Law Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Malum yere düşünce, cinayeti falan es geçip sadece harun akbaba hayaley ve behzat ın hikayelerini takip etmek için ileri alarak izliyorum 2 saat oturupizlemek tv de hem sıkıcı ve zaman israfı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 laaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Red said: valla diziden sora gelip katil hüseyinmiş behzat nası tokatladı hüseyini zazaza deniyor ayıp :) gerçi türk dizilerinde sabah gazetede yada önceki aksam ana haberde he boku anlatıyorlar böyle mallık yok bir karakter ölücekse manşet atıyorlar ahha Sizde abi hata, bu kadar spoiler saygısı olmayan ayıço varken niye giriyorsunuz tamamını izlemediğiniz dizinin topağına. Bak ben 10 günde falan anca yetiştim 32 bölüme, anca giriyorum şimdi :p Bölümler 2 saat değil bu arada, genelde 90 dakika. Şu son gereksiz TRT dizisi paslaşmalı bölüm 2 saatti sadece, onun dışında nadiren 100 dakika falan oluyor anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 GOGOGO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 hayda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Ben tahmin etmiştim bu tarz bi olay olduğunu. Behzatın kızının ölümü intihar olamazdı. İstihbarattan elemanların da bağlantılı olduğu bi grubu ortaya çıkardığı gece ölmüştü kızı. 30. bölümdeki polis içi yapılanma konusunu da göz önüne alırsak, imkansızdı intihar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 abi dizi direkt house m.d. olmuş, bilmiyorum kimse farketti mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 alaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Dünkü bölümü şimdi izledim, çok sıkıcı bir bölümdü. Harun, akbaba, hayalet üçlüsü götürüyor diziyi. Sadece onların olduğu kısımları izliyorum. 94 dakkalık dizi bu şekilde 15 dakikada izleniyor yetiyorda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 goldbären said: KÜTÜR KÜTÜR savcı dururken sıkıcı bahar kovalanır mı la Kazım > Mülkiye Müfettişi > Savcı > Bahar > all. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 kızıcaksınız ama mavi kafalı kıza da razıyım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 ahahaha bahar sevilmiyor ama dizideki en giderli hatun o bana göre o kadını canlı gördüm ben güzel hatun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Luriel said: alaka? behzat=house - tavırları, tepkileri vs birebir olmuş bence iyice benzemeye başladı herkesi terslemesi, kibiri, narsizim fln esra=cuddy - behzatın / house un patronu. emir veriyor, ilişki yaşıyorlar, ayrılacaklar yakında vs (tahmin ama hepimiz biliyrouz ne olacağını) ekip - benziyor bence behzatın altında nasıl bi tayfa varsa iplenmeyen house un da var. ama bu dizide tam tersi oldu, insanlar ekiptekileri daha fazla sevdi. aklıma gleirse yazarım daha kafam çok güzel bu kadar çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 İki karakter benziyormuş lan, House MD çakması demek bariz. Konu falan alakasız ama olsun. (bkz. AoC=WoW diyen adamın dramı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 bence monte kristonun kontundan çalmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Kont Behzat, kontes savcı işte bariz. Villefort da Ercüment. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Jeeztro said: Luriel said: alaka? behzat=house - tavırları, tepkileri vs birebir olmuş bence iyice benzemeye başladı herkesi terslemesi, kibiri, narsizim fln esra=cuddy - behzatın / house un patronu. emir veriyor, ilişki yaşıyorlar, ayrılacaklar yakında vs (tahmin ama hepimiz biliyrouz ne olacağını) ekip - benziyor bence behzatın altında nasıl bi tayfa varsa iplenmeyen house un da var. ama bu dizide tam tersi oldu, insanlar ekiptekileri daha fazla sevdi. aklıma gleirse yazarım daha kafam çok güzel bu kadar çıktı. Oz Büyücüsü lan bu House falan değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 http://galeri.uludagsozluk.com/8/kont-adnan_45812.jpg kont dediler geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 behzatta narsistlik görmüyorum ben sadece kendini soyutlama var, kendini beğenmişlik yok. ayrıca savcıda cuddyle alakalı değil cuddyninde öyle bir emir felan verdigi yok zaten çogu zaman ugraşmıyor bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 erdal beşikçioğlu birazdan not defterindeymiş. rıdvan dilmen fuat akdağ. ntv spor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Baggio said: goldbären said: KÜTÜR KÜTÜR savcı dururken sıkıcı bahar kovalanır mı la Kazım > Mülkiye Müfettişi > Savcı > Bahar > all. BU ABİ BU İŞTE MÜLKİYE MÜFETTİŞİ ABİ SEKS MAKİNASI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 mülk. müf kim lan o bölümlere gelmedim ben bi caps atın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 http://i289.photobucket.com/albums/ll207/dizi-film/seda_akman_konuk_oyuncu_2.jpg seda akman ya. googleda bol memesi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 bu muydu, piiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 http://www.startv.com.tr/Handlers/ImageView.ashx?FileID=228855 http://www.startv.com.tr/Handlers/ImageView.ashx?FileID=228860 http://www.startv.com.tr/Handlers/ImageView.ashx?FileID=228833 http://www.startv.com.tr/Handlers/ImageView.ashx?FileID=228847 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar