xunn Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Oha bugün oradaydım, giricektim sonra penisim oldugu aklıma geldi nargile içeyim dedim.
moncici Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 aquila said: bi hafta sonu tuneli, lokalin onunu filan niye basmiyo ki bunlar, neden sanat galerisi. istiklalin her yerinde icki iciliyo lan. sergi extramücadele isimli bir sanat çevresinin açılışını kapsıyormuş. şöyle işler yapıyorlar örneğin. bu durumla ilgisi olabileceğini söylüyor bazı insanlar. ama ben bilinçli bir saldırı olduğunu zannetmiyorum daha spontane olduğunu düşünüyorum. çok bilinen içerikler değil çünkü bunlar. tabi bilinçli olsa da kötü belki daha kötü ama öyle işte...
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 angut saldırganlar nerden bilicek ne iş çıkardığını oranın.
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Sonra diyorlar mahalle baskı yok. Pehhh 2 senede 300 küsür Efes bayisinin sırf mahalle baskısından kapandığınıda unutmamak gerek.
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 bana bişey olmaz diyip sanat galerisi açarsan dayagı yersin arada bi mücadele ver kardeşim ille madur olduktan sonra harekete geçme değil mi?
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 yakında düğünleride basarlar alkol var diye veya resmi nikah yapılıyor diye.
Quiternoob Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Bu extramücadele'yi 1 kişi mi yapıyor bilmiyorum ama Atatürk'ü aşağılayan işleri vardı. Bir tanesinde Anıtkabiri sokaklardaki gider mazgalıyla benzeştiriyordu. Saldıranlar öküz tabi ona itiraz yok.
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 galeride sergilenen işlere baktım da organize olması daha mantıklı geldi, içkiyle çok alakası yok gibi gözüküyo. http://galerinon.com/tr/extrastruggle-i-didnt-do-this-you-did http://yfrog.com/49mn3kj http://yfrog.com/mtbq0sj http://yfrog.com/5yukcj
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 ccccccccc saldırısı olmuş o zaman heh
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 atatürke laf atma ve tam tersi tarafta da atatürkü kullanarak duygu sömürüsü yapmanın prim yaptığı zamanlara girdik ülke olarak kaç sene sürecek bakalım birbirlerini kırsalarmış keşke heh
senko Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 galeridekiler nasil dayak yiyor ya, al eline gecen en yakin sanat eserini savur saga sola.
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Şoven sanat mı denir ne denir bilmiyorum da, sergilenen eserlerin bir kısmı ses getirsin diye yapılmış saçmalıklar diye düşünüyorum. Gereksiz yani.
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 abi linklerdeki resimler varsa kusura bakmasınlarda hadlerini asmıslar yani,ii olmus demek istemem de haketmisler.
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 yanlız yani bu olayı "hak etmişler" ya da "iyi olmuş" diye değerlendirmenin yanlışlığına girmeyelim arkadaşlar şimdi çıkamayız. Bu ülkede kimin neyi hak ettiğine halk karar verecek olursa büyük sıçarız. Yarın sizi de sahilde bira içiyorsunuz diye dövdüklerinde "hak etmişler" diyecek bir milyon insan bulabilirim.
sir Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 ahah yine turnusol kağıdı gibi olay, adamlar herkesi kıl edecek işler yapmışlar, demekki doğru yoldalar..ccc ben çok takdir ettim galeriyi, eğer açık kalabilirse gidicem ccc
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 ironiden anlamayan nesle aşina değiliz. bunları biz yapmadık siz yaptınız.
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 yok ya direk çıkıntılık yaparak dikkat çekme. bu ülkede o kadar çok var ki bu tiplerden kokusu 100km öteden belli oluyor
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 bilmiyorum bana ziyadesiyle atatürkçü bir sergi gibi geldi. başlığının bunları biz yapmadık siz yaptınız olduğu düşünülürse. ata ile çarşafı elele buluşturanda, kafa üstü çakan da, anıtkabiri milletin ezdiği kaldırım yapıp mazgalla eşdeğer hale getiren de biziz. cCc
balon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 ahah resimler çok iyimiş. Üstüne dayakla da günün olayı olmayı haketmiş. 10 puan.
Fin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 sanat subjektiftir onlarda oyle yaklasmis
Öne çıkan mesajlar