dhoward Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 if le overall da gördüm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 ikinci afiş de çıkmış http://www.facebook.com/photo.php?fbid=384104384976&set=a.383675184976.57378.30699264976&type=1&pid=1431460&id=30699264976 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 http://farm7.static.flickr.com/6137/5993907254_1328ef36b4_z.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Yaa izledikce gülüyorum :D Hele ki Cevdet resmen "çok sakat var" modunda kalmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 DVD ÇIKMIŞ... mı lan? heyecanlandınız di mi pis fakirler. Sizden önce ben alırdım çıksa, fakirler. Çıksın lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 bluray değil dvd dizi alıyosun sen fakirsin esas ayrıca fakir edebiyatı ban sebebi beni de çektin banhammerin altına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Yönetime bi maklube ısmarlamaya bakar olm, sen kendini kurtarmaya bak. Öyle bim malı krakerlerle kurtaramazsın kendini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Kanal değişmiş sanırım; said: Behzat Ç. : Bir Ankara Polisiyesi Merhabalar arkadaşlar... Sık sık yazsam da, hâlâ haberi olmayan arkadaşlar mevcut.. Onlar için bir hatırlatma gereksinimi duydum. Behzat Ç. : Bir Ankara Polisiyesi artık yeni sezonda kesinlikle STAR TV'de yayınlanmayacak. Dizimizin senaristi Ercan Mehmet Erdem açıkladı "yeni sezonda TVEN adlı yeni açılacak kanalda devam edeceğiz" dedi. TVEN adlı kanal rahat olun her türlü platformda çeken bir kanal tıpkı STAR TV gibi.. Hayırlı uğurlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 tven kimin. ntv tayfasından mıydı evet ordanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Sanırım öyleydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 star tv niye satmış ki diziyi manyak mı bunlar haber yalan bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 sen ölmedin miydi lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 yoo ölmem mi gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 TVEN'e geçeli çok oluyor yahu. yeni sezon trailerları bile dönmeye başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 hep sağdan soldan dizi çalıyor bu kanal ne iş,yapmıcak mı şöyle düzgün bir proje...doğuş grbu leş misin nesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 önce adını duyuruyo işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 ne zaman başlıyor? yok lan bizde uyduda yazlıkta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 kanal ekim'de yayın hayatına başlıcak deniyor,anca o zaman başlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 zaten filmden sonra başlıcak dizi. film de 28 ekimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 tven uydudan mı yayınlanacak lan ağzına tüküreyim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kkk Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 said: Behzat Ç. : Bir Ankara Polisiyesi Merhabalar arkadaşlar... Sık sık yazsam da, hâlâ haberi olmayan arkadaşlar mevcut.. Onlar için bir hatırlatma gereksinimi duydum. Behzat Ç. : Bir Ankara Polisiyesi artık yeni sezonda kesinlikle STAR TV'de yayınlanmayacak. Dizimizin senaristi Ercan Mehmet Erdem açıkladı "yeni sezonda TVEN adlı yeni açılacak kanalda devam edeceğiz" dedi. TVEN adlı kanal rahat olun her türlü platformda çeken bir kanal tıpkı STAR TV gibi.. Hayırlı uğurlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Adam kendi alıntımla vurdu beni :( sdf Çeksin tabi ya, öğrenciyiz biz =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 muhteşem yüzyıl için de TVen dediler, transfer dediler haberler çıktı ama Show TV'de reklamı yayınlandı, yeni sezon başlıyor diye patladı mı proje nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kkk Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 muhteşem yıldız satılmamış direk. show'da kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 şovtv nin sabah akşam cennet mahallesi doktorlar çevirmesi gibi sabah akşam behzatç çeviren bi kanalımız olur belki ehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar