-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 http://www.collegehumor.com/video:1941875 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 tamamını izledim, herif baya iyi. cogunu da birebir yasadım yani su aksanların ehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 bıyık bırakmaya çalışmış adam çocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 iyimiş ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 izledim, başarılı(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 eleman iyiymiş helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 ben bir tane aksan beceremiyorum adam 24 tane yapıyor. ingilizceyi bırak türkçe'de bile aksan yapamıyorum. aksan öğreten kurs felan var mı benim gibi yeteneksizler için (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 arabic yoktu sanki kuzay avrupada kötü yola düşmüş kız aksanı yokytu redneck super Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 redneck nedir ya, taklit olmasına rağmen gerildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 abd'nin guneyinde yasayan beyaz koyluler. oranın koyluleri yani. genelde evlerinde bir tufek bulundururlar. kovboy sapkaları olur. bi de pikap tarzı arabaları vardır. british aksanından sonra en sevdigim aksan. inglorious bastards izlerseniz tenessee'li birini oynayan brad pitt'in aksanını dinleyin super otesi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 burn notice deki eleman da çok iyi yapıyo redneck aksanını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 ha yok biliyorum ne oldugunu da hosuma gitmiyor bir türlü :) inglorious bastards'ta brad pitt'in redneck aksanı da baya iyiydi, en son true blood izlemeye çalıştım, dizide oyunculuk pok gibi, bir de redneck dolu, konuşmalar filan deli oldum vazgeçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Nako said: redneck nedir ya, taklit olmasına rağmen gerildim http://img94.imageshack.us/img94/269/redneckrampage.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 DRaGoN_SLaYeR said: burn notice deki eleman da çok iyi yapıyo redneck aksanını o herif çok iyi aksan olayında yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 australian-french-german-italian-scotish-redneck-russion-indian direk 10 numara cuk olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 redneck ingilizcesi ama harbici rezalet, gramer olarak zaten felç de kulağa da çok çirkin geliyor , dutch gibi o da çirkin. anlaşılmıyor da çoğu kelimeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 heh çok başarılı çocuk, helal olsun. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar