Memphis7 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 meh pek tatmin etmedi sıkıcı gibi duruo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 hep cok tutarsız geldı bu hunger games olayı bana. gönüllü olunabiliniyosa her district adam yetiştirip gönderirki zaten. bu noktadan patlıyo settingi o patlatma yetiyoda artıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 adamlar karınlarını bile doyuramıyorlar, nasıl yetiştirecekler birilerini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Zengin districtler yetistirip gonderiyorlar zaten. Fakir olanlarda rastgele secim oluyordu daha cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 aynen öyle. zengin bölgeler yetiştiriyor fakirler ise fakir oldukları için ölüme mahkum ediliyor. katniss de zaten ondan isyanın başlangıcı ve umut ışığı olarak görülüyor bir nevi. ortada patlama falan yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 yok abı nolcak, fakirde yetiştirir, iki güreş iki fencing tracking vs vs tamam işte. kazanan kahraman olan bi settingte herkez kıvranırken aksine fakir districtler daha bile sağlam yetiştirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 bu konuda bize yardım edecek olan maslow olabilir. basit olarak bir insan karnı doymamışken güvenlik, hür yaşamak gibi istekleri olamaz. o yüzden daha ekmek bile bulamayan insanlardan iyi güreşçi çıkmasını beklemek veya bir delici silah ile savaşmasını beklemek doğru olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Herifler acliktan sicamiyor birde cocuk yetistirmeye mi kassinlar. Bide kazananin districte bi yarari olmuyor bir tek ailesine yemek veriyorlardi galba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 sdkfls abi kimse kitabını okumadı mı basit sözcüklü 350 sayfalı kkitaplar zaten tuvalette bitirdim ben çocukken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 tarih boyunca aclıktan en kırılan iimparatorluklarda ülkelerde bile insanlar hala otoriteye, veya halka kendileirni kanıtlamak statü elde etmek için bin türlü iş yaptılar ugrastılar didindiler. zaten kendi karnını doyurmak için hayatı boyunca yiyicek icin oturur kasar hungergames'e girer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 hayır giremez çünkü göçebe insan bedenini kabul etmiyor işte bunlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 2. filmi demin izledimm. seriye bok atıyordum ama ilk filmden daha iyi olmuş bence. ilki çok kötüydü. bu sefer olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 nereye olmuş ya hikaye b.k gibi, teenager eğlendirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 2. filmi izledim,teyzeye üzüldüm lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=7dCB2U9lX48 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=JzcYyzCZdiM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 of nataliciğimi gördüm bi an sevindirik oldum favori bayanlarımdan 2 tanesi var bu filmde <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=C_Tsj_wTJkQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 şu son kitabı 2 part yapalım olayıda çok saçma.zaten kitapta sırf fazla sayfa olsun diye yazılar 50 puntoydu askdşlgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Kitapla kıyaslıyorum; 1. Film "vasat" 2. Film "eh işte" 3. Film çok iyi bir yönetmene ihtiyaçları var yoksa patlak olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 3. kitabin ilk yarisi cok bayik oldugundan 3. filmde dandikti, bakalim bu aksiyon olcak gibi: http://www.youtube.com/watch?v=cbd_s-486vQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=SoKIqLEGhI0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2019 prequel kitap geliyormus martta, film icinde anlasmislar, Katniss hikayesinden 64 sene once geciyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2020 ustteki prequel kitap 3-5 gune cikiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2023 prequel film: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar