Bone Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 bunla ilgili bir liste felan var mı bilmiyorum ama rastladığım bazı şarkıları yazmak istedim. videosunu koymak isteyen olursa koyabilir aslında güzel olur. Sezen Aksu - Hadi Bakalım / Loona - Rythm Of The Night Tarkan - Şımarık / Holly Valance - Kiss Kiss Burak Kut - Komple / Daddy Yankee - Rompe Gülşen - Oof oof / Nelly Makdesi - Oof oof Hülya Avşar - Sevdim / Anna Vissi - Eleni Ayça - Yıkılıyo / Elli Kokkinou - Masai Ziynet Sali - Baba / Despina Vandi - A Pa Pa Göknür - Kime Ne / Thelxi - Exeis Ta Matia Pou Latreuo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 yabancıdan Türk'e listesi baya kabarık olur gibime geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 tanju okan - kadınım / fransız bi şarkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 çok açıklayıcı oldu fede sağol :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 turkten yabancida cok kabarik aslinda. balkanlarda mesela aklinizin ucundan gecmeyen sarkilarin melodilerini duyabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Goran Bregović şarkılarının bazıları - tüm sezen aksu şarkıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 tarkan kimdi sarkisida arabik bi sarkidana alinma yada vice versa iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 aranjman konusunda en büyük isim ajda pekkan. galiba bütün şarkıları?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 senko said: Goran Bregović şarkılarının bazıları - tüm sezen aksu şarkıları mesela? "bir kedim bile yok" da mı öyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 geçme değil ama sample vardı mos def in.. http://www.youtube.com/watch?v=WEpcweXVJh8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 ajda pekkan ın cogu sarkısı ithal diil mi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 ithal ama orijinalinden güzel. sezen aksu'ya laf var ama ajda'ya yok arkadaşım! bi ajda bir izzet altınmeşe kutsaldır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 dasaaa reyiz ajda ya tabii ki laf yok,sezen abla da iidir yav ona da laf yok. ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Berkant- Samanyolu, Edith Piaf - Oh Lady Marry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Komple 70ler Türk popu diyebiliriz sanırım yabancı şarkıdan uyarlama olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 orijinal arak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Bone said: senko said: Goran Bregović şarkılarının bazıları - tüm sezen aksu şarkıları mesela? "bir kedim bile yok" da mı öyle? oyle gitsin barınaktan alsın kedi sdf. bregoniv dinleyince melodileri cok tanıdık geliyor sonra bi bakıyorum aynıları sezende varç direk birebir kopya degilde 70lerin gruplarının melodileri aynı pink floyd the who the doors the beatles kokuyor hep. Keske gitmeseydi o rüzgar ne efsane seyler dinliyor olurduk simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar