Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Almanya ve Azerbaycan maçlarının kadrosu açıklandı

BiTcH_oFBaT

Öne çıkan mesajlar

BiTcH_oFBaT said:

Holy said:

Yahu duran toptan gol yersin, yemezsin demiyorum ki ben.

İzleyin şu son maçta 2 golü, ne demek istediğimi anlayacaksınız. Defansa suç bulamıyorum şahsen ben o kaleciyi öyle havada boş boş uçarken gördüğümde. O gollerin tek suçlusu kalecidir. Zamanında çıkmayı bilseydi o 2 golü de yemezdik biz.

Cenk'in önünde daha Volkan, Onur, Sinan Bolat gibi isimler var. Bi 5 sene kadar milli takımda görmek zor olur Cenk'i.

ben koydum, gerisini bilmem dsadas

sinan milli takıma alınmıyor bile. düşün sen. eskiden kaleci bulamazdık, şimdi patlama yaşıyoruz. maşallah

sinan'a da yazık oldu ha, belçika'da banko oynardı, en kötü ihtimal 2. kaleci olurdu.
Sosyal ağlarda paylaş

almanya'da "is suratlılar" olarak anılan ırkımızın imajını düzeltmek için. alamancı vatandaşlarla çizilen karizmayı beyaz, çocuksu topçularla kurtarma çabasındayız. misal mustafa sarp da kadroya sırf bu yüzden giremiyor. ha keza damat selçuk esmer güzeli olarak geçiyor envanterde.
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

almanya maçı için ideal 11im

volkan
gg servet toraman deli

emre nuri
hamit arda tuncay

mevlüt (sercan)

azerbeycan için ise

volkan
gg servet toraman deli

emre nuri
hamit arda

mevlüt(sercan) semih

olurdu.

En azından Azerbaycan maçında delinho yerine Köybaşı oynamalı. Belçika maçında gollerden birini direk Köybaşı hazırları kaptığı topla. Deli'nin ofansif katkısı yok bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Scheriff said:

şimdi bu ardayı milli takımda zorladılar sakatlandı adam yok mu bizim bi tazminat hakkımız nedir her milli takım kampından sakat dönüyor adam..ilk yarıyı kapatmış falan deniyor
Arda'yı bakıma almışlar, yerine idareten oğuz oynayacakmış iyileşene kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...