Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir Nostradamus Kehaneti-19 Ağustosta(yarın) Atinaya Kuyrukluyıldız Çarpacak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bozuk saat de günde iki kere doğruyu gösterir.

bakın beni dinleyin ben de kehanette bulunuyorum

-kel biri yüzünden büyük bir savaş çıkacak(illaki kelin biri yüzünden savaş çıkar bir gün)

-gökten gelen alevimsi bir güç insanlığı kendine köle yapacak(haha ilerde millet bu cümleleri allah bilir ne mecaz anlamlara çekiştirir. illaki birşeye uyar)

-büyük çukurdan çıkan küçük boylu, güçlüyü güçsüz yapacak.(allah bilir nelere yakıştırılır bu kadar muallakta bir kehanet :) )

-döte benzeyen iki dağ arasında insanlığın kaderi değişecek(nereye istersen oraya çek)
Mesaj tarihi:
- paticik ailesi hızla yayılıp bütün dünyayı tek bir birlik altında birleştirecek :p biraz dahamı genel yapsaydım öngörüyü acaba :[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
önce ben yaptım
hayır esprimi çalma..
sonra ünlü kahin olamam ben..
ühühüh
*!bozulur küser gider*[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir.
Mesaj tarihi:
hepimis öleces!

önümde diz çökün ölümlüler, bende daha ne numaralar var.[signature][hline]BabacumMostors, 15 Haziran 2004 04:22 tarihinde demiş ki:
sanat için sevişirim yani hiç çekinmem ben sanat dostuyum...
Mesaj tarihi:
öylemi pardon okumamıştım bütün konuyu :p
ehem ozaman şey ne olsun dur düşüneyim bi ee şey

- 6237 yılının aralık ayından ocağa geçen gününde yeni bir yıla girilmiş olacak !![signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''

[Bu mesaj Ardeth tarafından 20 Ağustos 2004 01:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Ardeth, 20 Ağustos 2004 01:41 tarihinde demiş ki:
- paticik ailesi hızla yayılıp bütün dünyayı tek bir birlik altında birleştirecek :p biraz dahamı genel yapsaydım öngörüyü acaba :

direk isim verme bence çemberi daraltma. biraz gizem kat mesela:
büyük kedinin küçük patileri hızla yayılıp bütün dünyayı tek bir birlik altında birleştirecek
Mesaj tarihi:
burdaki her kullanıcı bir iki kehanette bulunsa kedide onları toplasa ilerde oda bir nostradamus olur kesin hehe[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
said:
Ardeth, 20 Ağustos 2004 01:44 tarihinde demiş ki:- 6237 yılının aralık ayından ocağa geçen gününde yeni bir yıla girilmiş olacak !!

oha kahin! imza alabilir miyim?[signature][hline]BabacumMostors, 15 Haziran 2004 04:22 tarihinde demiş ki:
sanat için sevişirim yani hiç çekinmem ben sanat dostuyum...
Mesaj tarihi:
said:
Ardeth, 20 Ağustos 2004 01:44 tarihinde demiş ki:
öylemi pardon okumamıştım bütün konuyu :p
ehem ozaman şey ne olsun dur düşüneyim bi ee şey

sana demedim abi :), rexar'a dedim :).
esprimi ilk o çaldı..
bu yüzden büyük kahin olamıycam ben..
çok üzülüyorum şu an.. vah vah..[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir.
Mesaj tarihi:
Cehennemde de internet cafe bulamadım ya anca burası..off sıcakmış be[signature][hline]Gitar Azmanı
------------
Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki:
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Mesaj tarihi:
telepati var..
cehenneme gidince yok bilgisayarmış yok internetmiş.. aşıyosun öle olayları..
cehenneme gittim geldim ordan biliyorum..[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir.

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 20 Ağustos 2004 02:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Ardeth, 20 Ağustos 2004 01:44 tarihinde demiş ki:
- 6237 yılının aralık ayından ocağa geçen gününde yeni bir yıla girilmiş olacak !!

bu adamda ı$ war =)[signature][hline]Aranel Elanessë
|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki:
psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma..

Mesaj tarihi:
aha hicbisey olmadi iste =)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mesaj tarihi:
said:
fizban, 20 Ağustos 2004 01:29 tarihinde demiş ki:
nostradamus tutturamadı diye birşey yok. adam diyor ki, otlar bok olacak, boklar yenecek; o devirde gökte ışık çakacak, hebele hübele.

sonra hıyarın biir çıkıyo diyo ki, ineklerin hepsi öldüğünde, kokoreç yenmeye başladığında, gündüz vaktinde, helebe hübele oalcak diyor.

ama hıyarın biri tutturamamış oluyo yani, halbuki kokroeçin avrupaya girşini kutluyo orada nostra.

Kehanet olayının tek gerçeği burada yatıyor :P[signature][hline]Kız arkadaşıma mesaj atarım:
-Uyudun mu?
-Hayır sen?
Mesaj tarihi:
said:
Mike, 20 Ağustos 2004 01:40 tarihinde demiş ki:
hayatimizin bir parcasi o adam.
yoo benim değil. o kehanet yapmasaydı ne değişcekti ki? 2. Dünya savaşını baştan sonra anlatmış. Ee? ne yararı oldu bunun? "Obaaa ne güzel anlatmış adam" deyince ne geçti elimize?[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
ben omuşum nosturadaaus,2 kilo pirincin kaç para olduunu da bilmişmi o zmandan bakim?[signature][hline]dandirk bi playlisitim
bir iki dostum
biraz umudum
bide uykum var

[Bu mesaj DoGMeaT tarafından 20 Ağustos 2004 10:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
1300 yıl sora kardeşim bak çarpmadı lol[signature][hline]HellHound, 15 Temmuz 2004 22:10 tarihinde demiş ki:
di mi hocam?

universite yalan zaten bi 10 sene teknik informatik kasacaz... cift dikisimsi!
narin, 15 Temmuz 2004 22:11 tarihinde demiş ki:
annen baban çim yemeye başlar istanbulda 5 senede :)
HellHound, 15 Temmuz 2004 22:11 tarihinde demiş ki:
ben bencilim sorun degil
Mesaj tarihi:
said:
Holyman, 20 Ağustos 2004 10:25 tarihinde demiş ki:
[yoo benim değil. o kehanet yapmasaydı ne değişcekti ki? 2. Dünya savaşını baştan sonra anlatmış. Ee? ne yararı oldu bunun? Obaaa ne güzel anlatmış adam deyince ne geçti elimize?

Ahuehuehueaheaha :D[signature][hline]Paticik
Mesaj tarihi:
said:
DoGMeaT, 20 Ağustos 2004 10:26 tarihinde demiş ki:
ben omuşum nosturadaaus,2 kilo pirincin kaç para olduunu da bilmişmi o zmandan bakim?

budur :lol:[signature][hline]Mavi Kelebek
Emaleth, 11 Haziran 2004 19:27 tarihinde demiş ki:
ama işte bööle adıma thread filan olunca.. eee... ööö... dolandırmadan söyliycem...

utanıyorum ulan!
  • Yeni Oluştur...