Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Ne olur? Bu 3ü bir arada şeyler aklıma geldi bi an. süte koysak 3ü1arada yı bunun içinde süt tozu da var şimdi. ne içmiş oluruz? süper süt mü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 tozlu süt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 daha fazla sut olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 süte süt tozu atıp biraz bekle bi süre sonra buzağı oluyor içinde küçük sonra onu beslersin inek olur belki öküz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 öküzü kesersen sucuk sucuğu yersen belki tenya tenyada seni kurtlu yapar hiperaktif olur kalırsın birisinin başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 süt tozu dünyanın en zararlı şeyi lan. içmeyin şunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 sut tozu mu kaldi ya marshall yardimi mi aliyorsunuz hala napiyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 lan süt tozu neden zararlı alıyolar sütü lyophilizer denen makineye koyup bütün suyunu alıyorlar kalıyor sana süt tozu. ama lyophlize edilen her maddede olduğu gibi içine tekrar su koyunca tat, renk, görüntü vs açısından ilk halinden farklı oluyor haliylen. tabi içine başka bişey koyuyorlar mı bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 ahanda bizim labdaki alet de buna benziyodu http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bc/Benchtop_freeze_dryer.JPG/220px-Benchtop_freeze_dryer.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Aksine, süt tozu dünyadaki en iyi şeylerden biri. Sadece kendiniz adına düşünmeyim, bunun Afrika'sı var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 zamanında köy okullarında süt tozu dağıtmışlar. İneklerin içinde suya toz karıştırıp içerlermiş. Hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Ardeth said: lan süt tozu neden zararlı alıyolar sütü lyophilizer denen makineye koyup bütün suyunu alıyorlar kalıyor sana süt tozu. ama lyophlize edilen her maddede olduğu gibi içine tekrar su koyunca tat, renk, görüntü vs açısından ilk halinden farklı oluyor haliylen. tabi içine başka bişey koyuyorlar mı bilmiyorum birincisi denaturasyon. ikincisi katılan koruyucu madde. direk kanserojen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 hepimiz kanser olucaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 kanserojen madde deyince sadece kanser yapar demek değil yalnız bu. süt tozu'nun koruyucu maddesinin böbrekte süzülmesi gerçeketen çok zor. yani erkekler için çok büyük tehlike. mesane kesesinde veya böbrekteki kanser'in sadece diagnose için yapılan işlemleri ölmekten beter. şahsen penisime kanca sokulmasına sebep olacak birşeyin karşısındayım dfhfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Hayır içlerinde kanser virüsü var, 3-4 kere üst üste her gün yersen kesinlikle kanser oluyorsun. Hapşurukla başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 cahil misin ? kanser virüsle mi bulaşıyorda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 cahil cahil adamları mod yapmışlar ona yanıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 xaenin kimsin bilmiyorum ama heralde ortaokul mezunusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 iq su kaç merak ettim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 İzmir'den atıp tutmak kolay ulan adres ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 adresimi öm'ne attım. gerçekten çok kötü dövücem seni galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Gelmedi adres madres, tribünlere oynama gürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 süte süt tozu katanın kemiklerinde birikir, böbrek ne alaka ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 xaenin senden özür dilerim gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar