deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Neill'i türk yapsak hiç bir sorunumuz kalmayacak aslında, adını da Nail yaparız olur biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 DoruK said: bi de takım ölülerden oluşuyordu resmen ya, sanki silah zoruyla sahaya çıkarmışlar da oynatıyorlarmış gibi. hayır avrupa maçı falan da kalmadı ne bu halsizlik bitkinlik? hakem bile daha çok koşmuş bizim topçulardan. hayır ayhanı sevmiyorum ama takımda bi tek o bi taraflarını yırtarcasına mücadele ediyor, hırslı. sahada topun ayağına yakıştığı tek kewell vardı zaten gerisi yalan. E normal. Kewell zaten hasta, uzun süre yoğun tempo oynayamıyor, adam her maç 90 dk oynadı sürekli alternatifsiz. Baros tek forvet oynuyor her maç 90 dk 4 defansla tek başına boğuşuyor Geri kalanlar da canlı olsa ne yazar bitkin olsa ne yazar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 galatasaray taraftarı piyango çeksin, loto oynasın. geçen haftanın abdestiyle daha çok bala çukulataya maçlar alır, keyfe gelir bu takım eşrafı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Ya nerenizle izliyosunuz maçları? Misimovic aldığı toplardan kaç tanesini çok kötü harcadı? Çoğunlukla gayet güzel paslar attı, sorun ne onun ne Baros'un doğru yerlerde topla buluşturulamamasıydı. Ha Misimovic hatalı paslar attı, e ulan adamın daha 2. maçı takımla. Kimin nerelere koşacağını, nasıl hızda pas atması gerektiğini ne tip topları sevdiğini geldiği anda enjektörle vermiyorlar ki adama. Oynasın 2 ay, gelen topları Ayhan gibi ezsin geri pas falan versin ondan sonra laf edin. Gereksiz gereksiz laflar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 herşeyi boşverinde ayhan gol atmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 barosun hareketini hala koyan olmamış adam efsane ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 kesinlikle biri bulup koymalı. hakem araya girmişti maçta verimli göremedik=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 3:50 de başlıyor AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 -PİNOĞĞĞĞĞĞĞĞĞ, PİNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO, HAY HAMMUHAAAAAAAAAAAA DITTIRIDIT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 neden buca spor? ortadaki boşluk neden ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 İyi orta saha oyuncusu AYHAN GİBİ olur. http://www.ntvspor.net/videogaleri/futbol/7032/ridvan-dilmen-ondeki-oyuncular-formda-degil/1 Rıdvan dilmen diyor ben değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Red said: 3:50 de başlıyor AHAHAHA Ahahah abi yine yarıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 said: mustafa sarp tepkili pinoya AHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 "Mustafa Sarp'ın tepkisi var" özetten gördüğüm kadarıyla pino yu beğendim bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 pino iyi değildi, so 6-7 dk oynadı sadece bütün maç yattı resmen. Bi de bayağı bencil adam Keita gibi çalım atmaya falan çalışıyor ama bi kere attığını görmedik. Sonlara doğru Buca yüklenip de defansı az kişi tutunca ancak işte 1-2 parladı öyle. Ama hemen yargılamamak lazım, Pino hızlı adam, tempolu futbol adamı. Oysa GS gibi sıfır tempoyla oynayan takımda bu tür adamların yarım yamalak oynaması normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 ya pino maç kurtaracak adam değil. farkı artıracak bi adam. son yarım saat sok estirsin sağ açıkta. hoş maç çimler de etkiliydi baya çalım atamama konusunda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Abi Cana girdi herif iki üç tane düzgün pas aldı hemen yardırdı. BAM salgın haline geldi her hafta en az ikisi sahada, siz Pinô'ya giydiriyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 misimovice o kadar laf söyledi rıdvanla güntekinde be arkadaş herife topmu geldi de laf ediyorsunuz ? tüm maç ayhan mustafa sarp servet ufuk arasında geri paslarla geçti. arada bir neillin ayağına gelince mecbureiyetten uzun paslarla oyunu açmaya çalıştı. misimovic mecburiyetten 3-4 kez ayhanla mustafa sarpın dibine geldi pas alabilmek için. misimovici alıcaklarına ledesma ayarında bir adam alıcaklardı cananın yanına ya da misimovicle devam ediceksen elanoyu şutlayıp alıcaklardı. cana bu takımda banko oynar ortadaki ikilinin, mümkünse mustafa sarpın yerine. en azından ileri pas atabilyior adam. allaha emanet kazandık bu maçı 5 para etmez bir oyunla. rıdvan olsun ligtvdeki maçı anlatan süper ikili olsun ayhanla mustafayı öve öve bitiremediler ya, anasını satıyım biz mi futboldan anlamıyoruz arkadaş şaştım kaldım. haftaya merakla bekliyorum ayhan mustafa ikilisinin neler yapıcağını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 cana'nın takıma girebilmesi için arda'nın dönmesi lazım kewell / pino'nun yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Ahahaha Baros reis :D Ayrıca Rıdvan'ın Galatasaray'la ilgili yorumlarını yada o 2 futboldan anlamayan vasat spikeri ciddie almayın lütfen. Sinirlenip klavye tuşlarınızı aşındırdığınıza değmezler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Ayhan ve Mustafa Sarp'ı övmek , Servet'in formda olduğunu dile getirmek sistemli bir Galatasaray düşmanlığıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Abi ben artık sıkıldım BAM'a sövmekten, övmek de yanlış ama şu adamları görmezden gelelim kalbim sıkışıyor, büyük ihtimal ucuza kapatmak için geçen seneki Neill olayı gibi Annan devre arasında gelecek, o süreye kadar Cana 11'e monte olsa bile BAM'dan en az 1'i maça başlayacak, saçlarım beyazladı artık ben kaderime razıyım şu dakikadan itibaren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 mustafa sarp için mucadeleci diyorduk ama adam onuda bıraktı.hani hiç birşey yapmıyosan bari press yap top kap atak boz.senden kimse gidip gol atmanı beklemiyor ayhanla birlikte ikisi gömülüyorlar defansa.hani pozisyon vermesek tamam dicemde antep es es falan it gibi pozisyon buldu.buca bulamadı pek cunku adamların kapasite belli.1-2 yetenekli adam olsa onlarda 3-4 net pozisyona girerlerdi misimovic pino falan filan kimi koysan iş yapamaz ki bu takımda.cunku 6-0-4 oynuyoruz.top ileri ya gidemiyor.gittimide hemen dönüyor. hani ayhanın yanında cana oldugu zaman daha mantıklı olur.ayhanda arada kaynar.koskoca galatsarayın ortasaha yükünü mustafa ve ayhan kaldıramaz yani.bu adamlar yedek adam.gerektiğinde 1-2 maç oynamaları lzm.banko oynarlarsa böyle oluruz ardanın gelmesi ile birlikte cana girdimi ilk 11 e biraz daha rahatlarız.sabri kekosunun bile eksikliğini baya hissediyoruz.dağa taşada olsa bir şut çeken orta yapan koşan çabalayan adamlar lazım mustafa sarp aman top bana gelmesin aman bana deymesin tribinde.ayhan tamam çabalıyor ama sonuçta yaş geldi kaça genç değil bi yere kadar. o yuzden keitayı satmak büyük hataydı.şu takımı ancak keita-arda gibi iki adam kurtarır.takım değiliz cunku.bir hayırsever gol atacak ki 3 puan alalım işte bu tabloya bakınca tamamen yönetim hatası.son dakka transferler ile kurtarılmaz bu iş.plansız programsız koca sene geçirmişler.misimovic çok gerekli bir transfer deildi.elano oynatılırdı orda yani nasıl hatalar ubnlar anlayamıyorum.en önemli mevkide 2 tane kabiliyetsiz 2. lig topcusu.ilerde allah olsa yine bi cacık olmaz insua da iyi cocuk fakat dediğim gibi o mevki en son mevkiydi.orhan akları izlemişiz biz koyarsın oraya genç bir cocuk.yabancı kontenjanı yemez orta sahaya iki tane sağlam yabancı al önlerine elano ve baros arda pino kewell ztn gol atarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 BulletRide said: Abi ben artık sıkıldım BAM'a sövmekten, övmek de yanlış ama şu adamları görmezden gelelim kalbim sıkışıyor, büyük ihtimal ucuza kapatmak için geçen seneki Neill olayı gibi Annan devre arasında gelecek, o süreye kadar Cana 11'e monte olsa bile BAM'dan en az 1'i maça başlayacak, saçlarım beyazladı artık ben kaderime razıyım şu dakikadan itibaren Annan falan kurtarmaz takımı, her şeyden önce kontenjan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Bu sene bu takım adam olmaz valla , nereye el atsan öbür taraf elinde kalıyor . Bir yeri değil ki , her yeri SOS veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar