Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 sesler görüntü herşey o kadar kötü ki 5 yaşında çocuklar toplansa youtubetan izleyere kdaha güzelini yapar
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 mangayi oku animasyonlari kafanda hayal et daha iyi
Feamer Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 ben katılmıyorum, vasat altı bir iş, slideshow gibi kaldığı yerler oluyor ama no-name caponun fantezi dünyasını izlemiyorsun ki, BERSERK izliyorsun... bu yüzden izlemem için çok kaliteli olması gerekmiyor manga ayrı güzel ama benim gibi okumaya erinenler için yeterli
tssot Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Jaegerjaquez said: geçen senelerdeki animeyi diyosan aşırı kötü izleme hiç dünyada yapılmış en boktan anime olabilir iğrenç ötesi yayında ve yapımda emeği geçen herkesin taaa amk tamam üstad, bende emin değildim zaten izleyip izlememe konusunda. Hiç değilse zaman kaybı olmaz. Teşkürrrr
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 kindle için var mı manga kötü yerlerde
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Jaegerjaquez said: bence belli değil ya şu anki haliyle guts ın hiç bi godhandi almasına imkan yok beheliti falan kullanıp yeni crew u sacriface da edemez marklı olduğu için miura kendi de bilmio bence napcağını sdkfjdfgdgfd aynen bir decamı yok. butun seri despair üzerine kurulu. o yüzden power uplayım kahraman ediyim falan yok. baya kötü aslıdna ya dusunuyomda. dram dram biraz daha dram dahada dram dram bayık
Milamber Mesaj tarihi: Aralık 14, 2020 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2020 362 çıkmış okuyun upllıyorum kusura bakamyın da baya sağlam gelişmeler var
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2021 Admin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2021 Favori mangamdi cok uzuldum gercekten. rip
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2021 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2021 haydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sadece anime'leri izledim ama yazık cidden, üzüldüm. çok genç yaşta hele japonya için.
Öne çıkan mesajlar