Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 abi sarp girdi oyuna tüm takımı etkiledi.nasıl bir adam bu ya.hem gol yedik hemde baros sakatlandı lanet olsun sarp sana
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 oha barışta girdi.mükemmel 3 lü yine bir arada 2 yi yersek şaşırmam
4Ever Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 ya bi 2. forvet alamadık gitti, turkiyede forvetmi yok mustafa yürüyor sahada gireli 5dk oldu, insua ondan cok cabalıyor
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 sarp girince oyun direk değişti.oyun hakimiyeti bizdeydi defansımız kusursuz oynuyordu ama sarp girdiği gibi defansımız saçmalamaya başladı.ciddi ciddi şurda aramızdan her hangi birini koysalar eminim bu sarptan çok daha iyi oynar ya.hayatım boyunca bu kadar kötü oyuncu görmedim ya sade kötü oynasada iyi.kötü oynayan adam gene bir varlık gösterir kendini hissettirir ama sarp öylede değil direk -1 varlığı yokluğu belli değil.sarpın oynadığı herhangi maçı yabancı birine izletsen gs nin 10 kişi oynadığını söyler
scorch Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Barisin baltaligina mi sovsem yetersiz tezahuratlari ile maci sessiz izlettirecek kadar bAyik taraftarami laf desem bilemedim arkadas 15 dakika ayni cumle ile tezahurat ya manyak bunlar
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Abiii Neil'in o pozisyonu gol olsa var yaaaa
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 bizim çocuklar son zamanlarda çok jackie chan filmi seyretmiş.
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 neill'in uçan tekmesi gol olsaydı lan keşke haha.
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Mustafa Sarp ne güzel etkiledi ya :D Ayrıca Misimovic'e zaman tanıyın yargılamadan önce, adamın kalitesi tartışılmaz zaten. Takıma uyum sağlaması lazım. Bi de Dzeko-Grafite ikilisinin arkasında oynamak var, önünde Baros hadi iyi de sağında Pino solunda Aydın olunca adam da etkilenir. Etkilenmez demeyin, Sarp tüm takımı tek başına etkiliyo
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Esnaf said: sarp girince oyun direk değişti.oyun hakimiyeti bizdeydi defansımız kusursuz oynuyordu ama sarp girdiği gibi defansımız saçmalamaya başladı.ciddi ciddi şurda aramızdan her hangi birini koysalar eminim bu sarptan çok daha iyi oynar ya.hayatım boyunca bu kadar kötü oyuncu görmedim ya sade kötü oynasada iyi.kötü oynayan adam gene bir varlık gösterir kendini hissettirir ama sarp öylede değil direk -1 varlığı yokluğu belli değil.sarpın oynadığı herhangi maçı yabancı birine izletsen gs nin 10 kişi oynadığını söyler yani bu adam bursada iyi bir performans gösterip GS'ye geldiğinde, Bursa herkesi elinde tutuyor onu niye sattı acaba vs. denmişti de GS'nin gücü bla bla demişlerdi. Demek ki adamlar bunun farkındaymış, kitlediler Sarp'ı GS'ye ASDASDAS
DoubleW Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Fenerli selçuktan daha beter oyunu katleden adam varsa o da sarp ya.Oyunun gidişatını girdiği gibi değiştiriyo adam.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 bizim takımın ileriye dönük oynayamaması delirtecek beni. tam atağa kalktık diyoruz. akıyoruz kanattan diyoruz. bir pas göbeğe, göbekten sol kanada, sol kanattan sol beke sol bekten servete haydaaa bi daha başa döndük eheahu.
aquila Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 3.luge yukseldik arkadaslar, sampiyonuz.
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 DarKRideR said: Esnaf said: sarp girince oyun direk değişti.oyun hakimiyeti bizdeydi defansımız kusursuz oynuyordu ama sarp girdiği gibi defansımız saçmalamaya başladı.ciddi ciddi şurda aramızdan her hangi birini koysalar eminim bu sarptan çok daha iyi oynar ya.hayatım boyunca bu kadar kötü oyuncu görmedim ya sade kötü oynasada iyi.kötü oynayan adam gene bir varlık gösterir kendini hissettirir ama sarp öylede değil direk -1 varlığı yokluğu belli değil.sarpın oynadığı herhangi maçı yabancı birine izletsen gs nin 10 kişi oynadığını söyler yani bu adam bursada iyi bir performans gösterip GS'ye geldiğinde, Bursa herkesi elinde tutuyor onu niye sattı acaba vs. denmişti de GS'nin gücü bla bla demişlerdi. Demek ki adamlar bunun farkındaymış, kitlediler Sarp'ı GS'ye ASDASDASharbiden öyle :/
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Şaka maka bu futbolla 3. olduk, kesin şampiyonuz bu yıl ha :D
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Hani daha çok erken katılıyorum da, 2. hafta sonunda puan tablosunu gösterip "eki eki gs 17. sırada kih kih" diyen fenerliler vardı, hala bakıyolar mı o puan tablosuna :)
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Llama said: vivavale said: 0-3 ya da 1-2 ist b.b. dagıtır. teorin hala devam ediyor :) her ne kadar 3 fark olmasada abi tersten düsünmüsüm :P gs yi tebrik ederiz zati ibb nin cükü anca bize kalkar :?
Red Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 9. hafta kadıkoyden 1 puan alırsak şampiyonuz ama fenerden geliecek klasik bi 4-1 3-1 gibi skor 3 hafta kendimize gelemiyoruz
Llama Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 telegolda çok güzel konuştular bunu avcının kafada bi gün gsye hoca olma durumu olurmuş yok demesinlermiş işte gs ibb maçında bize böyle davrandın ondan böyle adamın biri bağlandı hatta spor yazarı servetin posisyonunda bjk yada fb maçında olcaktı o posisyon en az 5 ibbli koştururdu hakeme diyor
Öne çıkan mesajlar