Chemical Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 ya mesela komple kol var niye oradan terlemiyor terlesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 mesela şöyle 35-50 çanta gibi bişeyimiz olsa damardan bağlasak buraya metabolizmayı, oradan terlese biz terlemesek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Vücudunuz İçin Akıl Dolu Çözümler ŞİMDİ ARA EKSTRA MESANE TORBASINA SAHİP OL 056 0556 666321 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 sebamedin şişesi sunun aynısı olan şu uzerinde alkolsüz-alüminyumsuz yazan bir tipi var. unisex ve kokusuz.beyaz renkli ve sıvı bi' roll-on. ama sorun şu ki bugune dek iki kez bulmayı basardım kendisini. bi' daha buldugum yerden koliyle alıcam.olur da bulursan bana da haber ver hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 old spice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 selam kokusuz deodorant önerilerinizi bekliyorum tşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 koltuk altı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 gnc'de görüyordum kristal kokusuz roll on deodorant. bir gün yolum düşerse alayım dedim ama hiç alamadım. istersen araştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 http://www.hepsiburada.com/adidas-6-in-1-cool-dry-erkek-roll-on-pm-sgba6162 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Black-ice said: gnc'de görüyordum kristal kokusuz roll on deodorant. bir gün yolum düşerse alayım dedim ama hiç alamadım. istersen araştır. gnc battı türkiye'den çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Black-ice said: gnc'de görüyordum kristal kokusuz roll on deodorant. bir gün yolum düşerse alayım dedim ama hiç alamadım. istersen araştır. abi onlar randiman vermiyor pek, kokuyorsun. veya bende yaramadi not: ayi degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 nivea'nın silver var çok az kokuyor ama ter kokusunu kesinlikle hapsediyor,kokmuyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 o baya leke birakiyordu tshirtlerde, gomleklerde deotak denemistim, ama o da cok saglikli gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 hidro fugal forte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 http://soap-on-a-rope.com/image/cache/data/eldeodorant-500x500.jpg ben sunu kullanıyorum, kokusuz gayet güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Goering said: o baya leke birakiyordu tshirtlerde, gomleklerde deotak denemistim, ama o da cok saglikli gelmedi benim de öyle bir derdim var ya. Tek beklentim bu , kokusu önemli degil. Leke yapıcak kıyafetler için 2. bir deodorant lazım onun haricinde old spice swagger kullaniyorum cok memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 niye kokusuz olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Old Spice Orginal kullanıyorum. Bugüne kadar tanışmadığım için kendime sövüyorum. Kesinlikle iz bırakmıyor. Ayrıca tam istediğim gibi terlemeyi tam anlamıyla kesmiyor ama aynı zamanda kesinlikle ter kokusu olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Fistan said: niye kokusuz olm parfum kullaniyordur yaninda? plaja vs. giderken rollon kokmak istemiyordur? terlemek saglikli arkadaslar. yoksa TERKUR diye bir krem var 2TL sur ayagina, koltuk altina terleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Fistan said: niye kokusuz olm aşırı terleyince paso deodorant kokusumu gelsin parfum gibim. ben bikere nivea mi ne yalattım aceleyle, oglen pudra kokuyodum (kalında giyinmiştim) ankarada güncel hava sabahları pis bi ayaz(kazak), oglene dogru alakasız bi sıcak (tshirt) aksam yine rüzgarlı yagmurlu salak bi hava kokusuz iyidir, bi arkadasım koltuk altı fetişistiydi niyeyse o geldi aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Çok beta. Feromonlarınızı serbest bırakın. Metrobüse binin, plebleri kokunuzla öldürün. Ter kokmaktansa az deo kokmak iyidir diyenler için; Nivea Cool Kick Roll-on. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 ıyy terlemeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 eczanelerde satilan bir sey vardi onu cok ovuyorlardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 ulan benim dediğim nivea silver ne leke yapiyo ne kokusu var mis gibi deo al kullan işte 10 kaat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Xenus said: http://www.hepsiburada.com/adidas-6-in-1-cool-dry-erkek-roll-on-pm-sgba6162 arkada sallanmamış ama şu kokusuz + leke de yapmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar