laledevri Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Selam, saat geç oldu bilemiyorum belki birçoğunuz yatmış, bir çoğunuz hafta sonu çalışıyorsunuzdur bilemiyorum. erken saatte açmak isterdim malum forum popülasyonu daha fazla olacağından lakin rahatsız etmiyorumdur umarım böyle bir konuyla. şimdi şöyle bir problemim var. aklıma takılmışken sorayım dedim. 1 yıl öncesine kadar daha hiç ağzıma içki sürmemiştim. bu sene dayanamayıp biryı keşfettim. güzeldi. içiyordum falan 2 3 tane. tabi hiç sarhoş olamıyordum. bir gün bir arkadasın ısrarı üzerine diğer başka içkilere adım atmaya karar verdim. aldık bir absolut bir de gilbey's. herneyse arkadas biraz havalı oldugundan absolutten asagı inmem abi dedi absolut içti bende gilbeyse girdim tek basıma. arkadas 3 -4 bardaktan sonra kafayı buldu fakat gecenin sonunda tek basıma 70lik gilbeysi tek basıma içtim ve bende sarhoşluk namına hiçbirşey olmadı. arkadası salak salak konusurken benim her halim normaldi. ertesi gün arkadas bana " abi sende problem var daha ilk defa vodka içiyorsun ama tık yok" dedi. endişelendim. şimdi sorum şu benim bünyem mi sağlam yoksa bir terslik mi var. acaba biraz daha içseydim baslarmıydı sarhoşluk. uzun tuttum biraz sanırım kusuruma bakmayın okursanız ne ala. teşekkürler, iyi forumlar.
laledevri Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Selam, olmayan nedir? teşekkürler, iyi forumlar.
senko Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 olamazsan daha da ic 2 tane 70lik icmen gerekliymis demek
laledevri Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Selam, bu mudur yani problem? denemeliyim sanırım tekrar. bir ara tekrar rahatsı ederim madem. teşekkürler, iyi forumlar.
aquila Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Selam, liseli saldir cimbom ok lets go oleeeey teşekkürler, iyi forumlar.
senko Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 evet denemelisin tekrar, 2 tane gilbeys al onlari bitir. sonra yine gel degerlendirelim durumunu.
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 peki,kafanı aniden baska bir yöne cevirdiginde görüntü hemen geliyor muydu ya da öle bisi hatırlıyomusun? her insanın farklıdır sarhosluk derecesi hep sölenir ya kimisi 1 birada sarhos olur kimisi de 70 lik bitirir tık olmaz. bi de illa sarhos olucam die sise sise alkol alma yazık yani,amac edinme arac olsun senn olsun cakır keyfi olsun.
Hotdog Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 bizimde arkadaş vardı maçlara 2şişe vodka içip geliyordu ama 2.03 125 kiloydu
laledevri Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Selam, tabii ki ufak bir göz kapanması yaşadım yalan söyleyemem bu konuda. kafamı ani çevirdiğimde sanki biraz lag var gibiydi ama öyle aşırı derecede değil hatta minimal bir seviyedeydi. yani o anı hissetmeye calıstıgımda anlıyabiliyordum bunu. her anını gayet net hatırlıyorum yani. teşekkürler, iyi forumlar.
Red Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 tekila içerken elime tuz yerine kokain döküyorum.öyle 1 şişe tekila deviriyorum. kapanışı 1 şişe viskiyle yaptıktan sonra üstüne mantarlanıyorum ama kafam güzel olmuyor :(
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 sarhoş olma durumunu belki farklı yorumluyosun. Sarhoşsun belki. teşekkürler, iyi forumlar.
senko Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Red said: tekila içerken elime tuz yerine kokain döküyorum.öyle 1 şişe tekila deviriyorum. kapanışı 1 şişe viskiyle yaptıktan sonra üstüne mantarlanıyorum ama kafam güzel olmuyor :( sende tepkimeye gircek firsat bulamiyordur o maddeler o yuzden veya birbirlerini notrluyorlardir sdf
Samim Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 ben çok içiyorum ama sarhoş olmuyorum konusu bu klasik liseli.
laledevri Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Selam, tekilanın çok ağır bir içki olduğunu duymuştum fakat henüz deneme şansım olmadı. etkili olabileceğini düşünüyorum. birde arkadaslar arasında bu konuyu konusurken bir arkadasın absent iç görürüm ben seni dediği olmuştu. sanırım absent en ağır içkiymiş alkol oranını yüzde80 mi neymiş. beni o paklar gibime geliyor. en kısa sürede denemeliyim teşekkürler, iyi forumlar.
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Red said: tekila içerken elime tuz yerine kokain döküyorum.öyle 1 şişe tekila deviriyorum. kapanışı 1 şişe viskiyle yaptıktan sonra üstüne mantarlanıyorum ama kafam güzel olmuyor :(hacı naaptın tekila keser tabi o kafayı
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 laledevri said: yani o anı hissetmeye calıstıgımda anlıyabiliyordum bunu. bak iste sorun burada,kendini kasıp icersen sarhos olmassın ama umursamadan,doldur aga diip yardırırsan,sarhos olursun anı yasamaya bak.deney yapar gibi icersen sarhos olamazsın. efendim en iisi icmemek arada kıramayacagın arkadasların olur ozmn atarsın bi kac kadeh budur yani. bokunu cıkartmamak lazım :o
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 rakı iç rakı,vodkada neymiş iyi forumlar
laledevri Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Samim said: ben çok içiyorum ama sarhoş olmuyorum konusu bu klasik liseli. Selam, böyle ucuz iftiralarla gelmeyin üstüme, o çok beğendiğiniz incisözlük terimlerini oralarda kullanmaya devam edin. yaşım 25 liseyi bitireli 8 sene oldu. teşekkürler, iyi forumlar.
xaty Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 eskişehirde bi tekel var, gidiyosun oraya, anlatıyorsun durumu. dayıyorlar alkolü sonra, oluyorsun istediğin gibi
yav Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 amerikada böyle sarhoş olmayan biri varmış sonra bu adamın doğuştan 4 böbrekli olduğunu anlamışlar böyle bi haber vardı
Öne çıkan mesajlar