barbu Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 ya direk 3 e inmesin diyorum zaten. omuzda da degil de böle sanki kulaklar kapanıcakmıs gibi orta uzunlukta kalsın diorm. sonra olmadı gene kestiririm. ilk aklıma geldiginde gidemedim iste. gene korktum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 bundan uzun saç olmamalı bence en ideal saç.şimdi bu adamın beline kadar saçı oldugunu düşünün.gerçi kıvanç direk hatun gibi olur ama ne bilim çok uzun saç gereksiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 evet. en uzun böyle olmali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 boyle daha erkek olmus kivanc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 öle bakis atsam ben de daha erkek olurum =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 7 sene uzundu saclarim gittim kestirdim cıktım hic oyle korkudur garipsemektir falan olmadı yepyeni bi hayata bomba gibi basladim belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 o değil de ben de uzatıyorum işte 1,5 yıl oldu sanırsam kestirmeyeli her neyse, kestirceğim zaman normal erkek berberine gitmeye utanırmışım gibi geliyor ya hahaha neden öyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 o yüzden ben 4 senedir berbere gitmiyorum, düzelttirmem lazım ama gidemiyorum lan. bizim berberler "abi vur 3'e" "abi amerikan" "abi okul traşı" bilir başka bişey bilmez gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 ahah aynen ya kafamda öyle bir berber imajı oluşmuş ki saçım uzunken o imajdan korkar hale gelmişim dfsfd berber bişey dermiş gibi geliyor falan, "erkek berberiydik biz ama olsun" tarzı bişi sdffds demez heralde ama işte neyse kış geçsin bitsin öyle düşerim bunun derdine daha anca gömleğin arka etiketine uzanıyor zaten saçlarım ha bi de daha hiç açıp da insan arasına çıkmadım at kuyruğu hep bu da enteresan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Kestirmek zorunda diilsen ve kestirince çok acayip durcam diye korkuyosan kestirme olsun bitsin. Ben 2 sene uzattıktan sonra saçın geç kurumasından sıkılıp gittim kestirmeye, berber benim yerime üzülüyodu, abi yapma etme yazık olcak saçlara diye. Bi daha da uzatmadım zaten, kısa saç iyidir sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 uzun saç ne lan delikanlı olun az erkeğe 3 numara gider hala tartışıyosunuz tamam kapatın başlığı iyi forumlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tachikoma Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 berber benden çıkan saçı satmıştı, çılgın para aldım eki eki demişti hatta sat saçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 adamlar 1980 ler berber kültüründe kalmıs artık erkek berberi mahalle arasında kaldı.erkek kuaforu var.en az kadınlar kadar pahalı. ben 3 e vurcagım zaman ya kendim vuruyorum yada dandirik berebre gidiyorum.ama model kesimine bayılıyorum bi 80 kagıt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 bi kere gittim erkek 'kuaför" üne, kaç para bayıldım hatırlamıyorum da çok ibik bişi yapmıştı, ondan beri sekmez, mahalle berberim aliye giderim hep. tavsiye ederim çok kral kesiyor.saçları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 tabi bilindik olması iyidir.benim gittiğim adam sanatçı resmen. oturuyor sandalyesine 1.5 saat kesiyor sabah kalktıgında saçlarını düzeltmen gerekmiyo brad pit olarak kalkıosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 barbu sabah oldu bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Xenocide said: o yüzden ben 4 senedir berbere gitmiyorum, düzelttirmem lazım ama gidemiyorum lan. bizim berberler "abi vur 3'e" "abi amerikan" "abi okul traşı" bilir başka bişey bilmez gibi geliyor. bak ben aynı düşünceye kapılıp ali gür müydü neydi böle ona gittim. kırık aldırmaya 60-70 tl para verdim bide. 5 santim falan zart diye bi kesti. çok pis arıza çıkardım ondan sonra tabi. bedava aminexil vermişlerdi o kadar bağırınca jdfhj bidaaada saçıma makas değmedi. ağzını kırarım makasla yaklaşanın kafama. bu yaz kestirsem mi lan dedim. çünkü artık götümde saç fakat yok yani kestiremiyorum arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 sene kaç arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesajları okumadım da, daha geçen hafta 2 senelik saçımı kestim vurdurdum direk 4e, bıraktım kirli sakalımı da, çevremden ultra olumlu tepkiler alıyorum, oh missssss. Dışarda kesen kız sayısı bi anda 10 katına çıktı meheheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 fede uzun saçlı amerikan tır şoförü fotoğrafların bildiğin "overwhelming win" idi yalan söyleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 saçlarım uzunken çok dökülüyodu kestirdim kısacık oldu hala dökülüyo yani alnımızda ne yazıyorsa o yani kestirme, pişman olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Lise bitince 1.5 sene maksimum 2sene saçlar uzatılır.Daha sonra ise kestirilir.Saçınız uzun diye sevişceğiniz insan sayısında bi artış olmuyo ya da daha fazla yakışıklı olmuyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 peki doksan kere yazılmış şeyleri bi daha yazınca daha çok sevişip daha yakışıklı oluyor musun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Şu anda sevişiyorum yazdığım için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 her cümleyi noktayla bitirince ekstra bi sertleşme de oluyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar