Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Behzat Ç. (2010) - Star

Magnum

Öne çıkan mesajlar

Red said:

valla diziden sora gelip

katil hüseyinmiş behzat nası tokatladı hüseyini zazaza

deniyor ayıp :)

gerçi türk dizilerinde sabah gazetede yada önceki aksam ana haberde he boku anlatıyorlar böyle mallık yok

bir karakter ölücekse manşet atıyorlar ahha

Sizde abi hata, bu kadar spoiler saygısı olmayan ayıço varken niye giriyorsunuz tamamını izlemediğiniz dizinin topağına. Bak ben 10 günde falan anca yetiştim 32 bölüme, anca giriyorum şimdi :p

Bölümler 2 saat değil bu arada, genelde 90 dakika. Şu son gereksiz TRT dizisi paslaşmalı bölüm 2 saatti sadece, onun dışında nadiren 100 dakika falan oluyor anca.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben tahmin etmiştim bu tarz bi olay olduğunu.

Behzatın kızının ölümü intihar olamazdı. İstihbarattan elemanların da bağlantılı olduğu bi grubu ortaya çıkardığı gece ölmüştü kızı. 30. bölümdeki polis içi yapılanma konusunu da göz önüne alırsak, imkansızdı intihar.

Sosyal ağlarda paylaş

Luriel said:

alaka?

behzat=house - tavırları, tepkileri vs birebir olmuş bence iyice benzemeye başladı herkesi terslemesi, kibiri, narsizim fln

esra=cuddy - behzatın / house un patronu. emir veriyor, ilişki yaşıyorlar, ayrılacaklar yakında vs (tahmin ama hepimiz biliyrouz ne olacağını)

ekip - benziyor bence behzatın altında nasıl bi tayfa varsa iplenmeyen house un da var. ama bu dizide tam tersi oldu, insanlar ekiptekileri daha fazla sevdi.

aklıma gleirse yazarım daha kafam çok güzel bu kadar çıktı.
Sosyal ağlarda paylaş

Jeeztro said:

Luriel said:

alaka?

behzat=house - tavırları, tepkileri vs birebir olmuş bence iyice benzemeye başladı herkesi terslemesi, kibiri, narsizim fln

esra=cuddy - behzatın / house un patronu. emir veriyor, ilişki yaşıyorlar, ayrılacaklar yakında vs (tahmin ama hepimiz biliyrouz ne olacağını)

ekip - benziyor bence behzatın altında nasıl bi tayfa varsa iplenmeyen house un da var. ama bu dizide tam tersi oldu, insanlar ekiptekileri daha fazla sevdi.

aklıma gleirse yazarım daha kafam çok güzel bu kadar çıktı.

Oz Büyücüsü lan bu House falan değil
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...