Bella Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 yok. bir arkadaş sağolsun oraya atmıştı linki ama pek rağbet görmedi incide =) patiden de destek çıktı tabi, sağolsun herkes =) ama esas destek onun blog okuyucuları tarafından geldi baya 1800-2000 civarı okuyucusu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Pati dediğin daha geçenlerde bi yarışmadahatunu birinci etti be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 o kazanan kız da sadece 1 gün girdi paticiğe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 arkadaşlar tıklamayın trojan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 resim de bırakmadı di mi lan boşuna kastık o kadar haa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 pati sayesinde shawshank redemption 1. oldu imdb de siz ne sanıyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 kazanirsa, geldigi zaman beni arasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 sipeyskeyk said: arkadaşlar tıklamayın trojan var ahah hiyarsin can. verdim oy bu arada, ödül neymis? he bi de H&M türkiyede var miydi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 açılacak bu yakınlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 kasımda açılacak forum istanbulda diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 iyiymis, avrupada genclerin en gözde alisveris magazasi H&M hem hesapli hem de baya güzel seyler var, erkekler icin de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Baya leş bir yer H&M. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 zaetn 1. olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Ben hep H&M den alıyordum giysileri en ucuz orasıydı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Longshanks said: pati sayesinde shawshank redemption 1. oldu imdb de siz ne sanıyonuz (:P) ulan su içiyodum boğazıma takıldı gülmekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Xaenin said: Baya leş bir yer H&M. bence de. çok overrated. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Abi cok les degil de bi ozelligi yok yani. Turkiye'de uretiliyo malları ama magazası yok burada enteresan bi sekilde. Yine de Zara falan varken gereksiz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 röp yayınlandı. hala 1. sırada. 6 ekimde sona eriyor galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 röp yapan da kuzenim çıktı, dünya küçük baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emk87 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 toggie said: Abi cok les degil de bi ozelligi yok yani. Turkiye'de uretiliyo malları ama magazası yok burada enteresan bi sekilde. Yine de Zara falan varken gereksiz yani. artık forum istanbulda acıldı magazası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Bella said: röp yayınlandı. hala 1. sırada. 6 ekimde sona eriyor galiba. lan 1. yapan paticik değil miydi? bakın o kadar oy verdiniz kız hala bir teşekkür bile etmemiş..:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 değildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Yapma ya? Çok gözümde büyüttüm o zaman...sandım ki yine o yarışmadaki kız gibi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 arkadaşın modayla uğraşanlara göre çirkinmiş. gerçek anlamda çirkin demiyorum, modayla uğraşanlara göre oldukça sade ve gösterişsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 öyle kokoş değildir. sade. ama acayip taş bi kız. bu kız çirkinse türk kızlarının % 98i ölsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar