Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Ben belki evimi yıkmaya girerim birazdan sdfjhsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derp Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 server ips neydi yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 server ip neydi lan =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 188.132.163.128 hea 11/11/11 retail sürüm cıkıcaktı da 1 hafta kadar ertelenicekmiş sanırım 1.8 de retail den önceki son patch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 topografyayı nasıl görebiliyoruz yukarıdaki gibi resimler ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 cartographer tarzı mapperlar var onları arastır bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 güzel bi seed söyleyin ya, yeniden başlayayım dedim 1.8e çok var diye ama mapi beğenmedim, her mapi açışımda da uğraşmak istemiyorum etrafı araştırıp devam etsem mi etmesem mi belirlemekle.. yüzeyde girişi olan güzel caveler olsun ki bol bol malzeme bulabileyim kuracağım yapılar ve itemlarım için. öyle süper doğal güzellik falan istemez o yüzden glacier falan istemiyorum. Var mı tavsiyeniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 ben Diamonds, diamonds everywhere! i kullanıyorum çok mennunum, baya çok iron ve diamond çıkıyor,öylesine mağaralarda dolaşırken 12 diamond bulduğum oldu az ilerisinde 20 civarı iron ile :p ortamda güzel http://www.minecraftseeds.info/2011/04/diamonds-diamonds-everywhere.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 server çok boş kaldı bu aralar ya negüzel şehirleşmiştik bide sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 O server'a giremiyorum ben, bağlanamıyor, yapılması gereken birşey mi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 ben de bağlanamıyorum server'a.grim bi çözüm bul bize :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 1.7.3 çıkmış.update'leri yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derp Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 oooooooooooooohoooooooooooooooooooooooooo 1.7.3 cikali :p ayrica serverin ipsi mi yanlis nedir: http://i.imgur.com/4vAtU.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 ip doğru.aynı sorun bende de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 ip ne? biz de gelelim, evimiz arabamız olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 ehm öhm.. server acık ta startı vermeyi unutmusum son restarttan sonra :P 188.132.163.128 e girebilirsiniz simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 http://media.minecraftforum.net/content/images/2011/08/ender_new.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 http://s3.amazonaws.com/kym-assets/photos/images/original/000/142/490/halolz-dot-com-minecraft-buildingahouse-md.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 oha dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 my little ponylisi de çok var öyle: http://s3.amazonaws.com/kym-assets/photos/images/original/000/147/430/minecraft-rainbowdash3.png?1310466834 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 ben Pikachu yapmıştım eheh, 8bit resimleri yapıyosun işte sadece amelelik istiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 herkes 1.8 i bekliyo abi bu ne :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 ahah norak çok iyiymiş. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 ya adventure mod çekici geldi, eğlenceli olur, orjinal creative mod da gelcek sıkıldın mı eser kasarsın. o yüzden 1.8 bekliyorum ben şahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 abi sadece 2-3 kisinin oynayabilcegi bir server kurmak icin nasl bir pc ye ihtiyac var ? bide orjinal oyun gerekir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar