Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 izle izle fizban bugüne kadar zaa'lamamış adam kaldıysa bu maç tam sırası, tam zaalanacak maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 abi kocaeli maçında bile bu kadar kötü değildik.ben galatasarayı hayatımda ilk kez bu kadar kötü oynarken görüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Rewendor said: izle izle fizban bugüne kadar zaa'lamamış adam kaldıysa bu maç tam sırası, tam zaalanacak maç http://img18.imageshack.us/img18/3929/vfh0fsvm5.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Neil sakatlanmış o yüzden çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Rewendor said: Bu Karabükteki Yasin, eski FM efsanesi Yasin Karaça mı? değil, ama senin dediğin yasin geçen sene sivas'taymış http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=526&kisiID=30017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 kapadım maçı biraz şanslı olsalar suan 5-0 dı keita yerine pinoya para verenlerin aklına koyim.o adama 1m zam yapaydında takımda tutsaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Gs baroş gidince bitti, arda'da yok zaten, eh servetide halletti teknik direktör, bravo valla ne diyim. Ben bjk'liyim niye sinirlendiysem artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 61. dk ilk gol posisyonu galatasaray için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 yok bende bu maçtan sonra hatayı reykarda yukleyenlerdenim.adamı hep savundum.ama göz göre göre bu kadar hata yapılmaz.hadi neil sakatmışta.baştan gokhanla başlamak.canayı cıkarmak.aydınla başlamamak. ne bilim bari iki forvet oyna başka bi taktik dene.forvetlerimiz sakat ama ne bilim işte koy pinoyla kewellı forvete.pino koşuo kaçıo zorlardı belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Misimoviç yerine şu adamların 10 numarasını alsaymışız ya... "61. dakika, Galatasaray'ın maçtaki ilk gol pozisyonu" şu söz yeter heralde anlatmaya durumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 misimovic :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Bu spikerleri bi şikayet etme yeri felan yokmu ya, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 misimovicte suç yok misimovici alıcaklarına cananın yanına adam gibi bi zenci falan alsalardı galatasaray ztn gol atardı elano falan.hem elanoyu kazanmış olurduk.böyle elimizdeki bütün adamları küstürdük. misimovic tamamen taraftarı susturmak için yapılan transfer.yoksa takımın ihtiyacı olan bi mevki değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 misimoviçin suçu yok. adama pas atan yok pas gelse adamın pas atacağı kimse yok. elano gibi olucak sonu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Baştan beri söyledim abi. misimovic cok gereksizdi. en baştada dedim insua daha iyi transfer misimovicden, bu arada hakemin maç ile alakası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 ardayla baros yoksa maç kazanamıcaz artık onu anlamıs olduk yani bu adamlar yoksa maçı izleyemicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Emenikenin karşısına gökhan zanı çıkarmak skandal bence. Serveti kesicek maci bulmus tam rijkaard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 ligin yarısından fazlası gs den iyi top oynuyor lan. rezalet birşey. biz 5. falan olursak şanslıyız. FB falanda rezil ama bir alex yeter yani fark atmaya ben diyim. tırs tırs tırs oldum şimdi FB maçı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 hakem avantaja biraksa karsi karsiya kalcak karabuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 misimovic -> sabri tamam, çevirdik maçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 aga girdi http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs707.snc4/62699_163608830317664_131378176874063_543606_3773835_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 spikerin biri niye sürekli "kardemirdemirçelikkarabükspor" diyo, kardemir buna da mı sponsor olmuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 reykardın babası vefat etmıs bugun,adamın kafasının maçta olmaması normal.aslında gs yonetımı bugun maça neskens ıle cıksa daha ıyı olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 valla o kadar kötüyüzki.fenerbahçe maçı için umutlanmaya başladım.cunku baya kötüyüz.fener karşısına genelde azda oolsa iyi takım olarak cıkıyoruz ama dediğim gibi fener maçından 3 sonuç cıkabilir 2-1 3-1 3 veya üzeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 aha demiştim çeviriyoruz diye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar