Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

biraz ahlaksız bir teklif

moncici

Öne çıkan mesajlar

moncici said:

yok öyle şeyler yahu sadece iş adamlarımıza kokteylde olsun, seminerde olsun eşlik edecek presentabl bayan arkadaşlar, hostesler yani heh heh hadi bakalım.

yalniz havaya girmis adam :) kabul etmissin bile hocam..

bu arada concierge (nasi yaziliosa iste) guzel istir.. benim amerikanya da hayatimi kurtarmistir bir cok kez bu adamlar,

ayriyetten saygi duyarim bu meslege..

of yoksa tren rezervasyonunu unutmam ve annemin chicago ya gidemedigini dusundum bi an oyyyyy buyuk hayatimi borcluyum ben bu adamlara ya.. anne dirdiri.. priceless..
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız biraz ahlaksız bir teklif diye girince playboy makalesi okuyucu fantazisi falan okuyacaz sandım.

okurken ona göre okudum patronun kırmızı mini etekli. bacak bacak üzerine atıyor. sen bakakalıyosun gülümsüyo yanına geliyo yanlışlıkla sütyeni kafana düşüyo sonra günah yapıyosunuz falan.

feriştah olmuşum haberim yok.
Sosyal ağlarda paylaş

ben istanbul'da bir otelde ön büro'da staj yaparken kel ve göbekli bi fransız yöneticiye eskort ayarlamıştım. Otel en büyük zincir otellerden biri. normalde izin vermezlerdi böyle bişeye ama müdür bir seferlik yap diyince otele hatun getirmiştik =) bahşişide iyi olmuştu ehehe.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...