Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 DoruK said: ateizm hiç bi şeye inanmama değil. dinlerin geçerliliği ve yaratıcı olmadığına inanma olayı. eh ne kaldı zaten.:) ateizm gerçek üstü hiçbirşeye inanmaz, varlık boyutunda ölçülebilen, gözlemlenen şeyler hariç.
stimpak Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 "Anket Başlığı" said: Hangi Din'e İnanıyor Ya Da İnanmıyorsunuz? başlıktaki soruya göre inanmadıklarımızı da işaretleyebiliyoruz. o zaman da verilen oyların inanılan mı inanılmayan mı olduğu konusunda belirsizlik çıkıyor. birisi tutup hristiyanlığa oy verdiyse bu inandığı dine oy verdiğini mi gösterecek, yoksa inanmadığına oy verdiğini mi gösterecek. soru hatalı, anket düşer. dağılabilirsiniz
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 edit: yanlışlıkla kendi mesajımı alıntıladım:P
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 bi insanın inançsız olması için o konu üzerinde daha önceden düşünmemiş olması gerekir
aquila Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 demek dinsizler de aralarinda mezheplere ayriliyomus, enteresan.
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Longshanks said: bi insanın inançsız olması için o konu üzerinde daha önceden düşünmemiş olması gerekir Sen her aklına gelene inanıyor musun kardeşim?
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Arkadaşlar dinsiz ibaresini ayrıyeten özellikle koydum. Ben kendimi en iyi dinsiz olarak tanımlıyorum örneğin. Ama ateistler de, agnostikler de, vb. de dinsiz olarak tanımlanır. Yani bir karışıklık yok. Sadece ekstradan dinsiz'i de ekledim. Kızmayın =)
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 DoruK said: ben panteizme inanmıyorum, diğerleri hakkında bi fikrim yok. Doruk sana özel mesaj atamıyom. Kutunu boşalt.
aquila Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 din tartismak yasak, ankete oy verin sadece, konusmadan.
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Ben açıklama gereği duydum kategorilendirmeyi. Ben de tartışma olmadan oylanmasından yanayım. Bu arada anketi üye olmayanlara da açtığıma pişman oldum hafiften, hile yapılabilir diye.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 müslümanlık da hakeza sünnilik şiilik hanefilik alevilik falan diye bölünebilirmiş.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 aramızda yezidi var mı acaba?
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Şimdi, anketin adını "Dini Görüş" yapıp altına Deist yazmak çok komik. Zaten din karşıtı bir olguyu neden dini görüş diye koydun ki.
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 "Cin Ruhi" said: Longshanks said: bi insanın inançsız olması için o konu üzerinde daha önceden düşünmemiş olması gerekir Sen her aklına gelene inanıyor musun kardeşim? demek istediğimi anlamadın ben inanmak derken bi düşünceyi benimsemeyi o düşüncenin doğru olduğunu kabul etmeyi kastettim.
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 yani ateist adam da birşeye inanır inançsız denemez onu demek için şeyttim
barinaktanal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 aman allahım forumda y.hudi var
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Estel_Anorien said: müslümanlık da hakeza sünnilik şiilik hanefilik alevilik falan diye bölünebilirmiş. malesef,insanlar hırsları yüzünden böldüler islamı,yalnız müslümanlık kavramı biraz daha farklı,genelde bu yanlısa düsüo insanlar.
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Flameoffear said: Şimdi, anketin adını "Dini Görüş" yapıp altına Deist yazmak çok komik. Zaten din karşıtı bir olguyu neden dini görüş diye koydun ki. Agnostic tanrıyla alakalı bilgiye ilişkindir, deistlik de tanrının varlığına. Bunlar alakasız. Bir de bu yetmiyormuş gibi flame'de demiş zaten, dini görüş olmüş. EPİK FAİLSINIZ LAAA
Öne çıkan mesajlar