Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Hatun deşet ya. Guinevere değil kezbanı oynasa izlerim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 süt gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 kadin kadrosunu ozene bezene secmis adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 hamsilipilav said: abi yanlız çok saçma değil miydi o sahne ya merline öyle bi hava katıyorsun madem yıllardır büyüye el sürmüyorum güçlüyüm ben iradeliyim falan sonra elin demircisi 2 laf etti diye ateşle triplere giriyorsun falan Merlinin ailesi ile ilgili bir muhabbet var da ilerde çıkacak heralde meydana. Bu arada harbi güzel bölümdü, 3. bölüm de ümidimi kaybetmiştim halbuki. çok iyi yapmışlar bu bölümü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 bölüm baya iyiydi. merlin de ilk büyü yaptığı bölümde 2 kişi öldürdü lan. bu arada gördüğü rüyada demirci mi öldürüyordu kralı? bu yüzden demirciyi istemedi diye yorumladım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 barbu said: merlin de ilk büyü yaptığı bölümde 2 kişi öldürdü lan. bu arada gördüğü rüyada demirci mi öldürüyordu kralı? bu yüzden demirciyi istemedi diye yorumladım ben. Demirci öldürüyordu evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 göl sahnesi... (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 güzel mi dizi izliyim mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 cıks izleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 su merlinin uydurmalari olayini guzel yapiyolar, buyu muyu de karistirmayip hep oyle gitseymis aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Merlin bize büyü yapsanaaaaaaaaaaa yapsanaaaaaaaaaa yapsanaaaaaaaaaaaa diye tezahürat ediyordum ki büyü yaptı nihayet. iki basit büyü iki leş :d ilginç bir merlin karakteri ortaya çıkmış ben epey sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 arthur çoğu karıdan güzel yazılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 merlin konuşurken çok ağız burun yamultuyor onu düzeltse iyi olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 ya keşke merlin ile morgan bir olsa da şu arthuru ortadan kaldırsa,nasıl uyuz oluyorum ya!!! ölen uther'a bile daha fazla sempatim var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Bölüm çok iyiydi ya, Excaliburun efsanesini falan çok süper bağlamışlar. Ve evet en sonunda Merlin büyü yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 çok iyi bölümdü (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 1 ve 2. bölümlerde emin değildim diziden. 3. bölümde çok iyi çıkış yakaladı bence. böyle bölümler bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 kral da kamyon deviriyor paso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 3. bölümden sonra ümidim yoktu ama indirmiş olduğumdan 4 ü izledim. Başarılıydı, bir sonraki bölümü de izlerim kesin. 2. ve 3. bölümler için özet geçilmiş zaten: barnacle said: cumelot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Güzel gidiyor şimdilik dizi ama gwen kousunu daha fazla kasmasınlar koca krala yakışmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 ben sıkıldım bıraktım. artur çok app. çok güzel eğitilmiş blabla tam kral olmalıksın denildi, ne çıktı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 heheh aynen madara oldu koca kral Absolut said: Güzel gidiyor şimdilik dizi ama gwen kousunu daha fazla kasmasınlar koca krala yakışmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 5 bölümü ne zaman bunun 22 April yazıyor imdb'de ben göremedim nerde ne zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 myepisodes.com 29 nisan diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 çıkmış yeni bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar