Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SL : Karabükspor-Galatasaray @ 01.10.2010 / 20.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Rewendor said:

izle izle fizban

bugüne kadar zaa'lamamış adam kaldıysa bu maç tam sırası, tam zaalanacak maç

http://img18.imageshack.us/img18/3929/vfh0fsvm5.gif
Mesaj tarihi:
kapadım maçı

biraz şanslı olsalar suan 5-0 dı

keita yerine pinoya para verenlerin aklına koyim.o adama 1m zam yapaydında takımda tutsaydın
Mesaj tarihi:
yok bende bu maçtan sonra hatayı reykarda yukleyenlerdenim.adamı hep savundum.ama göz göre göre bu kadar hata yapılmaz.hadi neil sakatmışta.baştan gokhanla başlamak.canayı cıkarmak.aydınla başlamamak.

ne bilim bari iki forvet oyna başka bi taktik dene.forvetlerimiz sakat ama ne bilim işte koy pinoyla kewellı forvete.pino koşuo kaçıo zorlardı belki
Mesaj tarihi:
misimovicte suç yok

misimovici alıcaklarına cananın yanına adam gibi bi zenci falan alsalardı galatasaray ztn gol atardı elano falan.hem elanoyu kazanmış olurduk.böyle elimizdeki bütün adamları küstürdük.

misimovic tamamen taraftarı susturmak için yapılan transfer.yoksa takımın ihtiyacı olan bi mevki değil
Mesaj tarihi:
Baştan beri söyledim abi. misimovic cok gereksizdi. en baştada dedim insua daha iyi transfer misimovicden, bu arada hakemin maç ile alakası yok
Mesaj tarihi:
ligin yarısından fazlası gs den iyi top oynuyor lan. rezalet birşey. biz 5. falan olursak şanslıyız. FB falanda rezil ama bir alex yeter yani fark atmaya ben diyim. tırs tırs tırs oldum şimdi FB maçı için.
Mesaj tarihi:
valla o kadar kötüyüzki.fenerbahçe maçı için umutlanmaya başladım.cunku baya kötüyüz.fener karşısına genelde azda oolsa iyi takım olarak cıkıyoruz

ama dediğim gibi fener maçından 3 sonuç cıkabilir

2-1
3-1
3 veya üzeri
  • Yeni Oluştur...