reyou Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Konsol olaylarindan baya uzagim hangisinde ne oyun vardir pek bilmem varsa yoksa pc oynamisligim var. Acikcasi hic test etmedim ama wii de hoplayip zipliyormussun o biraz cazip geldi acikcasi gunde 200 - 300 kalori fazladan yaksak hicte fena olmaz, bide http://rsk.imageg.net/graphics/product_images/pRS1-8287585w345.jpg su olay baya ilgimi cekti :) ama oyunlardan 3 gun sonra bezermiyiz fln diye geciriyorum icimden alip 1 hafta sonra atmayalim diye.. bu kosullar altinda hangi konsol daha iyidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 en guzeli sevişmek bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 xbox normalde de vakit geçirmek için iyi bir konsol değil ki, kız arkadaşla vakit geçirilsin Tek oyda bence Penth'ten gelme asdfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 scene it vs oyunlar her konsolda var, hepsi iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 salonumda wii le ps3 yanyana duruyor, bi kiz falan geldiginde illaki wii ile saatlerini geciriyorlar, ps3 un omru worms da 2 round. guitar hero ile belki biraz daha fazla. Ben oyun acmayi bilmiyor da olabilirim o ayri. ama yine de herturlu wii genele gore daha iyi bi parti arkadasi, ekipmanlar oyunlar vs. softmod da cabasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 mokoko said: en guzeli sevişmek bence sen git kız arkadaşınla seviş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 wiide de cok oynanmiyor ki. vakit gecirirsin de yarim saat fln gecirirsin. hakketen vakit gecirmek istiyorsan hardcore raid yapan bi kiz bulman lazim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 ya kizlar icin mii yaratmak bile ayrica bi vakit gecirme hedesi. bu goz mu daha cok benziyor bu mu? kaslarim boyle daha iyi oldu. su renk dudak yapayim, suraya ben koyayim derken 30dk mii yaratmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 o xbox diyen irlandalıyı bulmalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 irlandali degil, ankarali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 senko said: wiide de cok oynanmiyor ki. vakit gecirirsin de yarim saat fln gecirirsin. hakketen vakit gecirmek istiyorsan hardcore raid yapan bi kiz bulman lazim sdf ahahahaha +1 xbox diyen irlandalı sevgili de ayrı bi kafaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 bu arada oyumu wii den yana kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 kızlarla vakit geçirmek için wii iyi hem ondada var guitar hero ve rock band ler ama wii nin kendi oyunları çabuk bayıyo bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 ps3 little big planet oyalıyor onları gerçi bana fifa açsana diyen oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Erkektir o seni kandırmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 yok yaw bende heycanlanmıstım fifa bilen kız.da duymuş bi yerden hayatında oynamamış bile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 ben ps 2 de fifa oynamıştım. dün gibi hatırlarım çogeyecanlıydım. hiç ps'ım olmadı ki :( ps i geçtim evinize koooşun atariyle coooşun reklamı çıktığında bir heves anneme baksamda annemde bir gram taviz yoktu. insan bi karne hediyesi olarak alır gene alır. yapabilse bilgisayardan pinball u silecek hale gelmişti edit: elbet o kadar yaşlı değilim. amaç hikayemi güzelleştirmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Pes oynamayı bilmeyen sevgili yaşamasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 wii tabii ki o sacma sapan oyunlar kimin icin yapildi saniyosunuz? :D tutup da sevgilim ile metal gear solid oynadık cok hosuna gitti diyen varsa onun alnindan ve koltukaltindan operim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 bi sevgilime çook önceki bi zamanda katamari damacy oynamaya kalktık. 5 dakka sonra sinirden dışarı gidelim demeye başladım. kadınlar ve oyunlar. ı-ıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Barbie bebek alın. Kız arkadaşınız onlarla vakit geçirirken, siz raid yaparsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 insanına bakar. karı-koca nöbetleşe max payne bitirirken yemek yakan aile tanıdım ben. adam oyun tavsiyesi istedi, benim önerdiğim ne varsa bitirmişlerdi beraber. kaynana dertliymiş lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Dead or Alive ve Soul Calibur oynuyordum kız arkadaşımla da, çok pis dayak yedikten sonra karının yerinin mutfak olduğuna karar verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 ne oynamak istiyosa ona sor bence. valla bi kız counter'da bunny jump muhabbeti yapınca artık kızların da bayaa iyi oynadığına karar verdim. ama fikir istiyosan: wii'de tenisi seviyolar. gh herkesi açmaz ps3'teki LBP'in üzerine görmedim daha. LBP2 de çıkıyomuş tartışmasız ps3 ve lbp neden? çünkü karakterlerine elbise giydiriyolar jksfghslkd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 herhangi bir konsolda mutfak oyunu var mı? varsa onu alın... yoksa mutfağa yolla zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar