aquila Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 telegolculerin ne kafasi yasasdigi belli degil zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 abi öyle diyorsunda bu avcı 3-4 yıl önce gelen teklifi kabul etmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 abi yapmayın etmeyin eylemeyin ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 macı izlemedim, ama yattı ibb'liler. yoksa baros 3 gol atabilecek bir adam değil. kariyerinde 3 golü yoktur toplam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 hyr maçı izlemesem gerçekten inanıcamda maç 3-1 hatta sonra 3-2 oluyordu çizgiden cıkardık.ibrahım akının çok net bi pozisyonu daha var dışarı attı hani biraz şanslı olsalar 3-3 bile olurdu.bizimde kaçırdıklarımız var ama sanki adam kendi sahasından cıkmamıs gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 lama'nın yazısı aklıma potansiyel bir zaytung başlığını getirdi sezon başında kaliteli futbolcularıyla iyi bir başlangıç yapan beşiktaş'ın taraftarı, hakemlerden ve federasyondan dert yanamadığı için ağlayacak başka alanlara yöneldi.. no offence abdullah avcı süper efendi bir adam, futbolcularını da bu şekilde sahaya sürüyor. ben ibbnin teknik heyet olarak da futbolcu olarak da bir maçta arıza çıkardığını görmedim -münferit olaylar olmuş olabilir hatırlamıyorum- bu şekilde çamur atılacağı belliydi ama ayıp yine de. adamın tansiyonu çıktı lan 3 golü kalesinde görünce kıpkırmızı oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 abi adamlar hazırlıklı.zar zor ezildiğimiz maçta kazansaydık bile ibb maçı sattı derlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Esnaf said: abi öyle diyorsunda bu avcı 3-4 yıl önce gelen teklifi kabul etmedi. ben bişey demiyorum telegolda diyorlar hem 3 4 yıl önce rezil olmaktan korkmuştur avcı ondan gelmemiştir bu saatten sonra gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 fizban said: macı izlemedim, ama yattı ibb'liler. yoksa baros 3 gol atabilecek bir adam değil. kariyerinde 3 golü yoktur toplam. admin de trollüyosa işimiz var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Llama said: telegolda çok güzel konuştular bunu avcının kafada bi gün gsye hoca olma durumu olurmuş yok demesinlermiş işte gs ibb maçında bize böyle davrandın ondan böyle adamın biri bağlandı hatta spor yazarı servetin posisyonunda bjk yada fb maçında olcaktı o posisyon en az 5 ibbli koştururdu hakeme diyor Masquerade said: tunch said: ibb nin tek zorlamadığı büyük , nasıl oluyorsa artık. gs süper takım sanırım ondan Şunu bir dilinden düşürmedi gitti BJK'lı arkadaşlar. Eskişehir Fener ve Galatasaray'a kan kustururken, Antalya'nın her türlü çirkefliği yaptığı maçlar Sami Yen'de varken hala AVCI GS YE YATIYOR RORORO. Rıza ve Şifo'nun Beşiktaş'tan alabildiği puan 0, YOK. 2010-11 Sezonu: Beşiktaş 2:1 Antalyaspor 2009-10 Sezonu: Beşiktaş 2:0 Antalyaspor Eskişehirspor 0:1 Beşiktaş Antalyaspor 0:1 Beşiktaş Beşiktaş 3:2 Eskişehirspor 2008-9 Sezonu: Antalyaspor 2:3 Beşiktaş Beşiktaş 3:0 Antalyaspor (FORTIS) Beşiktaş 2:0 Eskişehirspor Beşiktaş 1:0 Antalyaspor Eskişehirspor 0:2 Beşiktaş Geçen sene Eskişehir'in nasıl komik puan kaybettiği biliyoruz. 2-1 öndeyken kontra yiyiyordu Eskişehir ki aynı takım Fener ve Gs'ye kale önüne otobüs çekiyordu lulz. 10 maç yapmış 2 takıma karşı ve 1 puan bile alamamışlar, bu doğal ama hala AVCI YATIYOR. of ki ne of. Hadi iyi forumlar herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Llama said: Esnaf said: abi öyle diyorsunda bu avcı 3-4 yıl önce gelen teklifi kabul etmedi. ben bişey demiyorum telegolda diyorlar hem 3 4 yıl önce rezil olmaktan korkmuştur avcı ondan gelmemiştir bu saatten sonra geliro yıl td siz şampiyon olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Llama said: Esnaf said: abi öyle diyorsunda bu avcı 3-4 yıl önce gelen teklifi kabul etmedi. ben bişey demiyorum telegolda diyorlar hem 3 4 yıl önce rezil olmaktan korkmuştur avcı ondan gelmemiştir bu saatten sonra gelir lol, hadi abdullah avcıyı yatıyo diye mimlediniz (ki hele bir beşiktaşlının rıza çalımbay örneğinden sonra herhangi bir t.d.'ye bu konuda ithamda bulunmaya hiçbir yüzü olmamalı, türkiyedeki en net örnektir rıza çalımbay-beşiktaş ilişkisi) oyuncu da mı yatıyo, belki gs beni de alır diye? 5 oyuncu itiraz edermişmiş, oyuncuya ne Abdullah Avcı'nın GS'ye gidip gitmemesinden, itiraz edilecek pozisyon olsa eder zaten kendi işine bakar o. Kaçan kendi galibiyet primi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 doruk bence çok güzel açıklamış avcı bunu en son yapıcak adamdır şu ligde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Antalyaspor da ölümüne oynarken , FB ye kucaklarını açıyo . Zaten Deniz Barış'ın nasıl bir stoperlik yaptığını ilk maç gorduk, fb - antalya ' da.. Rıza'nın , Şifo Mehmet'in takımları , bize karşı bileniyolar. İ.B.B napsın bu maç allaşkına ? Baroş çıktı sahneye 10 dk da çizdi , kimsenin de suçu yok gollerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Masquerade said: Llama said: telegolda çok güzel konuştular bunu avcının kafada bi gün gsye hoca olma durumu olurmuş yok demesinlermiş işte gs ibb maçında bize böyle davrandın ondan böyle adamın biri bağlandı hatta spor yazarı servetin posisyonunda bjk yada fb maçında olcaktı o posisyon en az 5 ibbli koştururdu hakeme diyor Masquerade said: tunch said: ibb nin tek zorlamadığı büyük , nasıl oluyorsa artık. gs süper takım sanırım ondan Şunu bir dilinden düşürmedi gitti BJK'lı arkadaşlar. Eskişehir Fener ve Galatasaray'a kan kustururken, Antalya'nın her türlü çirkefliği yaptığı maçlar Sami Yen'de varken hala AVCI GS YE YATIYOR RORORO. Rıza ve Şifo'nun Beşiktaş'tan alabildiği puan 0, YOK. 2010-11 Sezonu: Beşiktaş 2:1 Antalyaspor 2009-10 Sezonu: Beşiktaş 2:0 Antalyaspor Eskişehirspor 0:1 Beşiktaş Antalyaspor 0:1 Beşiktaş Beşiktaş 3:2 Eskişehirspor 2008-9 Sezonu: Antalyaspor 2:3 Beşiktaş Beşiktaş 3:0 Antalyaspor (FORTIS) Beşiktaş 2:0 Eskişehirspor Beşiktaş 1:0 Antalyaspor Eskişehirspor 0:2 Beşiktaş Geçen sene Eskişehir'in nasıl komik puan kaybettiği biliyoruz. 2-1 öndeyken kontra yiyiyordu Eskişehir ki aynı takım Fener ve Gs'ye kale önüne otobüs çekiyordu lulz. 10 maç yapmış 2 takıma karşı ve 1 puan bile alamamışlar, bu doğal ama hala AVCI YATIYOR. of ki ne of. Hadi iyi forumlar herkese. bununda aynısını konuştular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 o yüzden hiç mızmızlanmaya gerek yok. nasıl eskişehir'in bjk'ya şansı tutmuyorsa ibb'nin de gs'ye tutmuyor. next. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 bak şimdi yaa mızmızlanmıyorum arkadaş ben şimdi beşiktaşlılar mızmızlanıyor olcak ben sadece telegolda konuşulan bişeyi söyledim.. ha maç esnası olur o an kızarım sonrada bağırıırm avcı yere yatsana yere yatsana diye dün zati antalyanın futbolcularınıda gördük ne akdar vakit kaybetmek için yaptıkları şeyleri ki bunlar artık futbolun gerçekleri normal şeyler 60dk adam beraberliğe yatmaya çalışıyor küçük takım yapcak bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 baros ne yapıştırdı yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 o Neil'in havada uçarak vuruşu var ya üst direkten gelen, ah o bi gol olsaydı yaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 bağos kağabukte yok diyolağ ??? doğğu mu?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 fizban said: macı izlemedim, ama yattı ibb'liler. yoksa baros 3 gol atabilecek bir adam değil. kariyerinde 3 golü yoktur toplam. senin de yok, lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 MR'ı yarın çekilecekmiş, yalan haberdir şimdiden belli olmaz daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Rewendor said: fizban said: macı izlemedim, ama yattı ibb'liler. yoksa baros 3 gol atabilecek bir adam değil. kariyerinde 3 golü yoktur toplam. admin de trollüyosa işimiz var :) hakkaten ha. rıdvan maçı özetlemiş: "Belediye takımı hangi statta olursa olsun pozitif oynamaya çalışan bir takım. Ancak maç öyle başladı ki; 6-7 dakikada 2-0 olunca iki teknik adamın da bakış açıları değişti. Belediye'nin kontra yapması beklenikren, 10 dakikada roller değişti. Florya'daki ve İBB kampındaki planlar 13 dakika sürdü. Maç 13 dakikada bitti. Belediye'nin en büyük silahı elinden alındı. Abdullah Avcı da riski erken almak zorunda kaldı." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
31fizban31 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 ccc fizban sikik ccc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Telegol'ü izleyip referans vermeyin lütfen...Hakikaten gereksiz adamların olduğu gereksiz bir program,tamamen spekülasyona dolduruşa getirmeye dayalı,cidden izlenicek gibi değil,Lig TV'nin yaptığı en doğru iş Erman'dan kurtulmak oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar