Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

korkuyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya direk 3 e inmesin diyorum zaten. omuzda da degil de böle sanki kulaklar kapanıcakmıs gibi orta uzunlukta kalsın diorm. sonra olmadı gene kestiririm.

ilk aklıma geldiginde gidemedim iste. gene korktum
Mesaj tarihi:

bundan uzun saç olmamalı bence

en ideal saç.şimdi bu adamın beline kadar saçı oldugunu düşünün.gerçi kıvanç direk hatun gibi olur ama ne bilim çok uzun saç gereksiz :)

Mesaj tarihi:
o değil de
ben de uzatıyorum işte 1,5 yıl oldu sanırsam kestirmeyeli
her neyse,
kestirceğim zaman normal erkek berberine gitmeye utanırmışım gibi geliyor ya hahaha neden öyle?
Mesaj tarihi:
o yüzden ben 4 senedir berbere gitmiyorum, düzelttirmem lazım ama gidemiyorum lan. bizim berberler "abi vur 3'e" "abi amerikan" "abi okul traşı" bilir başka bişey bilmez gibi geliyor.
Mesaj tarihi:
ahah aynen ya
kafamda öyle bir berber imajı oluşmuş ki saçım uzunken o imajdan korkar hale gelmişim dfsfd

berber bişey dermiş gibi geliyor falan, "erkek berberiydik biz ama olsun" tarzı bişi sdffds demez heralde ama işte

neyse kış geçsin bitsin öyle düşerim bunun derdine
daha anca gömleğin arka etiketine uzanıyor zaten saçlarım

ha bi de daha hiç açıp da insan arasına çıkmadım
at kuyruğu hep

bu da enteresan
Mesaj tarihi:
Kestirmek zorunda diilsen ve kestirince çok acayip durcam diye korkuyosan kestirme olsun bitsin.
Ben 2 sene uzattıktan sonra saçın geç kurumasından sıkılıp gittim kestirmeye, berber benim yerime üzülüyodu, abi yapma etme yazık olcak saçlara diye. Bi daha da uzatmadım zaten, kısa saç iyidir sdfsdf
Mesaj tarihi:
adamlar 1980 ler berber kültüründe kalmıs

artık erkek berberi mahalle arasında kaldı.erkek kuaforu var.en az kadınlar kadar pahalı.

ben 3 e vurcagım zaman ya kendim vuruyorum yada dandirik berebre gidiyorum.ama model kesimine bayılıyorum bi 80 kagıt
Mesaj tarihi:
tabi bilindik olması iyidir.benim gittiğim adam sanatçı resmen.

oturuyor sandalyesine 1.5 saat kesiyor

sabah kalktıgında saçlarını düzeltmen gerekmiyo brad pit olarak kalkıosun
Mesaj tarihi:
Xenocide said:

o yüzden ben 4 senedir berbere gitmiyorum, düzelttirmem lazım ama gidemiyorum lan. bizim berberler "abi vur 3'e" "abi amerikan" "abi okul traşı" bilir başka bişey bilmez gibi geliyor.

bak ben aynı düşünceye kapılıp ali gür müydü neydi böle ona gittim.

kırık aldırmaya 60-70 tl para verdim bide. 5 santim falan zart diye bi kesti. çok pis arıza çıkardım ondan sonra tabi.

bedava aminexil vermişlerdi o kadar bağırınca jdfhj

bidaaada saçıma makas değmedi. ağzını kırarım makasla yaklaşanın kafama. bu yaz kestirsem mi lan dedim. çünkü artık götümde saç fakat yok yani kestiremiyorum arkadaş.
Mesaj tarihi:
Mesajları okumadım da, daha geçen hafta 2 senelik saçımı kestim vurdurdum direk 4e, bıraktım kirli sakalımı da, çevremden ultra olumlu tepkiler alıyorum, oh missssss. Dışarda kesen kız sayısı bi anda 10 katına çıktı meheheh.
Mesaj tarihi:
Lise bitince 1.5 sene maksimum 2sene saçlar uzatılır.Daha sonra ise kestirilir.Saçınız uzun diye sevişceğiniz insan sayısında bi artış olmuyo ya da daha fazla yakışıklı olmuyosunuz.
  • Yeni Oluştur...