goldbären Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 üstüme alınmışım sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Ankara'daysan benim telefonu kurcalabilirsin bir-iki saat. Haftaiçi herhangi bir gün, akşam 6'dan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 foruma hizmette son nokta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 ben de şu romu yapayım diyorum: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=761927 nasıl yapıcaz? cep telefonuyla wireless bağlantı yapıp download edip mi kuruyoruz yoksa pc'ye download ettikten sonra usb kablosuyla bağlayıp mı? bug felan var mı, yazmamış gerçi http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=783024 şunda bug varmış, bluetooth, kamera felan sorunluymuş. wildpuzzlerom'da da benzeri sorunlar olur mu diye merak ediyorum. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=803908 şunun 3g, antel, pil iconları güzelmiş ama bu rom sadece preview haliymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 O romun 7.3 versiyonun yap bence. 2.2 daha çıkmadı avrupada, bu hali eksik biraz, buglı. 7.3 2.1'in en sağlam vesiyonu. 8. versiyonda facebook, twitter, flickr programları çalışmıyor. Önce şunu kullan: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=788776 Bu recovery menüsüne flash rom from sd diye birşey ekliyecek. Sonra romun konusundaki yazılanları izle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 ya şöyle androidli telefonları tanıtan bir konumuz var mı acep? en iyisi şudur bilmem ne tarzında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Desire ile ilgili bir başlık vardı. En iyileri Nexus, Desire, Galaxy S. Galaxy S'in Desire'dan daha iyi olduğunu düşünüyorum, o yüzden onu alım; Nexus'u incelemedim ayrıntılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 android telefonlarda da mesaj raporu yok mu ifon gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 edit: buldum edit2: ulan hiç kurcalamak aklıma gelmemiş settingsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 message ana menusu>settings>delivery reports Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 ekran cozunurlugu en iyi smartphone hangisi acep ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 iphone ve samsung galaxy iyi ama 500-600arası değiller tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 hatta http://www.youtube.com/watch?v=arF51q0vzNI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 videoyu goremiyorum hangi tlf o soylermisin dasaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 şöle güzel bi karşılaştırma. iştesindir büyük ihtimalle, eve dönünce bi izle yine de. said: In this video, we compare the Super AMOLED display of the Samsung Galaxy S Vibrant smartphone against the AMOLED display on the Verizon HTC Droid Incredible, the TFT LCD of the Motorola Droid X, and the iPhone 4 Retina IPS Display. We compare visibility under direct sunlight and indoors under ambient lighting. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 hmm cok saol isteyim dogru lanet olası IT ciler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 BEĞLER. HUOP bi uygulama vardı, hani duyduğumuz müziği telefona dilletiyoruz, o da şu şu parçalar olabilir diyor. (ayfonda var %100 çalışıyor!!) bunun android için olanı gören ya da bilen. hatta apk dosyası - linki atsa süper olur 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 shazam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 firmware kırmadığım için market yok. marketsiz bulamazm ıyım bir yerden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 http://www.appbrain.com/app/shazam/com.shazam.android Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 çok sağol! bir de wildfire için resmi olarak 2.2 yükleyebiliyor muyuz, mümkünse nereden? ben bulamadım da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 resmi olarak daha sadece çinde. bu arada benim verdiğim siteyi de market olmadan kullanamazsın. en iyisi shazam rapidshare diye arat googleda. rootla abi ya da, market olmazsa olmaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 SoundHound var bi de, ben onu kullanıyorum, bundan hiç haberim yoktu. Hangisi daha iyi acaba?? Bu arada application mesajlarını application başlığına atsak daha derli toplu olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar