Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 şuan ben firefoxa şu yapılan eklentiler varya, greasemonkey free download manager fln onla kullanıyorum. ama google chromeun da hızına çok alıştığım için firefoxu bir daha kullanmamayı düşünüyorum. bu firefoxta yaptığım tarz mükemmel başka bir rapidshare indirme yöntemi var mıdır acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 eskiden orbit kullanırdım ama jdownloader varken başka dl manager kullanmak hakaret gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 flashget tabii ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 olayı nedir peki http://forum.paticik.com/read.php?5,3618750,3618750#msg-3618750 ben bunu yapıyorum bunun gibi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 mipony Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 nası mesela o chrome ile açtın diyelim 40 part hepsini seçip atıyomusun çekio mu o napıo? premium için diyorum bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 kopyaladığın link direk gidiyor jdownloaderdaki link grabber sayesinde. sonra kontrol ediyor online olup olmadığını. sana sadece başlatmak kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 dreagloth said: flashget tabii ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Aluriel said: kopyaladığın link direk gidiyor jdownloaderdaki link grabber sayesinde. sonra kontrol ediyor online olup olmadığını. sana sadece başlatmak kalıyor. linkgraber nedir acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 ShadowFax said: mipony Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 linkgrabber jdownloaderin bi özelliği. 3 main tab var programı çalıştırdığında. downloads, o an ki aktif ve sırada bekleyen downloadların olduğu tab. link grabber, browserdan yada başka herhangi bir kaynaktan kopyaladığın linklerin ilk geldiği yer burası. önce online olup olmadıklarını kontrol ediyor kendisi. devam et dediğinde downloads tabına atıyor sıraya işte. bi de settings tabı var. ordan da milyon değişik ayar yapabiliyorsun. download ayarları,modem reset, schedule, anticaptcha, reconnect ayarları, premium ayarları falan. bi sürüde plugin var aktifleştirebileceğin. mesela inen dosyalar rarlı ise rardan çıkarıyor yada hjsplit ile birleştiriyor vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 idm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 herkese teşekkürler şimdi bir format atıyorum ve deniyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 IDM veya Jdownloader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Jdownloader Diğer upload sitelerinden free accountla çekimde de çok rahatlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 şaka mı yapıyorsunuz jdownloader varken flashget falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 pfffft tabiki jdownloader, lanet olsun kafayı mı yediniz adamım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 orbit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 ilk mipony denedim gayet epicmiş direk çekiyor işte:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Jdownloader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lowers Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 IDM rules Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Mipony'nin benim açtığım bir konusu da vardı ama bulamadım şimdi. Buldum: http://forum.paticik.com/read.php?6,4770195 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 jdownloader dude Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 rapidshare manager kullanan yok mu hic? yeni versionunu yükledim de, gg oldu. gg olmasinin disinda memnundum, gayet düz, sade bisiydi. jdownloader'a gectim baalim, nasi olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 O jdownloader java yahu, kullanılmaz. Kullan güzelim Mipony'yi işte. Adı bile güzel, tüm kızlar ben ilkokuldayken midillileri olsun isterdi, gerçi ben de isterdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar