vaperon Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Muhtara ceza verilirse cidden ben böyle adaletin... Adam bıçakla 3x combo yapmaya çalışıyor, boğaz kesiyor, saplıyor bilmem ne, neymiş efendim senin silahın daha öldürücü... LAN? :(
Red Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 steven seagal değilsen silah kullanıp hapis yatmaya mecbursun ölmemek için :)
laledevri Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Selam, Stevan Seagal da machete nin sonunda ölüyor ama. acı spoiler. teşekkürler, iyi forumlar.
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 yalnız o an bakkal hızını alamayıp yerdeyken de sıkabilirdi elemana. yine gayet sakin atlatmışlar mevzuyu.
Red Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 laledevri said: Selam, Stevan Seagal da .... acı spoiler. teşekkürler, iyi forumlar. bıçakla ölmez ama o.uzaktan vurmuşlardır.filmi izlemedim ayıp ettin tabi.
laledevri Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Selam, yoo gayet de bıçakla hatta palayla sdf. teşkür iyi forum
_Tora_ Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 selam, laledevri azıma sıctın aksam izlemeyi dusunuyordum. iyi forumlar asfdklaskldfmlaskmdfas hrrrr
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Yalnız bir milletin, aha memenin 2cmsi göründü diyip haftalarca dizileri vs. eleştirmesi ama böyle bir olayı soğuk kanlılıkla izleyip ve hatta adam daha iyi nasıl vurulabilirdi gibisinden tartışması çok vahim. Videoyu izlemedim ama okuduğum kadarıyla yayınlanmaması gerekiyor. Sonuçta film değil, orada insanların ölümle burun buruna olması gerçeği var.
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Biri film biri gerçek lütfen karıştırmayalım.
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Absolute, anlamadım neyi karıştırmamamız gerektiğini; hani bu tip sahnelerin olduğu filmler dahi 16+ rated oynuyor neredeyse sinemalarda ama internette böyle haberler sansürsüz olarak yayınlanıyor. Ben bu tip haberlerden son günlerde eleştrilen türk dizileriden rahatsız olduğumdan daha fazla rahatsız oluyorum ve normalinin de bu olması gerektiğini düşünüyorum. Ama memleketimde sanki tam tersiymiş gibi bir durum var.
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 ne kadar saçma yorumlar yazılmış. -kimse şişeyle kendini savunmayı düşünmemiş? +sen olsan korkusuzca o an için en doğru kararı verip adamı tek seferde yere mi sericektin? -adam bıçak yemiş nasıl öyle hareket edebiliyor bir şeyi yokmuş gibi? +adrenalin diye bir olay var... he o an bakkal çırağının davranışını takdir ettim Türk aklına uyup adamın kafaya tekmeyle dalmamış bıçağını almaya çalışmış. he başarılı olamamış ki eğitimli biri değilsen zor zaten o iş filmlerde olur. muhtarada helal olsun o adrenalin-heyecan-korku combosuyla şarjörü boşaltabilirdi hatta kontrolsüzce ateş edip çırağını zımbalayabilirdi. muhtar amca kafaya bıçak darbesi almasaymış, o karizma çizilmemiş olur hatta yeni bir Ahmet Reyis olabilirmiş. şaka bir yana üzücü bir olay özellikle boğazı kesilene çok üzüldüm.
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Ateş anında çırak veya yardımcı diyelim arada kalıyormuş yalnız yani çok rahat saldırganı diye diğer adamı vurabilirmiş muhtar.
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 said: ama internette böyle haberler sansürsüz olarak yayınlanıyor. ee bu haber ajansı yalnız. görüntüler üzerinde oynama falan yapamıyor olmaları gerekiyor. tv'de bu şekilde vermişlerse orası kanalın sıkıntısıdır.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 ulan her an tetikte olmak lazım ya. adam bakkaldan sakız alırken arkadan biri gelip boğazını kesiyor olaya bak. o geri zekalı da elindeki kör bıçakla aort damarı kesip adamı disable edecek zannetmiş, amerikan filmlerinin zararları.
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 ne psikopat insanlar var lan hayır götün yiyosa git tinerci doğra bak bakalım kaç tane fazladan delik açıyolar sonra sana
Red Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 yalnız işin ciddiyeti bir yana boğaz kesme sahnesi çok komik yahu.hani komikliği filmlerden esinti olup fakat gerçek olması. skeç gibi resmen.
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 o adam iyi kurtarmış direk belinede saplayabilirdi bıçağı.hatta bu olaydaki herkez iyi kurtarmış sfdsa.yardım eden adamda kafaya mermiyi yiyebilirdi
Red Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 yardım eden kişi kaçarken saatte kaç km hıza cıkmıstır acaba ben olsam hala koşuodum
mani Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 ben olsam eyalet sınırını geçmiştim. oh my kahrolası federaller.
laledevri Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Selam, yapma lütfen uzatma teşekkürler, iyi forumlar.
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 ben şu adamın gırtak kesme kısmının fail olup olmadığını merak ediyorum en çok
laledevri Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 sipeyskeyk said: ne uyuz adamsın vesselam. :P Şakacıyım bu aralar ciddiye almayın beni. çok şeker biriyimdir aslında.
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 birisi patrona_halil diye fake alıp seni sonlandıracak diye korkuyorum
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 hahahahahahah çöpe gitti güzelim fikir.
Öne çıkan mesajlar