Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Fena değildi. Son kısımları çok lame'di. Çekimlerde kameranın sürekli oynaması yordu biraz. Genel notu 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 al bende de o kadar kamera yordu beni de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 kameranın sallanması normal insana rahatsızlık hissi vermesi için yapılıyor. savaş filmlerinde falan da öyledir. yorduysa başarılıdır yani kısacası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Tekniği her kullanan başarılı olacak diye bir şey yok. Savaş filmde kullanıldığında rahatsız etmiyorsa kabul edilebilir, bu filmde özellikle dikkat çekip izleyiciyi rahatsız ettiyse başarısızdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Beni rahatsız etmedi mesela :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Descartess Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 yaş sınırını aşağı çekmek için kasmışlar brz.. onun haricinde çok güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 ya gayet güzel normal bi filmmiş, niye herkes o kadar laf etti anlamadım. kamerada da bir sorun görmedim ben. konsepte uygundu sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 filmin kendisi güzel, hikaye saçma geldi bana. hastrie çekesim geldi bir kaç yerde, belki bir kaçtan daha fazla. başı sonu acayip havada kalmış bi de filmin sıkıştıracaz diye. kitabını okumadım ama film gibiyse ona da bok atmış sayabilirsiniz. çekimler falan bazı sahneler çok başarılı ama. hikaye biraz adam olsa sağlam olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 3 kitap olduğu için sonu havada kalması normal. 3. kitabın sonunda havada kalmıyor merak etme =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Bu filme gidip paranıza yazık etmeyin.Zevk meselesi bile devreye giremez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Film güzeldi. Fakat kamera olayına bende takıldım. Alakasız yerlerde bile kasmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 film overrated çok fazla abartılıyor sanki öyle bir senaryo ve oyunculuk var ki... 10/7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 kamera yordu baya ne kitapları okumuştum falan yemek zor bulunuyor diye starving contest bekledim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 5/10 bitsin de çıksam dedirtti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 allahım ne kötü filmdi bu ya konu yok, diyaloglar dandik, aksiyon 1-2 sahne dışında leş, dram lise seviyesinde, oyunculuk hak getire hani biraz tempoyu tuttursalar belki izlenir çok sıkılmadan ama o da yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 hiç ecchi deil bi de kız tsundere olmaya çalışmış olamamış falan di mi huehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 yok bildiğin kötüydü, katıksız kötü hani böyle "hah bak bu güzel olmuş" dedirten bir sahne bile kalmamış aklımda filmi bugün sinemada izlemiş olmama rağmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 umarım devam ettirmezler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 çok kötüydü bu film la nesini beğendiki insanlar bunun. böyle adada survival kasmalı mahkumların olduğu bi film vardı o daha güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 bu filme iyi diyenler genelde kitabını daha önceden okumuş insanlar oluyor. ben okumadım, o yüzden sevemedim filmi. sanırım kitapta geçen bölümleri birebir yansıtmışlar. o sebeple insanların hoşuna gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Oyunlar başlayana kadar çok bayır sonra az bayık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 BramStoker said: bu filme iyi diyenler genelde kitabını daha önceden okumuş insanlar oluyor. ben okumadım, o yüzden sevemedim filmi. sanırım kitapta geçen bölümleri birebir yansıtmışlar. o sebeple insanların hoşuna gidiyor. ben filme gidip ikinci kitaba başladım benim hoşuma gitti ancak kız arkadaşım önce filmi izledi sonra da kitabı okudu alakası yok diyor. yani tabiki kitabı anlatıyor ancak pekçok can alıcı nokta değiştirilmiş atlanmış kırpılmış diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 harbi cok dandikti yaa hele o aptal tipli sarisin cocuk o kadar baydi ki hep bi facepalm ile izledim. spo kiz kesin tiksinmistir o yakinlasma sahnelerini cekerken falan, ben diger cocugu bekliyodum gider diye sahaya ama onu kiz kardesine bakicilik diye koymuslar yazik oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Ulan açlık oyunları açlık oyunları dediler harcadığım zamana yazık ya filmi ileri sardım sonunu göreyim diye görmesem daha iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar