Sereglin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Kaede said: Su anda planlanan hikayenin tamamını bu sekilde tek tek çekmek Süper olur valla su çizim ve animasyon kalitesiyle abii
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 hellsing ova gibi olursa artık 45 yaşımızda biter herhalde. animasyon süper onu da söylemeden geçmeyeyim ama.
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 daha çok remake benziyor videosu. manga hakkında soru? bayadır takip etmiyorum da Zodd'u öldürüyorlarmıydı mangada birde guts mu öldürüyordu, öldürdüyse kılıcını ne yaptılar. bu 3 sorunun cevabını istiyorum ;P
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Admin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 manga hakkındaki soruya cevap zod öldürülmedi griffith personel mount u oldu http://berserk.wikia.com/wiki/Zodd
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 ganishka'dan sonra bi muhabbet döndümü mangada
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Admin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 manga spo ganishkadan sonra oluşan dünyadaki değişikliklere değindiler şuandada sea god vs berserk kapışması var ama tahminim bukadar hayali varlığın oluştuğu bir dünyada gattzda xp alarak buff gelecektir çünkü berserker armor muhabbeti sıkmaya başladı
Tinithraviel Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Bu kadar yavaş çıkmasa bölümler.Hem ayda bi çıkarıyo hem ara verip duruyo. Kaç yaşında bu yazar? Hadi Wot da kurtardık iyi yazar çıktı devam ettiriyo ama yazar ölse berserk yalan olur kesin..
Kartan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 20 yıldır devam ediyor yanlış bilmiyorsam ve sonu yakın gözükmüyor.
Raincloud Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Yeni bölüm çıktı koşun. Atraksiyon var bölümde.
paparnoz Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Ayda bir çıkması iyi,insanın yaratıcılığını bir hafta gibi bir süre sınırlar ancak anime eski hali ile devam etse çok güzel olurdu.Tam atmosfere sokuyordu,müzikler olsun,seslendirmeler olsun,grafikler olsun.
knox Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 uzun süredir berserk ile alakam yoktu en son mangasını(kaçıncı bölümde bıraktığımı bile hatırlamıyorum)okuyordum neyse bugün müzik dinlerken Gutts and Caska theme çalmaya başlayınca aklıma geldi seri tekrar. şöyle birşey buldum şimdi film'den 10 dk ,animasyonlar filan baya iyi gözüküyor,baya gaz yaptı bende.bu ilk filmin dvd/blu-ray çıkması sanırım 2013 bulur öff ne çilekeş seridir.müzikler,hirasawa susumu reisden şükürler olsun. tv seriside istiyoruz sürekli birşeyler yağsın mangaka ölmeden dasda
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 bildiğim kadarıyla manga ile anime arasında farklılıklar var. ( fakat farklılığın boyutu ne bilmiyorum ) anime sonuncu bölümü mangada hangi volumededir? mangada da animedeki eveliyat konu ediliyorsa hiç uğraşmiim o bölümleri okumaya.
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 anime manganın ilk arcını içeriyor sanırım. bide ilk bölümde 2. arcı gösterio black swordsman felan ayağına. çokta açıp bakmadım ama geçen zxamana göre 3. arcı bitirmiştir herhalde.
knox Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 volume 13 olması lazım animenin bittiği yer. 'Eclipse' baştan okumakta fayda var mangada daha dehşet çünkü. anime ile manga arasında baya fark var,fark var dediğim,kesilmiş olaylar animede.tavsiyem mangayı baştan okuman olacaktır.
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Evet dikkat ettim başka bir karakter daha türemiş. Peki teşekkürler.
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Admin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Animeyi bitirdikten sonra havada kalan konuları ve farklılıkları bu 2 link güzel anlatıyor. http://www.thespectrum.net/berserk_info_manga.shtml http://www.thespectrum.net/berserk_info_aftermath.shtml Ama en büyük fark Puck dur
Sam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 eski anime serisini ilk iki filme bölmüşler, aradaki tabii çok sayıda bölümü esgeçmişler ama hikayenin önemli kısımlarını bırakmışlar. güzeldi ama karakteri bir cgi yapıp, bir çizim yapınca arka arkaya, hatta yanyana karakterleri yakın planda, bazı yerlerde bayağı sırıtmış. onun haricinde iyi. ADONİS-SAMAAAAAAAA!!!!!!!!!! :( :( :(
cakeonroof Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 muzikler ve ozellikle cast epey zayif kalmis ilk seriye gore. ucuz cgi rahatsiz ediyor cok, keske paraya ve zamana biraz daha kiyip tamamen 2d yapsalarmis. bunlara ragmen malzeme iyi, catir catir izlettirdi kendini.
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Admin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 yoğunluktan daha izleyemedim delirecem :X
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Admin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Beklentilerimin tamamını karşılayamasada güzeldi ama bunlar eksikti. Campfire of Dreams sabırlama beklemekteyim
Sam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=N5JchkbL88M ben bunu bekledim ahah
cakeonroof Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 cok guzeldi de, bunu izleyip eski serinin ost leri postlayip dinliyoruz. ote yandan savas sahnelerini cekecez diye yaptiklari cgi yerine ilk serideki still imageleri yeglerim ben. perfect cekememisler.
knox Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 sonunda izleyebildim,beklentileri mi olabildiğince düşük tutmaya çalıştım.sonuç olarak kötü değildi hatta beklentilerime paralel olarak iyi çıktı,güzel bir saat geçirdim. eleştirebilceğim ilk olarak kesinlikle kısa olmuş film,bir ton önemli sahne geçiştirilmiş...guts çocukluk dönemi filan neyse. müzikleri eh işte voice acting de aynı şekil.animasyon meh,kamera açıları deli etti beni savaş sahnelerinde. daha iyi olabilirdi ama bunada şükür,diğer iki filmide görmek lazım,preview fena gözükmüyordu belki kurtarmışlardır
Öne çıkan mesajlar