SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 ezel e yardım etmeli! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 kuzenimin eve indim beyni yıkanmış şekilde tıwaylayt izliyordu.arada jacop falan diyo başka bişi demiyo. baya komikti durumu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 ahaha az once oyle birsey oldu ki asfhuasfhu lan gulmekten yazamiyom ashfuasfhauahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satandist Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 escape said: Hao said: hunharca seviştim. of bi liseli daha. 2 kişi oldunuz fena mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 ahaha geniş aileyi izledim komik geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 abi bunu yazın diye twitter i icat etmişler zaten niye topak açıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 topic kişisel bölümünden garbage bölümüne taşındı, iyi akşamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 cemss said: topic garbica atildi. olcak yani. off babamda mi kaindi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 baban? http://images.legacyofkain.net/defiance/fankit/characters/Kain.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 iih aqila benzememiş //_00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 nasıl benzememiş lan kain işte o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 demin attığım son vuruştan sağlam küfür yedim sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 az önce kızla mesajlaşırken; "belki de düzelirsin ben gittikten sonra. sana mutluluklar diliyorum" dedim ki bu ebru gündeş'in bi şarkısının sözleri. yazıcak bişi bulamadım laf olsun diye yazdım işte. herneyse, bu anlamamış onu paniğe kapılarak aradı beni ben meşgule attım mesaj atıp "sarkı sözü sakin" demek için. ben meşgule atınca bu iyice delirdi. yine aradı "orcan neoluyo ya nediyosun" diye titrek ve korku dolu bir sesle ta ki ben "şarkı sözü" nü acıklayana kadar. "allah belanı versin nefret ediyorum senden" diye kapattı telefonu. 1-2 dk sonra mesaj geldi "ağlıyodum az kalsın" diye. ben baya güldüm ama tıtıtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 orcan mı? canın sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Longshanks said: orcan mı? canın sağolsun evet orcan. nedir bu kadar ilginç olan? ultraslan sen niye güldün birader? bi isim bu kadar komik olmamalı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 aşık oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 komik değil de ilk kez duydum ondan garip geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 escape said: az önce kızla mesajlaşırken; "belki de düzelirsin ben gittikten sonra. sana mutluluklar diliyorum" dedim ki bu ebru gündeş'in bi şarkısının sözleri. yazıcak bişi bulamadım laf olsun diye yazdım işte. herneyse, bu anlamamış onu paniğe kapılarak aradı beni ben meşgule attım mesaj atıp "sarkı sözü sakin" demek için. ben meşgule atınca bu iyice delirdi. yine aradı "orcan neoluyo ya nediyosun" diye titrek ve korku dolu bir sesle ta ki ben "şarkı sözü" nü acıklayana kadar. "allah belanı versin nefret ediyorum senden" diye kapattı telefonu. 1-2 dk sonra mesaj geldi "ağlıyodum az kalsın" diye. ben baya güldüm ama tıtıtı çok güldüm orcan kardeş, bayağı ilginç bir hayatın var sanırım. imrendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Yıllardır kullandıım Steam hesabımın şifresini ve gizli sorusunun cevabını unuttum. FML Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Arkadaş ben de hep soruyu unutuyorum.Cevabım fikste soruyu kafama göre seçiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar