Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STL : Galatasaray : Istanbul B.B @ 19.00 / 26.09.2010

Red

Öne çıkan mesajlar

hyr maçı izlemesem gerçekten inanıcamda

maç 3-1 hatta sonra 3-2 oluyordu çizgiden cıkardık.ibrahım akının çok net bi pozisyonu daha var dışarı attı

hani biraz şanslı olsalar 3-3 bile olurdu.bizimde kaçırdıklarımız var ama sanki adam kendi sahasından cıkmamıs gibi :)
Sosyal ağlarda paylaş

lama'nın yazısı aklıma potansiyel bir zaytung başlığını getirdi

sezon başında kaliteli futbolcularıyla iyi bir başlangıç yapan beşiktaş'ın taraftarı, hakemlerden ve federasyondan dert yanamadığı için ağlayacak başka alanlara yöneldi..

no offence

abdullah avcı süper efendi bir adam, futbolcularını da bu şekilde sahaya sürüyor. ben ibbnin teknik heyet olarak da futbolcu olarak da bir maçta arıza çıkardığını görmedim -münferit olaylar olmuş olabilir hatırlamıyorum- bu şekilde çamur atılacağı belliydi ama ayıp yine de.

adamın tansiyonu çıktı lan 3 golü kalesinde görünce kıpkırmızı oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

telegolda çok güzel konuştular bunu
avcının kafada bi gün gsye hoca olma durumu olurmuş
yok demesinlermiş işte gs ibb maçında bize böyle davrandın ondan
böyle
adamın biri bağlandı hatta spor yazarı
servetin posisyonunda bjk yada fb maçında olcaktı o posisyon en az 5 ibbli koştururdu hakeme diyor

Masquerade said:

tunch said:

ibb nin tek zorlamadığı büyük , nasıl oluyorsa artık. gs süper takım sanırım ondan

Şunu bir dilinden düşürmedi gitti BJK'lı arkadaşlar.

Eskişehir Fener ve Galatasaray'a kan kustururken, Antalya'nın her türlü çirkefliği yaptığı maçlar Sami Yen'de varken hala AVCI GS YE YATIYOR RORORO.

Rıza ve Şifo'nun Beşiktaş'tan alabildiği puan 0, YOK.

2010-11 Sezonu:

Beşiktaş 2:1 Antalyaspor

2009-10 Sezonu:

Beşiktaş 2:0 Antalyaspor
Eskişehirspor 0:1 Beşiktaş
Antalyaspor 0:1 Beşiktaş
Beşiktaş 3:2 Eskişehirspor

2008-9 Sezonu:

Antalyaspor 2:3 Beşiktaş
Beşiktaş 3:0 Antalyaspor (FORTIS)
Beşiktaş 2:0 Eskişehirspor
Beşiktaş 1:0 Antalyaspor
Eskişehirspor 0:2 Beşiktaş

Geçen sene Eskişehir'in nasıl komik puan kaybettiği biliyoruz. 2-1 öndeyken kontra yiyiyordu Eskişehir ki aynı takım Fener ve Gs'ye kale önüne otobüs çekiyordu lulz.

10 maç yapmış 2 takıma karşı ve 1 puan bile alamamışlar, bu doğal ama hala AVCI YATIYOR. of ki ne of.

Hadi iyi forumlar herkese.
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

Esnaf said:

abi öyle diyorsunda bu avcı 3-4 yıl önce gelen teklifi kabul etmedi.

ben bişey demiyorum
telegolda diyorlar hem 3 4 yıl önce rezil olmaktan korkmuştur avcı ondan gelmemiştir bu saatten sonra gelir

lol, hadi abdullah avcıyı yatıyo diye mimlediniz (ki hele bir beşiktaşlının rıza çalımbay örneğinden sonra herhangi bir t.d.'ye bu konuda ithamda bulunmaya hiçbir yüzü olmamalı, türkiyedeki en net örnektir rıza çalımbay-beşiktaş ilişkisi) oyuncu da mı yatıyo, belki gs beni de alır diye? 5 oyuncu itiraz edermişmiş, oyuncuya ne Abdullah Avcı'nın GS'ye gidip gitmemesinden, itiraz edilecek pozisyon olsa eder zaten kendi işine bakar o. Kaçan kendi galibiyet primi.
Sosyal ağlarda paylaş

Antalyaspor da ölümüne oynarken , FB ye kucaklarını açıyo . Zaten Deniz Barış'ın nasıl bir stoperlik yaptığını ilk maç gorduk, fb - antalya ' da.. Rıza'nın , Şifo Mehmet'in takımları , bize karşı bileniyolar.

İ.B.B napsın bu maç allaşkına ? Baroş çıktı sahneye 10 dk da çizdi , kimsenin de suçu yok gollerde.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

Llama said:

telegolda çok güzel konuştular bunu
avcının kafada bi gün gsye hoca olma durumu olurmuş
yok demesinlermiş işte gs ibb maçında bize böyle davrandın ondan
böyle
adamın biri bağlandı hatta spor yazarı
servetin posisyonunda bjk yada fb maçında olcaktı o posisyon en az 5 ibbli koştururdu hakeme diyor

Masquerade said:

tunch said:

ibb nin tek zorlamadığı büyük , nasıl oluyorsa artık. gs süper takım sanırım ondan

Şunu bir dilinden düşürmedi gitti BJK'lı arkadaşlar.

Eskişehir Fener ve Galatasaray'a kan kustururken, Antalya'nın her türlü çirkefliği yaptığı maçlar Sami Yen'de varken hala AVCI GS YE YATIYOR RORORO.

Rıza ve Şifo'nun Beşiktaş'tan alabildiği puan 0, YOK.

2010-11 Sezonu:

Beşiktaş 2:1 Antalyaspor

2009-10 Sezonu:

Beşiktaş 2:0 Antalyaspor
Eskişehirspor 0:1 Beşiktaş
Antalyaspor 0:1 Beşiktaş
Beşiktaş 3:2 Eskişehirspor

2008-9 Sezonu:

Antalyaspor 2:3 Beşiktaş
Beşiktaş 3:0 Antalyaspor (FORTIS)
Beşiktaş 2:0 Eskişehirspor
Beşiktaş 1:0 Antalyaspor
Eskişehirspor 0:2 Beşiktaş

Geçen sene Eskişehir'in nasıl komik puan kaybettiği biliyoruz. 2-1 öndeyken kontra yiyiyordu Eskişehir ki aynı takım Fener ve Gs'ye kale önüne otobüs çekiyordu lulz.

10 maç yapmış 2 takıma karşı ve 1 puan bile alamamışlar, bu doğal ama hala AVCI YATIYOR. of ki ne of.

Hadi iyi forumlar herkese.

bununda aynısını konuştular
Sosyal ağlarda paylaş

bak şimdi yaa mızmızlanmıyorum arkadaş ben şimdi beşiktaşlılar mızmızlanıyor olcak ben sadece telegolda konuşulan bişeyi söyledim.. ha maç esnası olur o an kızarım
sonrada bağırıırm avcı yere yatsana yere yatsana diye
dün zati antalyanın futbolcularınıda gördük ne akdar vakit kaybetmek için yaptıkları şeyleri ki bunlar artık futbolun gerçekleri normal şeyler 60dk adam beraberliğe yatmaya çalışıyor
küçük takım yapcak bişey yok
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

fizban said:

macı izlemedim, ama yattı ibb'liler. yoksa baros 3 gol atabilecek bir adam değil. kariyerinde 3 golü yoktur toplam.

admin de trollüyosa işimiz var :)

hakkaten ha.

rıdvan maçı özetlemiş:
"Belediye takımı hangi statta olursa olsun pozitif oynamaya çalışan bir takım. Ancak maç öyle başladı ki; 6-7 dakikada 2-0 olunca iki teknik adamın da bakış açıları değişti. Belediye'nin kontra yapması beklenikren, 10 dakikada roller değişti. Florya'daki ve İBB kampındaki planlar 13 dakika sürdü. Maç 13 dakikada bitti. Belediye'nin en büyük silahı elinden alındı. Abdullah Avcı da riski erken almak zorunda kaldı."
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...