Red Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 bugun hakkaten soguk.evde o kadar üşüdümki kombi reisi açtım sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 üşüyorum lan bu souk ne...... *kombiyi açar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tachikoma Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 şimdi balkona çıkayım dedim de çıkmaz olaydım lan, nasıl soğuk bu ankara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Geldi sinüzit mevsimim. Her sabah ağır baş ağrısıyla uyanmalar, hızlı yürüyüp terlersem ve havanın soğuğu alnıma çarparsa ağrı içinde geçecek geceler geldi. Yazın en fazla denize girene kadar ağrı çekersin, o da 1 hafta olsun. KIŞIN 9 AY BEKLİYOSUN LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saldur Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 şort,tişört pc başında transa geçmişim. kendime geldiğimde her yerim buz gibiydi. şimdi kışlıkları çıkardım dasdsadadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 dasaaa said: Turkceplease said: sıcak diye sövüyoruz soğuk diye sövüyoruz biz insanlar ne salak varlıklarız be hey hiçbir zaman sıcak diye sövmedik adamım! ama ev içinde sıcaklık 22'C'nin altına inmişse evet başlıyorum sövmeye! evde 20nin altına inmeye başladıysa küfür ediyorum. dışarıdaki sıcaklık 7'C falan olduysa ana avrat gidiyorum. eksilere inince hiç sorma zaten orasını. kışın bir de hava erken kararıyor ve tam iş çıkışı vakti eve dönme telaşı içinde oluyor ya aptal insan ırkı.. işte o zaman adam bile öldürebilecek derecede nefret ediyorum kıştan. yaz olsa "lan trafik dağılana kadar kaldırımın kenarında oturalım" bile diyebilirsin. keza güzeldir işte yaz, hiçbişi olmasa yapacak bulutlara falan bakarsın, uçan böceği, kenardaki çiçeği izlersin falan. işte o berbat ve kasvetli ve süper soğuk kışta yapacak bi bok olmadığı gibi her bi yer çamur altında ve nasıl oluyorsa bu kışı sevdiğini söyleyenler de "Aman evin sıcaklığına atalım değerli popomuzu!" telaşında yollarda koşturuyorlar... berbat lan. deniz kenarında çay içeyim desen içemezsin, elini kolunu bile rahat sallayamazsın aptal paltolar yüzünden.. senin 9ayı zaten palto/mont/hırka vs içinde geçiyor. ben rahat adamım, üstümde fazla bişi olmasını sevmiyorum.. ayağımda parmaklarımı hareket ettirdiğimde rahatsız eden bi zamazingoyu yani çorap giymeyi sevmiyorum, bırak çizmeyi ağır ayakkabı bile giymem, terlikten hoşlanmam, palto kısıtlayıcı, şapka görüş kapatıyor zaten.. şemsiye gibi "dur gözünü çıkartayım!" aletleri yasaklanacak deseler evet oyu veririm.. yaz güzeldir, duşa gir, kurulan ve çık tshirtle.. saçını adam gibi kurutmasan bile olur. git koş.. koşarsın yani, koşulur... sonbahar/kış çamura bulanırsın en iyi ihtimalle. donup gebermediğini farzediyoruz tabii. yağmur altında romantik geziler ise o kadar salakçadır ki nedense kimse yapmaz ve yağmur yağsın anında "TAKSİİİİİİ!" diye anıran eşeklere döner bu çokromantik olduğunu iddia eden kişiler. hava kirliliğinden falan bahsetmedik bile daha.. özetle; kış kötüdür... :D :'D zehrr shon! duz mantik => sogutmak isitmaktan zordur ancak? ama bunu yasayin, seker misiniz eriyecek, sonuna da ayrilik koyun; ayrilik opucugu, deli gibi islanirken, o git artik derken, semsiyeyi alin elinden atin bir tarafa.. 3 gun aglayin. NOKTA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 abi siz kistan zevk almayi bilmiyorsunuz isten okuldan boyle millet gibi kacarak gidersen olmaz tabi. Dingin olcaksin biraz millet giderken sen biraz daha kalacaksin iste, gidicen bi kahve icecen rahat rahat sonra bin otobusune bombos. Arabayla gidiyorsan hic sorun yok zaten sonra git evine bi martini yap kendine olmadi bi viski koy gec cam kenarina otur hele yagmur yagiyorsa tadindan yenmez kis guzeldir. Sorun sevmeyi bilmeyende :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 senko said: kis guzeldir. Sorun sevmeyi bilmeyende :D +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 kış kötüdür, sorun spastiklerde! swh bildiğin şortu falan çıkartıp pantolon giydim evde arkadaşım.. kollarım falan da üşüyor gerçi ama tshirt'ı çıkartıp uzun kollu bişiler giymeye niyetim yok daha. yenilmedik lan! buradayız yaz adamları olarak! kışdeğil ama sonbaharın gelmesinin tek tük de olsa iyi yanı var. bir tanesi derileri giyebilmek. yemişim hayvanı zaten, derisini mi giyemeyeceğim. ha bu hayvan/moda olayında ilginçtir modanın yanındayım bak bu sefer. kız olsaymışım kışın sadece kürk giyebilime kısmını severdim büyük ihtimalle. gerçi istanbul kürk giyecek kadar da soğuk olmuyor.. =( her neyse her erkeğin 2-3 deri monta ve her kadının en az bir kürke ihtiyacı var. bu sitede yazdığım über muhteşem metinleri toplayıp dasology hareketini başlatacağım bi ara. millet nelere inanıyor lan, burölarai mehdilere, moon tarikatına vs. bana mı inanmayacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hammerzeit Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 6 sayfa olmuş kimse karşı tarafa kendi mevsimini sevdirememiş. daha fazla uğraşın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 En güzel ilkbahar beyler. O değil balkona çıktım yine sıcak çok ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Malesef kış geldi evet. İstanbulda kış çekilmiyor üstelik birde çalışıyorsanız, üstüne kat kat giyip ordan oraya koşturmak kadar abes birşey yok, montla sıçmakdan daha kısıtlayıcı ve engelleyici. Hepsini geçdim 16.45 de havanın kararması. http://www.citypictures.org/data/media/192/Hallstatt_in_Winter_Austria.jpg Kış buraya yakışıyor birde hava erken kararmasın tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Kışın abv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Ankara soğuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 odchu said: dasaaa said: Turkceplease said: sıcak diye sövüyoruz soğuk diye sövüyoruz biz insanlar ne salak varlıklarız be hey hiçbir zaman sıcak diye sövmedik adamım! ama ev içinde sıcaklık 22'C'nin altına inmişse evet başlıyorum sövmeye! evde 20nin altına inmeye başladıysa küfür ediyorum. dışarıdaki sıcaklık 7'C falan olduysa ana avrat gidiyorum. eksilere inince hiç sorma zaten orasını. kışın bir de hava erken kararıyor ve tam iş çıkışı vakti eve dönme telaşı içinde oluyor ya aptal insan ırkı.. işte o zaman adam bile öldürebilecek derecede nefret ediyorum kıştan. yaz olsa "lan trafik dağılana kadar kaldırımın kenarında oturalım" bile diyebilirsin. keza güzeldir işte yaz, hiçbişi olmasa yapacak bulutlara falan bakarsın, uçan böceği, kenardaki çiçeği izlersin falan. işte o berbat ve kasvetli ve süper soğuk kışta yapacak bi bok olmadığı gibi her bi yer çamur altında ve nasıl oluyorsa bu kışı sevdiğini söyleyenler de "Aman evin sıcaklığına atalım değerli popomuzu!" telaşında yollarda koşturuyorlar... berbat lan. deniz kenarında çay içeyim desen içemezsin, elini kolunu bile rahat sallayamazsın aptal paltolar yüzünden.. senin 9ayı zaten palto/mont/hırka vs içinde geçiyor. ben rahat adamım, üstümde fazla bişi olmasını sevmiyorum.. ayağımda parmaklarımı hareket ettirdiğimde rahatsız eden bi zamazingoyu yani çorap giymeyi sevmiyorum, bırak çizmeyi ağır ayakkabı bile giymem, terlikten hoşlanmam, palto kısıtlayıcı, şapka görüş kapatıyor zaten.. şemsiye gibi "dur gözünü çıkartayım!" aletleri yasaklanacak deseler evet oyu veririm.. yaz güzeldir, duşa gir, kurulan ve çık tshirtle.. saçını adam gibi kurutmasan bile olur. git koş.. koşarsın yani, koşulur... sonbahar/kış çamura bulanırsın en iyi ihtimalle. donup gebermediğini farzediyoruz tabii. yağmur altında romantik geziler ise o kadar salakçadır ki nedense kimse yapmaz ve yağmur yağsın anında "TAKSİİİİİİ!" diye anıran eşeklere döner bu çokromantik olduğunu iddia eden kişiler. hava kirliliğinden falan bahsetmedik bile daha.. özetle; kış kötüdür... :D :'D zehrr shon! duz mantik => sogutmak isitmaktan zordur ancak? ama bunu yasayin, seker misiniz eriyecek, sonuna da ayrilik koyun; ayrilik opucugu, deli gibi islanirken, o git artik derken, semsiyeyi alin elinden atin bir tarafa.. 3 gun aglayin. NOKTA öyle bişey yaparsam sinüzit ağrısından ağlarım muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Aket-Atum said: Dostum Ankara demişsin ama bu resimler Avrupa ahah bunu demeye geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 dasaaa said: kış kötüdür, sorun spastiklerde! swh bildiğin şortu falan çıkartıp pantolon giydim evde arkadaşım.. kollarım falan da üşüyor gerçi ama tshirt'ı çıkartıp uzun kollu bişiler giymeye niyetim yok daha. yenilmedik lan! buradayız yaz adamları olarak! kışdeğil ama sonbaharın gelmesinin tek tük de olsa iyi yanı var. bir tanesi derileri giyebilmek. yemişim hayvanı zaten, derisini mi giyemeyeceğim. ha bu hayvan/moda olayında ilginçtir modanın yanındayım bak bu sefer. kız olsaymışım kışın sadece kürk giyebilime kısmını severdim büyük ihtimalle. gerçi istanbul kürk giyecek kadar da soğuk olmuyor.. =( her neyse her erkeğin 2-3 deri monta ve her kadının en az bir kürke ihtiyacı var. bu sitede yazdığım über muhteşem metinleri toplayıp dasology hareketini başlatacağım bi ara. millet nelere inanıyor lan, burölarai mehdilere, moon tarikatına vs. bana mı inanmayacak! olm ne güzel kış terlemiyosun etmiyosun.yaz sevilir mi be alerji mevsimi direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 SeaGle said: odchu said: dasaaa said: Turkceplease said: sıcak diye sövüyoruz soğuk diye sövüyoruz biz insanlar ne salak varlıklarız be hey hiçbir zaman sıcak diye sövmedik adamım! ama ev içinde sıcaklık 22'C'nin altına inmişse evet başlıyorum sövmeye! evde 20nin altına inmeye başladıysa küfür ediyorum. dışarıdaki sıcaklık 7'C falan olduysa ana avrat gidiyorum. eksilere inince hiç sorma zaten orasını. kışın bir de hava erken kararıyor ve tam iş çıkışı vakti eve dönme telaşı içinde oluyor ya aptal insan ırkı.. işte o zaman adam bile öldürebilecek derecede nefret ediyorum kıştan. yaz olsa "lan trafik dağılana kadar kaldırımın kenarında oturalım" bile diyebilirsin. keza güzeldir işte yaz, hiçbişi olmasa yapacak bulutlara falan bakarsın, uçan böceği, kenardaki çiçeği izlersin falan. işte o berbat ve kasvetli ve süper soğuk kışta yapacak bi bok olmadığı gibi her bi yer çamur altında ve nasıl oluyorsa bu kışı sevdiğini söyleyenler de "Aman evin sıcaklığına atalım değerli popomuzu!" telaşında yollarda koşturuyorlar... berbat lan. deniz kenarında çay içeyim desen içemezsin, elini kolunu bile rahat sallayamazsın aptal paltolar yüzünden.. senin 9ayı zaten palto/mont/hırka vs içinde geçiyor. ben rahat adamım, üstümde fazla bişi olmasını sevmiyorum.. ayağımda parmaklarımı hareket ettirdiğimde rahatsız eden bi zamazingoyu yani çorap giymeyi sevmiyorum, bırak çizmeyi ağır ayakkabı bile giymem, terlikten hoşlanmam, palto kısıtlayıcı, şapka görüş kapatıyor zaten.. şemsiye gibi "dur gözünü çıkartayım!" aletleri yasaklanacak deseler evet oyu veririm.. yaz güzeldir, duşa gir, kurulan ve çık tshirtle.. saçını adam gibi kurutmasan bile olur. git koş.. koşarsın yani, koşulur... sonbahar/kış çamura bulanırsın en iyi ihtimalle. donup gebermediğini farzediyoruz tabii. yağmur altında romantik geziler ise o kadar salakçadır ki nedense kimse yapmaz ve yağmur yağsın anında "TAKSİİİİİİ!" diye anıran eşeklere döner bu çokromantik olduğunu iddia eden kişiler. hava kirliliğinden falan bahsetmedik bile daha.. özetle; kış kötüdür... :D :'D zehrr shon! duz mantik => sogutmak isitmaktan zordur ancak? ama bunu yasayin, seker misiniz eriyecek, sonuna da ayrilik koyun; ayrilik opucugu, deli gibi islanirken, o git artik derken, semsiyeyi alin elinden atin bir tarafa.. 3 gun aglayin. NOKTA öyle bişey yaparsam sinüzit ağrısından ağlarım muhtemelen. bu bas belasi sinuzitin cozumu yok mu? dalis yapsan (scuba) da dagitsan 2. dalistan sonra sinusleri, acilir ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 sipeyskeyk said: izmir 20 derece biz de seviniyoruz kış geldi diye denize kıyısı olan yerlerde güneye inildikçe kışın gelişine sevinç katsayısı artıyor. kış fanboyluğum var. sonbaharı da seviyorum. oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 bu yağmurda, bu aptal ahvada istanbulun tekirdağ ucuna gidip gelicem.. ve açık havada işim var.. sonar kış güzel.. bok güzel. sadece evde bilmem kaç milyörluk gaz yakarsanız güzel.. donuma kadar ıslanmadan gidip gelirim inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siyonist Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 cemss said: olm ne güzel kış terlemiyosun etmiyosun.yaz sevilir mi be alerji mevsimi direk. ben sokağa çıkarken giyindiğim kıyafetlerle iett ye bindiğimde,o insan yoğunluğunun içinde öyle bi terliyosunki üstelik içerde oksijende yok. millet creme de la creme tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 hava 30 derece ve güneşliyken daha güzel yani otobüs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siyonist Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 büyükşehir belediyemizin araç filosunda yer alan muhteşem yeşil mercedesleri unutuyomusun?sessiz,klimalı,yağ gibi akıyo yolda vs. ikarus a denk gelirsen yandın o ayrı tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 @dasaa abi öyle karşılarsan olmaz tabi. Kış sıcak evde yaşanmaz kış kahvede değildir çayda. Üzerinde çok fazla birşey olmadan, ısıran ama çok esmeyen soğukta ayakta botlar kaygan zeminde tutunmaya çalışarak ve buzzzz gibi havayı içine çekere başın dik kulakların kızarık yürümektir kış. Etrafta başka hiçbir insanın olmamasıda bonusudur. Bir keresinde Lütfi kırdadan Beşiktaşa kadar sokakta tek 1 insana rastlamamıştım, çok fena soğuktu ve çok zevk almıştım yürümekten. Sevgiliden ayrılıyormuş ve gurur yapıyormuş gibi karşılamak lazım kışı. Bir eğlencesi olamaz kışın, sadece tadı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 abov, hakkaten unutmuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar