Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 geçen günlerde bilgisayarın inanılmaz yavaşlaması ve windows'taki esas kullanıcımın dosyalarına ulaşılamaması üzerine, hard disk'te sorun olduğunu testler sonucunda farkettim ve yenisini aldım. fakat bilgisayarın normal performansında çalışmadığını hissediyorum. sistem çağımızın gerisinde olmasına rağmen çatır çatır civilization IV oynarken şu anda oyunun yavaşladığını hissediyorum ve bu yavaşlık genel olarak bilgisayarın açılışından itibaren hissediliyor. bilgisayara hiçbirşey de kurmadım, driver ları kurup civIV yükledim direkt. yeni hard disk'i de test ettim sorun çıkmadı. sorun nerede olabilir? acaba bir uyumsuzluk mu var? yoksa o sırada başka bir parçada da mı arıza çıktı? eğer başka bir parçada arıza varsa bunu nasıl anlarım? P4 2.66 ghz 2x512 mb ram ATI hd3450 VIA 775VM800 anakart samsung 80 gb IDE --> western digital caviar blue 160 gb sata2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 2x512 mb ram mi? canın saolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 1gb ram değil de esas p4 orda ilginç olmuş. anakartla uyum sorunu çıkarmış olabilir mi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 işte çıkarmış olabilir mi acaba ben de bilmiyorum ki, nerden anlarım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Batuhan_BJK said: hard disk'te sorun olduğunu testler sonucunda farkettim nedir bu test?uygulayım harddiskime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 HD tune pro. bir de ultimate boot cd diye birşey var, bilgisayar açılırken boot ediyorsun orada her markaya ayrı testler var. http://www.ultimatebootcd.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Batuhan_BJK said: P4 2.66 ghz 2x512 mb ram ATI hd3450 VIA 775VM800 anakart samsung 80 gb IDE --> western digital caviar blue 160 gb sata2 low level format atarak hard diski hayata döndürdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 O anakart SATA2 destekliyor mu?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 güzel soru. sata destekliyor, yaptığım araştırmalar sonucunda da sata destekleyen anakartlara sata2 hard disklerin takılabildiğini anladım. taktım çalıştı da, fakat performansı IDE'den bile düşüktü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 öyle olmaması lazım, ben yıllarca kullandım sata anakart üzerinde sata2 hdd, normal sata gibi çalışıyordu gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 o zaman şunu sorayım. ben de taktım çalışmasına çalışıyor da bilgisayarın performansı yerlerde sürünüyor, IDE hard diskle gayet memnunken yeni aldığım hard diskin yavaşlığı gözler önünde. ne yapmalıyım bu durumla ilgili? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 bozuk olması? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 ultimate boot cd ile iki hard disk'i de test ettim, hiçbir hata vermedi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar