dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 http://www.gametrailers.com/video/tgs-10-asuras-wrath/704739 shit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 bu kimki? fazla abzürt bi de cyber connect2 nedir? boyle bi firma olabilir mi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 absürd gerçekten ama zevkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 tamam büyük boss'da bu nedir ya.. Adam dünya dışından pandik basıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 pek anlaşılmıyo oyunun ne oldugu.hani başta street fighterımsı tekkenimsi birşey mi acaba dedim sonra button smashımsı bir oyun gibi geldi boss falan gorunce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Abi o nedir ya öle karıncanın insanla savaşması asduahsudhasd karınca bile değil lan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 şunu uplıyım dedim bu sene en çok beklediğim oyun e3 gameplay demosu part 1 http://www.youtube.com/watch?v=Tb-6OkQ1fRY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 seslendireni bir yerden hatırlıyor gibiyim, kim o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 İzledim hepsini, iyi görünüyor da olayı merak ettim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 baya hoş gözüküyor ya. gow'a güzel bir alternatif olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Bone said: seslendireni bir yerden hatırlıyor gibiyim, kim o? ya bende emin değilim ama asura'nın ingilizce sesi sanırsam sengoku basara'daki tokugawa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 ya bu button smashler artık sarmıyor beni nedense demons souls zorlugu istiyorum hepsinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=-UFqwGMA62k&feature=feedlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 erkekliğim seviye atladı izleyince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 aşuranın sinirleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Demosu geldi PSN`e, eğlenceli baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 bu arada şu videoda "seslendirmeni birisine benzetiyorum" demiştim: http://www.gametrailers.com/video/e3-2011-asuras-wrath/715431 o kişi Liam O'Brien imiş ve Darksiders oyunundan War'ın sesinden dolayı benzetmişim. http://www.youtube.com/watch?v=CqUVv53gYTg şu videoda birkaç sahnesi var War'ın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Çok büyük hayal kırıklığına uğradım ya demosu hiç hoşuma gitmedi.Ayrıca bu oyun bu şekilde avrupada veya amerikada satmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Bu ne ya 10k dan fazla satmasın şöyle leş oyunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 oha çok hoşuma gitti acayip seviyorum böle over the top şeyleri baya iyi yapmışlar dövüşleri. tek sıkıntı repliklerlerde klişelik kokusu var bide japonca dub olsa güzel olurmuş ama asura yı seslendiren herifide beğeniyorum. pre order falan yapıcam sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 İyi bir ben değilmişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 oyun çok iyi olmuş alınır bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 odamda izliyorum , 'ahah adamlar ne içmişde ypamış bunu' derken.. salona çağırıyolar.. ps te demosu açık, "abi bana bunu çek bul bi yerden oynayalım valla harika!!!" dediler baya dumur oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar