu işin varacağı en kötü yerdi de yazar burada kızla yatıyor denmesin diye girmedim zamanında hiç o konuya ama en azından tv sökmek daha komplike bir hareket birine vurmaktan lan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 oo kızla yatıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Oha =) eheh ilac falan aliyosan adi plz. Ben de alicam aynisindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 kusura bakma ama ahahahahaha cok ii ya ben anca alarm kurabiliyorum uykumda calan alarmi susturup baska bir vakte kuruyorum farketmeden sacma sapan vakitlere kuruyorum hatta böyle 13:36 gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 di said: Oha =) eheh ilac falan aliyosan adi plz. Ben de alicam aynisindan. boğazlar ağrıo diye teraflu içtim en fazla odur yaniD: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 ultrAslan said: kusura bakma ama ahahahahaha cok ii ya gülün abi gülünmicek gibi diil fasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Bi de basligi okudugumda ruyada falan sokuyosun, anlami nedir diye geyik yapacaksin sandim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 nesem yerine geldi ciddiyim :D biraz gözümde canlandirdigimda birinin uyurken lcd sökmesini ahahaha duramiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 lan kötü bir insan olarak görevimi yaptım ve şöyle düşündüm: sevgiliye bir şekilde bilerek yumruk atsam sonra uykuda idim diye yalan söylesem sonra inandırıcı olması için yapacağım eylem böyle bir şey olurdu herhalde. neyse eğer böyle bir durum yoksa sağlam bir uyurgezerlik yaşıyorsun demektir. aynı evde yatan insanlar her gece başka bir macera beklentisiyle yatıyordur. genelde eğlendirici oluyorsunuz. bi gece öğrenci evinde arkadaşta kalırken baya korkutmuştu elamanın biri bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 ahahahahah (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 kızla yatmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 SEKS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 capsler kurbaga aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 o yumruktan sonra bi daha da yatamamış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Olur öyle. Bir hocaya görün. Okusun üflesin sana. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 uykuda bomba imha timi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Dediğin kadar kontrolün dışında oluyorsa bunlar bi doktora görün. Yarın öbür gün birini veya kendine bi zarar verirsin canınız yanar. Hemen bilinçaltına yükeleme yapalım. Yatağa tuvaletini yap kesin Yatağa tuvaletini yap kesin Yatağa tuvaletini yap kesin Yatağa tuvaletini yap kesin Yatağa tuvaletini yap kesin Yatağa tuvaletini yap kesin Yatağa tuvaletini yap kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 görsellik katarsan belki işe yarar absolut :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Xaenin nasıl bir resim o öyle yaw. Feci tuvaletim geldi... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Absolut said: Dediğin kadar kontrolün dışında oluyorsa bunlar bi doktora görün. Yarın öbür gün birini veya kendine bi zarar verirsin canınız yanar. Hemen bilinçaltına yükeleme yapalım. Yatağa tuvaletini yap kesin Yatağa tuvaletini yap kesin Yatağa tuvaletini yap kesin Yatağa tuvaletini yap kesin Yatağa tuvaletini yap kesin Yatağa tuvaletini yap kesin Yatağa tuvaletini yap kesin kontrol olayı şöyle şimdi gece kalktım mesela geçen aylarda onu anlatayım saat 4-5 falan uyuyorum gece bi anda lan x kişisi gelcek 15 dakkaya odamı toplamam diye. kimsenin geleceği falan yok işte resmen kafa güzel gibi. oturudm odayı topladım baya böle gece gece, sonra bunları yaparken yavaş yavaş dur lan bi dakka saçmaladım uykumda kalktım odamı topladım diye kendime geliyorum ve yatıyorum. resmen sorunluyum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 zUAHAUHaUHzaUHzhaahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Bir kere banada böyle bir uyurgezerlik olmuştu. İki konser DVD si izledik gece, sızmışım ben o ara. Işık açılınca bilincim yerine geldi, bi baktım elektrik düğmesinin yanındayım ışığı ben açmışım, elimde de gitar var. Bir kaç saniyelik bir ambele oldum sonra gidip yattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 adam efsaneymiş ama lcd sökmek nedir arkadaş euhaueha. lcd sökmenin yanında kullanıyor bence asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 hahahah iyimiş serin hikaye kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar