Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Minecraft

Phyx

Öne çıkan mesajlar

escape said:

şu inek domuz ve tavuk tarlaları hakkında bi karara varalım artık.

her defasında kesmeye başladıgımda laf ediyosunuz, peki biz nerden saglıcaz yemek olayını? sırf ekmek mi yicez? bu ne biçim devlet ne biçm yönetim. oldu olacak pasta da yiyin dersniz.. admin adamlar 2 tıkla yapacağı şeyden inek domuz tavuk spawnlamaktan üşeniyor daha ne diyim ben..

o zaman kmse dokunmasın abi hayvan tarlalarına

escape ii güzel diyorsun da o işi bari yüklemeseniz üstümüze diorum hani legit yollarla gayet kolay yapilabilen bir işlem. et yemek istiyorsan hemen mekanının önündeki tarladan wheat toplayip hayvanlari ciftlestirebilirsin. veya madem laf söylenmesini istemiyorsun 2şer tane hayvan alıp koyarsan arka bahçene cok daha rahat başa cıkarsın yemek durumun ile.

bu arada serverda bi sorun var ulaşamıyorum makinaya. düzeldigi an acacagım tekrar.
Sosyal ağlarda paylaş

eğer sen adminsen senin serverin ile ilgili sorun çıkıyor ve oyuncuların itemleri gidiyorsa bunu öle "neyin gitti de aglıyosun ya cok aglıyosun ya ehe" tarzı yorumlayamazsın sen. orda oyuncu için giden önemli itemler de olablir. bende 128 tane block halinde iron, 37 tane diamod, 1 iron set(kazma, kılıç, balta dahil), yaklaşık 30 tane et vs.. diğer işe yarayan ıvır zıvırları saymak bile istemiyorum

şimdi sen diyosunki boşver bunları server sıfırlandı yapacak bişi yok.. şimdi bi düşün aynısnın sana yapsalar bunlara o kadar emek verdikten sonra, ne düşünmen gerekir.

eğer gerçekten hiçbişi düşünmüyorsan hala ben sana hiçbişi demiyorum daha.

ki bu senin "sallamamalığın" 2. kez oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

escape düsünüyorum nolduğunu da yani ilk beta ile basladım oyuna sanıyormusun ki basıma gelmedi bunlar veya daha ağırları ? daha bugün 1 saate yakın ugrasıp yaptıgım yanardöner tabelam şakayla karışık grieflendi. en ufak bi whine duydunmu benden ?hoster yüzünden patilerle beraber aylarca ugrastigimiz world gitti kimsenin gıkı cıkmadı cünkü onlar biliyor ki bu oyun hala dev statüsünde sayılır.

hadi oyun retail oldu diceksin bana.. o cok sevgidiniz pluginlerin hepsi 1.2.3 version geldigi icin su anda DEV fazındalar. yani BUG'lı ve stabil olmayan bir sistem su anda.
ha birde bu serveri ben SADECE arkadaslarım ile eğlenmek için açtım ve sırf sacma sapan cocuklar gelmesin diye patiye özel tutuyorum. serverda 15 aktif oyuncu var bu kadar insan icerisinde tek senin kaybın olmuyor ve herkesin inventoryini ne kayıt altında tutabilirim nede kendi hafızamda tutabilirim.

gerçi senin sayende biraz da olsa sucluluk hissedip inventory kaybının kaynagını buldum ve fixledim o yüzden teşekkür ederim.

Whitelistten cıkardım Escapeee i servera satasıp duran eleman bir yolunu bulup accountun ile girmesin diye. tekrar bize katılmak istersen bi ÖM atman yeterli.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben single'ında bile buglar yüzünden her seferinde 100lerce eşya kaybedip bulup duruyorum xD Sorun yaşanmayacak multi ancak bir miktar para ödeyip prof. modare edilen serverlarda olur. Yoksa burdan takip ettiğim kadarıyla zaten patideki server kaç defa kapandı tekrar açıldı zaten. Çok kastırasyon yapmaya gerek yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Redeagle said:

Ben single'ında bile buglar yüzünden her seferinde 100lerce eşya kaybedip bulup duruyorum xD Sorun yaşanmayacak multi ancak bir miktar para ödeyip prof. modare edilen serverlarda olur. Yoksa burdan takip ettiğim kadarıyla zaten patideki server kaç defa kapandı tekrar açıldı zaten. Çok kastırasyon yapmaya gerek yok.

hah redeagle hislerime tercüman olmuşsun :P
Sosyal ağlarda paylaş

Yarına 1.2 serverı açıyorum 30 kişilik ve Strongholdlu harita. Özellikleri ise Guild'ler kurabiliyorsunuz, guild topraklarınıza üye katıp genişletebiliyor veya savaşta olan guildlerin topraklarını ele geçirebiliyorsunuz.

Param gitti, eşyam çalındı, evim yıkıldı, chestim yağmalandı vs gibi sorunlar yaşamayacağınızı şimdiden garanti ederim. İlgilenenlere ufaktan duyurmak istedim, ilgilenmeyenlerinde canı sağolsun şimdiden.

Whitelist'in olup olmayacağı konusunda şuanlık kararsızım, olmasa bile userların zarar görmeyeceği şekilde uygulamaya sokacağım, nick vermek isteyenler verebilirler, şayet whitelist olursa ekliyeceğim, saygılarımla.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya alt tarafı bi oyun, 20 stack diamondunuz olsa gerçek 1 tek diamond yapabiliyo musunuz ondan, kuyumcuya satabiliyo musunuz?

En az 3 tane çok güzel world gitti, birinde süper bi evim vardı kendime göre, maden sistemim vardı. Laf etmedik abi, oyun daha yeni betadan çıktı zaten, ne bekliyosunuz.

Yüz küsür dolar verip ubisoft dan oyun alıyosunuz, adamlar korsanı engellicez diye sizi oyuna sokmuyo paranızla. Bırakın da jaba tabanlı bi oyunda olsun böyle şeyler.

Bakın eğlencenize.

---

SeaGle Cafe & Pub Açıldı beyler. Nezih ortam, manzaralı teras kat. DJ Grim ile kopup, Barmen Chaz'ın özel kokteylleriyle kendinizden geçeceksiniz.

SeaGle Cafe & Pub, Madenler Yolu, 3. KM. Giderken sağda, dönerken solda.

http://dl.dropbox.com/u/18366514/2012-03-17_00.23.47.png

http://dl.dropbox.com/u/18366514/2012-03-17_00.24.07.png

http://dl.dropbox.com/u/18366514/2012-03-17_00.25.08.png

http://dl.dropbox.com/u/18366514/2012-03-17_00.25.11.png
Sosyal ağlarda paylaş

escape said:

eğer sen adminsen senin serverin ile ilgili sorun çıkıyor ve oyuncuların itemleri gidiyorsa bunu öle "neyin gitti de aglıyosun ya cok aglıyosun ya ehe" tarzı yorumlayamazsın sen. orda oyuncu için giden önemli itemler de olablir. bende 128 tane block halinde iron, 37 tane diamod, 1 iron set(kazma, kılıç, balta dahil), yaklaşık 30 tane et vs.. diğer işe yarayan ıvır zıvırları saymak bile istemiyorum

şimdi sen diyosunki boşver bunları server sıfırlandı yapacak bişi yok.. şimdi bi düşün aynısnın sana yapsalar bunlara o kadar emek verdikten sonra, ne düşünmen gerekir.

eğer gerçekten hiçbişi düşünmüyorsan hala ben sana hiçbişi demiyorum daha.

ki bu senin "sallamamalığın" 2. kez oluyor.

grimnax'ın açtığı serverlarda kaç defa oynadık hep beraber, rahat 4-5 kere sıfırdan başladık, itemlar yandı, evler yıkıldı, kasalar patlatıldı, birimiz bile "ama emek emek" demedik. neyin kafasındasın anlamadım 10 sene önceki UO serverlarında yapılan muhabbet gibi "emeğe saygı" muhabbeti yapılacak bi konsept yok burada, kendi aramızda eğleniyoruz. bu kadar ciddiye alıyosan satın al oyunu, adam gibi bi sunucuda oyna.

Seagle da demiş zaten. grimnax'ın elinde şu anda mükemmel mimari tasarımların olduğu bi sürü world vardır :P kasıyoruz kasıyoruz yapıyoruz, bi sorun çıkıyor bişey oluyor, adama teklifi biz götürüyoruz abi boşver baştan başlarız ya nolcak.

madem emeğe saygı diyosun, adam siz eğlenesiniz diye sunucu açıyor gelir elde etmeden. onun emeğine saygı göster azıcık. ayıptır yahu.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...