xunn Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Fen hipster'ı tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 zaten bayagidir moda da, banane arkadasim 6 sene sonra baska birsey olur gider zaten akim takip eden sahsiyet ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Cuce said: said: xunn said: Emolardan daha igrenc bir topluluk ama hipsterlar. Emoları "lol ergen" diyip geçebiliyorsun ama hipsterlar böyle "okumuş" takıldıkları için yaşları da daha büyük falan. Of çok korkunc ya direk sosyal fallout. lan ne okumuslar, 1984 okumuslar bitek işte. sakin ola ayar vereyim deme yalniz, muhtemelen ya ayari anlamaz ya da kin besler, kendisinden daha "okumus" birini karsisinda gorunce, reyce girer, hele bi de disi hipstersa, topuklarini gotune vurarak kac. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… barnacle Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 fede said: hipsterlık insanın içinde olur o zamanda anlarsın kaç cm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… fede Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 hay maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Crysis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 barnacle said: fede said: hipsterlık insanın içinde olur o zamanda anlarsın kaç cm sadhgasdkasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… barnacle Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 yanlış anlaşılmasın cem yılmaz ortası gördüm gelişine vurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… fede Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 ben yanlış anladım çok üzüldüm farkettiysen sonra bi 5 saat filan girmedim foruma yeni geldim kendime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… fede Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 http://cdn-www.cracked.com/articleimages/ob/hipster_wm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Tachikoma Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 http://www.mediafire.com/imgbnc.php/d874d42bd1dad5ed73f5eafbf413b48d5g.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 AHEHAEHAmaeA mjfgs kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sesu Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Hipsterlık moda olalı seneler oldu abi zaten. Geride kalmışsınız siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 peki bundan sonra ne moda olacak? en azından önden gidelim bu konuda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… xunn Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Hipsterlık türkiyede yeni türüyor da dısarıda bayadır var. Oha Hipsters gonna hipst lafım çalınmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 lame parent ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 4 yıl sonra ... Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Black-ice said: tam otursun modası bu topiği uplucam aha ben demiştim dicem. Black-ice said: emo dedim mi sınıftan kimse anlamazdı. şimdi gaztelerde imo çocuk intaar etti diye haber çıkınca anlıyor herkes. http://s4.postimg.org/g0sfl60n1/hips.jpg şunu bi uplim dedim ya. tabi şimdi zaten hipster hep vardı gibi düşünebilirsiniz ama topiği açtığımda hipster lafını bilen çok az kişi vardı çevremde falan. hürriyette de hipster lafı geçtiyse tam bahsettiğim şey olmuştur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 bu bana hiçbişey kazandırmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… pontipati Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 hatırlayan var mı emo başlığı vardı bi tane böyle dekolteli hatunlar vardı sonra başlık silinmişti falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arcane Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 imajı benimseyip prensipleri benimsemeyene ne deniyor var mı kıracak bi hitap şekli? sdf. o kadar çok var ki bu kategoride hip bi kısmı kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 xunn said: Emolardan daha igrenc bir topluluk ama hipsterlar. Emoları "lol ergen" diyip geçebiliyorsun ama hipsterlar böyle "okumuş" takıldıkları için yaşları da daha büyük falan. Of çok korkunc ya direk sosyal fallout. Ahaha abi ben seni hipster temsili sanıyordum asdasd. Kusura bakma artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 bu tarz modalara genelde öğrenciler veya işsizler uyabileceği için hiç problem etmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ren Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 dejeneral halef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 motorumu sattım kupon doldurcam konuş black-ice reyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 benim çok medyumluğum var bunlar daha başlangıç http://forum.paticik.com/read.php?62,7541699 nickimi biri blackzura falan yapsın yavaştan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 en iyi medyumluğum budur ama Black-ice said: medyumluklarım devam ediyor. bu seferki çok bomba. aklıma bir arkadaşımın bana izlettiği bi vidyo geldi 1-2 yıl önce. baya izlerdik sarhoş oldukça fln açıp. lan dedim ne güzeldi söyleyeyim de atsın yine kimbilir neydi. sonra unuttum gitti 1-2 gün geçti üstünden. feysbuktan msj atmış msj aynen şöyle: al bakalım sevgili arkadaşım -vidyonun youtube linki valla şok geçirdim. dedim naptın. gerçi ben mi medyumluk yaptım o mu anlamadım. acaba dedim gece rüyamda falan msj atıp istedim de sonra unuttum mu anasını satim ama yok öle aklıma geldi attı dedi. vay arkadaş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 Sonraki 3.sayfa (Toplam 4 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 fede said: hipsterlık insanın içinde olur o zamanda anlarsın kaç cm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 hay maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crysis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 barnacle said: fede said: hipsterlık insanın içinde olur o zamanda anlarsın kaç cm sadhgasdkasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 yanlış anlaşılmasın cem yılmaz ortası gördüm gelişine vurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 ben yanlış anladım çok üzüldüm farkettiysen sonra bi 5 saat filan girmedim foruma yeni geldim kendime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 http://cdn-www.cracked.com/articleimages/ob/hipster_wm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tachikoma Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 http://www.mediafire.com/imgbnc.php/d874d42bd1dad5ed73f5eafbf413b48d5g.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 AHEHAEHAmaeA mjfgs kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Hipsterlık moda olalı seneler oldu abi zaten. Geride kalmışsınız siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 peki bundan sonra ne moda olacak? en azından önden gidelim bu konuda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Hipsterlık türkiyede yeni türüyor da dısarıda bayadır var. Oha Hipsters gonna hipst lafım çalınmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 lame parent ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Black-ice said: tam otursun modası bu topiği uplucam aha ben demiştim dicem. Black-ice said: emo dedim mi sınıftan kimse anlamazdı. şimdi gaztelerde imo çocuk intaar etti diye haber çıkınca anlıyor herkes. http://s4.postimg.org/g0sfl60n1/hips.jpg şunu bi uplim dedim ya. tabi şimdi zaten hipster hep vardı gibi düşünebilirsiniz ama topiği açtığımda hipster lafını bilen çok az kişi vardı çevremde falan. hürriyette de hipster lafı geçtiyse tam bahsettiğim şey olmuştur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 bu bana hiçbişey kazandırmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 hatırlayan var mı emo başlığı vardı bi tane böyle dekolteli hatunlar vardı sonra başlık silinmişti falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 imajı benimseyip prensipleri benimsemeyene ne deniyor var mı kıracak bi hitap şekli? sdf. o kadar çok var ki bu kategoride hip bi kısmı kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 xunn said: Emolardan daha igrenc bir topluluk ama hipsterlar. Emoları "lol ergen" diyip geçebiliyorsun ama hipsterlar böyle "okumuş" takıldıkları için yaşları da daha büyük falan. Of çok korkunc ya direk sosyal fallout. Ahaha abi ben seni hipster temsili sanıyordum asdasd. Kusura bakma artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 bu tarz modalara genelde öğrenciler veya işsizler uyabileceği için hiç problem etmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 dejeneral halef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 motorumu sattım kupon doldurcam konuş black-ice reyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 benim çok medyumluğum var bunlar daha başlangıç http://forum.paticik.com/read.php?62,7541699 nickimi biri blackzura falan yapsın yavaştan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 en iyi medyumluğum budur ama Black-ice said: medyumluklarım devam ediyor. bu seferki çok bomba. aklıma bir arkadaşımın bana izlettiği bi vidyo geldi 1-2 yıl önce. baya izlerdik sarhoş oldukça fln açıp. lan dedim ne güzeldi söyleyeyim de atsın yine kimbilir neydi. sonra unuttum gitti 1-2 gün geçti üstünden. feysbuktan msj atmış msj aynen şöyle: al bakalım sevgili arkadaşım -vidyonun youtube linki valla şok geçirdim. dedim naptın. gerçi ben mi medyumluk yaptım o mu anlamadım. acaba dedim gece rüyamda falan msj atıp istedim de sonra unuttum mu anasını satim ama yok öle aklıma geldi attı dedi. vay arkadaş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar