Mortis Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 ilk bölümü yeni mi çıktı? , aradım da topiini bulamadım, ama sanki vardı die hatırlıyorum. neyse tekrar açtım, haberiniz ola. bugun eklenmiş http://www.animetake.com/iron-man-episode-1/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 gecen gun cıktı ızlemedım bende hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayucan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Hemen cekelim,izleyelim ve notunu verelim.Umarim kalitelidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 güzel olmuş bence, beklediğimden iyi çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Evek beklediğimden daha iyi gideri var indirin uşaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 ben de bugün görüp indirdim, güzel olmuş bence, izlemeye değer. yalnız animetake'de description olarak şunu yazan adam beni benden aldı, If you need a description for this… Shut down your pc… Go to your parents… Then smack them both in the face for raising an idiot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 madhouse'un yaptığı değil mi bu? asıl bu değil de wolwerine'i de yapıcaklardı. o daha efsane gözüküyordu trailerlarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 ikisini de yapacaklardı. bi de amerikan versiyonu vardı bir-iki yıl önce çekilen de. onu pek sevmedim. bu nasıl olcak acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 ilk bölüm gayet iyidi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayucan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Gayet basarılı cizimler ama Tony Stark japonca konustukca sürekli gülmek geldi icimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 beğenemedim ben niyeyse ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 tonii starkoo bu yüzden beğenmemişsindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 ikinci bölüm iyimiş da sanırım, sizin iron maunuız varsa bizimde gundamurumuz vara bağlıycaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Japonlar lütfen sadece çizsin seslendirmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 ya aslında aylar önce ilk cıkan videolarda cgi değildi zırh falan, sonra değiştirdiler. iyimi oldu kötümü oldu emin değilim. macross frontier olmasa kötü derdimde, artık adamlr geliştirdiler kendileirni, odun gibi olmuyo 3d animasyonlar. bu bölümdede iyidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayucan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Ben begendim 2.bolumu.CGI a gelince bence o da cok basarılı oturtulmus igreti durmuyor.Umarım diger bolumlerde de aynı basarıyı tuttururlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 3. bölüm biraz sonic olmustu ama yinede iyidi. 4. bölümün ortasında koptum ben acıkcası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 heh konuk sanatçı logan güzel olmuş, fena gitmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Bencede fena değil keyifle izlemekdeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Pickles said: Japonlar lütfen sadece çizsin seslendirmesin küfür ediyorsun herhalde ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 valla ayran man'ı seslendiren abimiz adeta bir downey jr kalitesinde, hiç şikayetçi olmamak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayucan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Sam said: valla ayran man'ı seslendiren abimiz adeta bir downey jr kalitesinde, hiç şikayetçi olmamak gerek. peppa diyisine hastayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 iyi gidiyo ya ben sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 wolverine'in animesi olcak diyorlardı, noldu ona? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 tony starkı yakın planda gay gibi çizmeseler daha iyi olacakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar