Laorx Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 akbaba: dikkat edin debriyajda sıkıntı var sdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Adam AGD olmuş ve tuvalette kuşla oynama harikaydı bu hafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 savcı 11 numara oldu bu bölümle, cok şahane bölümdü be. akbabasından hayaletine, harundan abisine, şulesinden cevdetyine. pey pey pey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 boşanma muhabbetinde behzat ın abisinin şuraya bi yer yatağı attık mı tamamdır demesi süperdi :) komserim şu savcıyı artık bi gör be kadın telef oldu senin yüzünden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 çok iyi bölümdü lan gene. akbabaya çok geçirdiler ama bu bölüm asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Oha uplanmamış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 AHAHHAHAHAHHHAA -senin kafanı s***yim. -ben de senin. -hea? *çaaat* gördün mü benim kafarm senin kafanı s**ti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 sfasdfgdsfsadf çok iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Arabayi aldimmi giderim polatli kizilcahamam falan iste Hehejeje Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 bölümün basında cok eğlendibehzat -lan sevin diye sölüyorum! -neden seviniyimki acıtır o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 O araba muhabbetiyle plaket muhabbeti çok iyiydi ya Amirim bile karışamaz, benzin de emniyetten zaten, kimse karışamaz basar giderim sdfhgsfgsgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 kendimizi tanıtarak başlayalımsaödasdjhdasşl kısmı marmaristan ankaranın ilçelerine düşüşü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Cevdet behzat'a tarikat şeytan falan filan anlatırken çok iyiydi ya ahahaha Hikaye gibi anlatıyo sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Bekarım dedi ya :D Behzat'la müdürn konuşması imbaydı zaten, adam günaydına bile heea diye cevap veriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 http://www.facebook.com/video/video.php?v=125375550871396 AHAHAHAHAHA abi harika yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 abi scream'li bölüm olağanüstü olmuş, harika ya SADDASD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 screamde dagıldım bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Amirim 5n1k'daydı. Cüneyt İstanbul'u sordu. Erdal Beşikçioğlu istanbula gitmek zorunda kaldığını ankarayı falan anlattı. Bu arada savcının evinde çekimdelermiş behzatla savcının evde bi sahnesi var ileriki bölümlerde sonunda amirim attı eve savcıyı herhalde =) ayrıca 30. bölüm geliyor Emrah Serbes yazacak bu bölümü bakalım nasıl olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 bomba gibii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 5dakka izledim diziyi ama kusla oynuyorum olayi fena degildi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 SeaGle said: http://www.facebook.com/video/video.php?v=125375550871396 AHAHAHAHAHA abi harika yapmışlar kalmasın gerilerde ya, verildiğinden beri aralıksız izliyorum resmen asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 SeaGle said: Cevdet behzat'a tarikat şeytan falan filan anlatırken çok iyiydi ya ahahaha Hikaye gibi anlatıyo sdfg burda çok güldüm ya, ztn cevdet ne yapsa yarıyo adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 yalnız bu dizi mükemmel lan ilk bi kaç bölümü kaçırdıgıma üzüldüm efsane dizi.son bölümde türban draması hariç baya güldüm ya siz ne kullanıyonuz söyleyin bizde alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 dizi de bahar vardı ercü vardı çocuklar vardı falan onlar yerine her yeni bölümde ayrı bir heyecan var. eskilere dair bir şeye değinmiyorlar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 ben daha hic izlemedim bastan baslasam mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar