deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Durum şu, ben 23 senedir hep aynı muhitte oturuyordum ve iki tane berberim vardı, bir kaç kez hariç başka yerde saçlarımı kestirmedim hiç; koltuğa oturuyordum adamlar kesiyordu, o kadar. Yaz başında Bahçeşehir'e taşındık, neresi nasıldır ya da adam bana nasıl keselim dediğinde ne derim, hiç bir fikrim yok açıkçası. Hani buralarda oturup da düzenli gittiği, tavsiye edebileceği berberi olan ya da şurası iyidir diyebilecek varsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 çarşının içinde(ismini bilmiyorum da migrosun yan tarafındaki çarşı hatta somon ekmek diye bir tabela görmüştüm en son sanırım) en alt katta bir berber vardı unutmadıysam. bilgisayarcının yanında. tabi o berbere gitmeyeli bi 2-3 sene oluyor ama iyi bir berberdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 esenkent rıfat ılgazda formen erkek kuaförü vr ord özellikle özgür baya iyi,diğer elemanlarda iyi ama biraz fazla kısaltma huyları var,malum türk berberi,abi cok kısa olmasın fln da eğer derdin oysa. galleriadaki ve mavi çarşıdaki hiçbir berbere gitme. welcome to bahçeşehir,nefret etceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 eski erberine git? ne kadar zamanda bir traş oluyordsun ki? ya da daha iyisi direk saç uzat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Diyeceğin şu: Abi kısaltalım ama çok kısa olmasın.Saçaklı kalsın.Bide aramakas atıp kabarıklıkları alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 o değil de şöyle bi düşümdüm de 10 yıl olmuş lan en son berbere gittiğimden bu yana sdfsdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 6 senedir kendi sacimi kendim keserim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Saçınızı sevgilinize kestirin, hoş şeyler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 xunn said: Saçınızı sevgilinize kestirin, hoş şeyler bunlar. o zaman kendi ellerimle kesiyim saçımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 kes bi çok arkada$ım öyle yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravensight Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Longshanks said: xunn said: Saçınızı sevgilinize kestirin, hoş şeyler bunlar. o zaman kendi ellerimle kesiyim saçımı AHAHAHAHAHAHAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Topic açılmışken Bakırköy-Ataköy için de öneri alsak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Longshanks said: xunn said: Saçınızı sevgilinize kestirin, hoş şeyler bunlar. o zaman kendi ellerimle kesiyim saçımı Touché. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar