Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adam çıldırmış

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Muhtara ceza verilirse cidden ben böyle adaletin...

Adam bıçakla 3x combo yapmaya çalışıyor, boğaz kesiyor, saplıyor bilmem ne, neymiş efendim senin silahın daha öldürücü...

LAN? :(
Mesaj tarihi:

laledevri said:

Selam,
Stevan Seagal da ....
acı spoiler.
teşekkürler, iyi forumlar.

bıçakla ölmez ama o.uzaktan vurmuşlardır.filmi izlemedim ayıp ettin tabi.

Mesaj tarihi:
Yalnız bir milletin, aha memenin 2cmsi göründü diyip haftalarca dizileri vs. eleştirmesi ama böyle bir olayı soğuk kanlılıkla izleyip ve hatta adam daha iyi nasıl vurulabilirdi gibisinden tartışması çok vahim.

Videoyu izlemedim ama okuduğum kadarıyla yayınlanmaması gerekiyor. Sonuçta film değil, orada insanların ölümle burun buruna olması gerçeği var.
Mesaj tarihi:
Absolute, anlamadım neyi karıştırmamamız gerektiğini; hani bu tip sahnelerin olduğu filmler dahi 16+ rated oynuyor neredeyse sinemalarda ama internette böyle haberler sansürsüz olarak yayınlanıyor.

Ben bu tip haberlerden son günlerde eleştrilen türk dizileriden rahatsız olduğumdan daha fazla rahatsız oluyorum ve normalinin de bu olması gerektiğini düşünüyorum. Ama memleketimde sanki tam tersiymiş gibi bir durum var.
Mesaj tarihi:
ne kadar saçma yorumlar yazılmış.

-kimse şişeyle kendini savunmayı düşünmemiş?
+sen olsan korkusuzca o an için en doğru kararı verip adamı tek seferde yere mi sericektin?

-adam bıçak yemiş nasıl öyle hareket edebiliyor bir şeyi yokmuş gibi?
+adrenalin diye bir olay var...

he o an bakkal çırağının davranışını takdir ettim Türk aklına uyup adamın kafaya tekmeyle dalmamış bıçağını almaya çalışmış. he başarılı olamamış ki eğitimli biri değilsen zor zaten o iş filmlerde olur.

muhtarada helal olsun o adrenalin-heyecan-korku combosuyla şarjörü boşaltabilirdi hatta kontrolsüzce ateş edip çırağını zımbalayabilirdi.

muhtar amca kafaya bıçak darbesi almasaymış, o karizma çizilmemiş olur hatta yeni bir Ahmet Reyis olabilirmiş. şaka bir yana üzücü bir olay özellikle boğazı kesilene çok üzüldüm.
Mesaj tarihi:
said:
ama internette böyle haberler sansürsüz olarak yayınlanıyor.

ee bu haber ajansı yalnız. görüntüler üzerinde oynama falan yapamıyor olmaları gerekiyor.
tv'de bu şekilde vermişlerse orası kanalın sıkıntısıdır.
Mesaj tarihi:
ulan her an tetikte olmak lazım ya. adam bakkaldan sakız alırken arkadan biri gelip boğazını kesiyor olaya bak. o geri zekalı da elindeki kör bıçakla aort damarı kesip adamı disable edecek zannetmiş, amerikan filmlerinin zararları.
Mesaj tarihi:
yalnız işin ciddiyeti bir yana boğaz kesme sahnesi çok komik yahu.hani komikliği filmlerden esinti olup fakat gerçek olması.

skeç gibi resmen.
Mesaj tarihi:
o adam iyi kurtarmış direk belinede saplayabilirdi bıçağı.hatta bu olaydaki herkez iyi kurtarmış sfdsa.yardım eden adamda kafaya mermiyi yiyebilirdi
  • Yeni Oluştur...