Wispy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Şu takımda 90da da gol kovalıyor bir de atıyoruz ya. Bayılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Ernst bu sezon şahane oynuyo da, adam her maç oynuyo, biraz da dinlensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Hakanın maç karnesi muhtemelen Kurtarış: 3 Boşa Çıkma:4 Hatalı Gol yeme:1 Salak salak sarı kart görme:1 (dedim kırmızı göster allah aşkınada haftaya oynamasın ama sarı gösterdi anca) Üst üste maçı katletme serisi: 3 (CSKA-Fener-Antalya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 dik ayağın bileğine basmak valla ayıp. kasıtlı mı değil mi göremedim açıkçası da kötü bir pozisyon. ama çekmeden sarı kart yedi deniz maçın ilk yarısında, bu pozisyonda da çekmenin allahı var artı iki ayağa da müdahele var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Darksun said: Penaltı yokda düşerken bacağı altta kalmış çok kötü, inşallah birşeyi yoktur. Elini kaldırmasından ben bayağı ciddi sakatlandığını sanıyorum. Son pozisyonda ofsayt, yeseydik kime gidecekti vebali artık... Hakan maçın içine etti saolsun, stressiz durmadan atak oynayan takım golü hediye edince panikledi, kaç dakika bocaladık resmen. Maçın adamı Ernst, herifin pasları Guti'yi aratmadı. abi ayağına basıyor deli gibi nasıl penaltı yok ? ve bastığının ayağı olduğunu bile bile dönüp bakmıyor bile, 36 yaşında kasaplığa soyunmuş. Bunu görmeyen Hakemede ayrıca tebrikler, Penaltı vermesi için ayağı mı kırılmalıyı geçti adam tahminen o basma ile kırılmamış olsada tendon mendon kalmamıştır o bilekte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 şaka maka hakem sağlam kolladı bizi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 İyide denize sarı kartı çekti diye değil top yokken tekmeyi bastı diye verdi. Pozisyonu bir daha izleyin. Necati'nin pozisyonunu bir daha seyretmek isterim, ama benim gördüğüm (2-3 tekrarda dahil) İbrahim Necatinin önündeyken bir teması var ki onunda kasti olduğuna inanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Renocum kasti demedim ki bende, kasti olmasada bastığının zemin olmadığını anlamıştır herhalde, insan döner bir bakar ama insan bakar işte, adam yerde kıvranırken basıp gidersen haaa kasti basmışsın ha basmamışsın ne değişir ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 fener maçından sonra hakem diyenler bir adım öne çıksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 ibrahim hem cekiyor hem basiyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 fenere karşı böyle oynamamıştı lan bu antalya. akıllanmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 hakem rörörö smdi geldim mactan cok iyidi yine atmosfer ya... takım oynuyor oynatiyor.. son vuruslarda azcık yetenkli olsak 5e giderdi mac =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 ernst (tu) bobo (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 pozisyon icabı olmuş bişey, devam doğru karardı penaltıyla alakası yok.ibo kasti basmaz 36 yıl basmamış:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 yemin ediyorum tek rakıbımız kendimizisiz haaa kendi kendimize gol atıyoruz kendi kendimize yiyoruz yok böyle bişey bu hakan bir hata yapmaya başladımı geride geliyor adam çok garip iyimi iyi kötümü kötü valla ortası yok standartıda yok zor bir maç oldu 3 puan aldık iyi oldu mutluyuz biralar gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Az önce geldim ben de staddan. cidden 10 numara seyircimiz var. Gene stad ortamı falan müthişti. Maç çıkışı ve karşıya geçerken feribot acayip zevkliydi =) İlk yarı bir gol bulabilsek gene 3-4 atardık hatta 2. yarı gol atmamıza rağmen hakan o golü yemese gene atabilirdik bence. Her şeye rağmen güzel bir maçtı ve güzel puanlar aldık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Abi Ernst mikemmel bir adam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Ernst cok yararlı macı kurtardı adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Manve_13 said: Az önce geldim ben de staddan. cidden 10 numara seyircimiz var. Gene stad ortamı falan müthişti. Maç çıkışı ve karşıya geçerken feribot acayip zevkliydi =) İlk yarı bir gol bulabilsek gene 3-4 atardık hatta 2. yarı gol atmamıza rağmen hakan o golü yemese gene atabilirdik bence. Her şeye rağmen güzel bir maçtı ve güzel puanlar aldık... aynen bi tek ben karsıya deil taksime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Tenekeadam said: Abi Ernst mikemmel bir adam ya adam üstün alman teknolojisi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 yardırmısız yne B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 antalyanın 1 penaltısı verilmedi.beşiktaşın verilmese yok fenerasyon reröröe yok şu yok bu diye ağlardı. ha yinede beşiktaş iyi oynadı kazandı ne diyelim ernst döktürüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 resmi maçlardaki topla oynama oranımız %63 flnmış :F +maçta ilk devre sanırım başarılı pasları gösterdi, 71e 171 gibi bişiydi, maç sonu istatistiklere nereden bakabiliriz bilmiyorum ama takip etmek istiyorum artık yamulmuyorsam fener maçında bile bayağı fark vardı başarılı pas fln :) ii gidiyoruz ii. nihat holosko hilbert de form tutsa tam süper olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 İyi oynayarak maçı almak en önemlisi inş. bu gidişatımızı koruruz, ernst zaten kral. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Nerede be penaltı hala bık bık ediyorsunuz, maçın hakkı hakkı diyip duranlar nerdesiniz bu maç 5-0 bitmeliydi en az. Adamların son kaçırdığı pozisyonda ofsayt ama hakem vermedi nolcak şimdi? Bık bık bık devam edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar