Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ne biçim bir saçmalıktır bu ya


Fransuxa

Öne çıkan mesajlar

Cata geliyor diye herkez herşeyi bırakmış arkadaş ben böyle saçmalık görmedim. anladık tamam cata gelicek güzel hoş yeni bi pack bambaşka dünyalar cart curt. 4800 gearscore um varken benim ve %5 buff söz konusu iken rotface ile festergutun geldiği hafta kestik biz wipe yiye yiye deneye deneye öğrene öğrene kestik. Şimdi olmuş buff %30. hayvansal damage ler söz konusu. 5.6 k gear istiyoruz en düşük diyolar onada iyi güzel dedik. millet cataya şu kadar kaldı boşver kasmana deymez demesine rağmen oturduk farmımızı yaptık üzerimize 3 5 parça bişeyler aldık ki ne olsun gear biraz adam olsunda raide girebilelim diye.

ee herşeyi ufaktan adam etmeye basladık raide giriyoruz. abi ben böyle bir oyun anlayısı ne gördüm ne duydum bu zamana kadar. yahu lich king piyasada yokken millet 4 boss keserdide bunada şükür diyip çıkardı. arkadaş 12 tane boss var oyunda hepsinin taktikleri herşeyi yazıyo eşşek olman lazım anlayıpta öğrenememek için videoları bile var. youtube da millet how to bilmemne diye videolar koymuş her bossu tek tek anlatmış. millet hala 4 boss kesip leave çekiyor ve ondan sonrada herhangi bir guilde başvuru falan yaptıgımız zamanda tecrübeniz cartınız curtunuz yetersizdir cevabı alıyoruz. e napalım peki şimdi bi akıl verin bana napiyim ben karakteri kapatayım yada açık olan sürelerdede gidiyim boş boş dalarandamı oturuyım başka bi oyunamı yöneliyim bu nedir.

yokmu dunemaul denilen serverda hala raid yapan iş gören elemental shaman arayan bi guild varsa birisi şurdan bişey yazsında haa bak daha oyunun suyu çıkmamış diyebiliyim.

iç yakarışımdır bu bi yere bi şekilde yazmam çizmem hırsımı atmam lazımdı buraya yazdım. her türlü trolle açıktır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yoo zorlama oynamak falan mewzusuyla alakası yok. evet bende zorla oynamıyorum ama oynadıgımız zamanda 3 5 gram zevk alalım dıye ugrasıyoruz millet sanki dünyayı kurtarma amacı ile hareket edıyomuş gibi KESİNLİKLE OLMAZ. GEARIN 5199 5200 OLMADIGI ICIN SEN EZIKSIN gibi laf konusuyo ya işte o zaman sinirlenıyorum. kapansın account açtırmam heralde bundan sonrada.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dostum sıkıntının temeli wow'da bence elite kitlenin azalmasından kaynaklanıyor.Elit kitle derken yaşları ufak kişiler daha çok sarmaya başladılar oyuna,bu nedenle çocuklar şu itemi düşerim kısanın günün karı nasıl olsa diyip çıkıyorlar.Gece bir saatte yatması gerekiyor gençlerin doğal olarak.Genel anlamda şöyle bahsediyim sana;Burning Legion'da oynuyorum.Crossrealm serverlar Dunemaul-Daggerspine-Argent Dawn-Crushridge ve bir kaç tane daha var hatırlamıyorum.Bu realmlerden gelen oyuncularında yaş seviyeli bir hayli düşük.Geceleri oynuyorum DPS karakterin varsa heroic dungeon gelmesi için 45-50dk bekliyorsun.Raid kurmaya kalksan oyuncular çok sabırsız takım toplanınca cagırırmısın modunda . Herkes salmış dediğin gibi.Guildlerde salmış durumda.Arduum diye guild var bizim serverimizde belkide burning'in en iyi pve guildidir.6k gs isterlerdi adamlar bunu 5.2'lere cekmis durumda oyuncu tutamıyorlar.Duzenli raid yapamıyorlar.Bizim guildimizda türk guildi 20 kisi falanız suanda ama cogumuz dps oldugumuz icin tank healer sıkıntısı yasıyorduk.Dedik bari biz kasalımda şu cataclyzm gelmeden tadalım adam gibi yapalım. Sıkıntılar bol iteme cok agırlık vermeyip bir kac karakter kasmak mantıklı gibi geldi bana....
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

micha said:

Arduum diye guild var bizim serverimizde belkide burning'in en iyi pve guildidir.6k gs isterlerdi adamlar bunu 5.2'lere cekmis durumda oyuncu tutamıyorlar.


şu cümle bile gültün 5 para etmez olduğunu anlamama yetti ;p

ha birde GC ye selam olsun, BRING THE PLAYER NOT THE CLASS FFS!

12 yaşında adam icin raid hazırlarsan böyle olur playeri fln kalmaz, bring the child not the raider e döndü söz.

@thread
kasmaya değmez raide harcayacağın para emek ile git yeni alt kas, para topla extra random dungeon yap token topla vs ki cata geldiğinde adam gibi bi raider gült fln bulup girebilesin aksi takdirde 1 yıl sonra FFS CATA diye aynı nerd rage için 2.defa başlık açarsın. geleceğe yatırım yap ;p
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet said:

kasmaya değmez raide harcayacağın para emek ile git yeni alt kas, para topla extra random dungeon yap token topla vs ki cata geldiğinde adam gibi bi raider gült fln bulup girebilesin aksi takdirde 1 yıl sonra FFS CATA diye aynı nerd rage için 2.defa başlık açarsın. geleceğe yatırım yap ;p


Aynen bende bunu yapıcam o yüzden hızlı başlamam lazım ek pakete. Yoksa hep kısır döngü oluyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

expansiona 1.5 ay kalmış şurda, gayet normal şeyler bunlar. şu sıralar ya alt ya profession kasılır, gear yapmanın pek anlamı yok açıkçası. ayrıca hiç bir şekilde main karakterle pug çekilmez, ne kadar rl ile meşgul olursanız olun, reserve durabileceğiniz bir guildde bile daha mutlu olursunuz
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yav pugu sen kur 10 man gir, 5k gsli adamlar bile kuruyolar en kötü 10 man, çokta rahat gidiliyor. 4.5k gsli hunterla bir baska servera geçtim, 2 tane 264 eşya leatherwork ile, 1 eşya dailylerle, 2 eşya pvp ile geldi. Üzerine de 245lik chesi yaptırdım. Mis gibi 5k'lara çıktı. Sonrasında voalardan 251 düşme şansı var, 10/20 gir kaçırma zaten 5k'nın üstüne çıkıyosun. Weeklylere mutlaka gir bitti gitti yahu. Serzenişe gerek yok. 10 man ICC 4 boss giden 500 pug var, birini de sen kurarsın olur biter.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yıllardır aynı konu hortluyor.

Wotlk'a kadar ingilizce konuşamayan, I HAZ RL GUILDLE UĞRAŞAMAM tayfası "GUILDINIZ YOKSA GG, WTF BLIZZ WHY AM I PAYING YOU AFTER I HIT 70 THEN" diye ağlamadı mı?

Şimdi oyunun en son contentine kadar herşey PuGlanabiliyor, hala aynı kısım ağlıyor.

Evet oynamayın abi, ne zevk alıyorsunuz zaten şu oynadığınızdan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Longshanks said:

bence oyunu bırakın, blizzard casual playera hitap eden bi oyuna çevirdikçe wowu bişeyleri başarmanın verdiği zevk de aynı oranda düştü.

Dimi ya. Nerde eski güzel günler. Hepimiz eşlerimizle ailelerimizle kötü olurduk. İşi asar, parayı yatırırdık. İşte olduğumuz sürelerde, yerimize raide girsin diye, iyi oynayabilen çinlilere para gönderirdik.
Hayatdan kaybederken oyundan kazanırdık. Şimdi casual takılabiliyoruz diye oyunun tadı azaldı. Oyun artık oyun oldu. Hayatımız olmaktan çıktı. Bırakalım dediğin gibi :P
Hey gidi hey...

not: ben bunları yapmıyordum. Yapan arkadaşlarıma acıyordum. Raid öncesi her gün 2 saat farm yapan arkadaşım vardı da.
Belkide bana çok basit geliyodur,zevklidir yaşadıkları. Ama 2 dk konuşamayacak kadar meşgül olduğununda altını çizeyim farm sırasında.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sürece bak sonuca değil. Süreç eğlenceli değil miydi ? Oyun bu amacı eğlendirmek olmalı. Ve hiçbirşeyde sonsuza kadar aynı eğlenceyi sunamaz.

Bende 70 e kadar oynadım iyikide oynamışım eğlendim diyorum. Ama şimdi sorsan para versen üstüne girip oynamam.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...