Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Korku imparatorluğu mu? Yok canııım olur mu öyle şey...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
maçta bir reklam erken bitti ve ben ellerinde bayraklar olan bir grup güzel hatun (ponpon yoktu ponpon diyemiyorum) dans ederken gördüm. Ponpon kızlar yasaklandı derken ellerinde ponpon olan kızlar mı yasaklandı? yoksa bütün hatunlar mı anlayamadım. Naklen seyreden var ise bilgi versin.
Mesaj tarihi:
Böyle bir organizasyonda, bu kadar büyük bir organizasyonda, organizasyonu düzenleyen bir ülkenin başbakanını dünyaya rezil etmeye çalışmak, başta olayın globalleşme çağının paralelinde yapılabilecek en büyük vatanseverliklerden birini hiçe saymak, çöpe atmak demektir. Hangi ideolojiyi ve fikri savunursa savunsun.

Bunu düşünemeyen insanlar zaten ya velettir, ya cahildir, ya at gözlüklüdür ya da provakatördür. Provakatör olma ihtimallerine karşı araştırma da yapmak gerekir tabi ki.
Mesaj tarihi:
Araştırma yetmez sadece, ömür boyu devlet memurluğundan men, kamu alanlarına girememe ve AKP hükümette olduğu sürece oksijen tüketme yasağı uygulansın bu kişilere.
Mesaj tarihi:
BEYLER ADAM DOĞRU DİYOR AMA Bİ İKİ UFAK DÜZELTME GEREKLİ!
said:

2-o adamları seversin sevmezsin takdir etmezsin eyv.Ancak hayatında ABD nin NBA nin yıldızlatını tv ekranından öte görme fırsatı ve şansı olmayan insanlar böyle bir imkan sağlanması yüz lerce binlerce insanin organizasyon için ugraşıp ödül anında ki en izlenen dk larında yuhlama ıslık sesleri ile koca bir organizasyon ödül anı yerle bir edilmesiamigo kızların sahne almasının iptali dünya arenasında Türkiyeyi yobaz bir ülke olarak tanıtır.

3-Bu organizasyonun her ayrıntısına tamamıyla kovalayan ve ülkesinde düzgün başarılı bir organizasyon için uğraşsan bir başbakan cumhurbaşkanı orda alkışlanmsı gerekirken tekraren sölüyorum ' KENDİ İÇ SİYASİ HEZİMETİN' PİSLİĞİ orada çıakrtılmaz. organizatörlerin tüm çalışmalarının bazılarının kişisel istekleri yüzünden değiştirilmesi/iptali son derece komiktir.

4-Siyasi propaganda yapılacak arenalar bellidir.Siz protestonuzu izinlerinizi alıp miting gösteri yerlerinde yaparsınız.Ancak Türkiye Cumhuiryetinin Cumhurbaşkanı Başbakanı siyasi eziklikler ile orada yuhalanmaz. için sahne arasını şovu iptali saçmadır.

5-..bunu da editlerim ama zaten komikmiş...

6-Böyle insanların ülkemizde toplumun en güzel anını siyasi bir atmosfere çevirdikleri için SPOR MÜSABAKLARINA sokulmamasını teklif ederim ben.Çünkü spora siyaset karışmasın diyip bu şekilde yaygara koparıp melih gökçeke troll denip kendileri Ultra trolluk yaparsa.defolsun gitsinler tribünlerden. yazarın ponpon kızların şovunun iptali için bu maddeyi söylediğini düşünerek okuyun bunu da

nihayetinde yurtdışında red foxes'ın türk maçlarında yasaklanması haberi bu protestodan daha fazla yer buldu ve daha beter dalga konusu oldu.
Mesaj tarihi:
http://www.internethaber.com/basbakani-yuhalayan-cocuga-gozalti-293363h.htm

said:
Başbakan'ı yuhalayan çocuğa gözaltı
17 Eylül 2010 Cuma 20:53
Dünya Basketbol Şampiyonası'nda Başbakan'ı protesto edenler kamera kayıtlarından tespit edildi. Yakalananlar arasında bir de çocuk var.

Dünya Basketbol Şampiyonası finalinin ardından madalya töreni sırasında Başbakan Tayyip Erdoğan’ı yuhalayan 20 kişi tespit edildi. Gözaltına alınan bir çocuk ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Madalya töreni sırasında Başbakan'ı yuhalayanları tespit etmek için İstanbul Emniyet Müdürlüğü harekete geçti. Öncelikle protesto olayına karışan kişilerin belirlenmesi için yayıncı kuruluştan alınan ve Foto-Film Şubesi ekiplerince çekilen görüntüler incelendi.

Yapılan incelemede protestoculardan 20 kişinin kimliği belirlendi. Bu kişilerden biri olan adı açıklanmayan bir çocuk, gözaltına alındı.

Bakırköy Çocuk Büro Amirliği'nde işlemleri yapılan çocuk, çıkarıldığı Bakırköy Adliyesi’nde serbest bırakıldı. Kimliği belirlenen diğer protestocuların yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Haber yalan değilmiş demekki. Gözaltılar başlamış.
Protestocuların kimliğini belirlemede gösterdikleri gayreti suçluları aramaya gösterseler türkiye cennet olur.

http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetay&ArticleID=1018698&Date=13.09.2010&CategoryID=84

Burada yazdığına göre de daha cadı avı başlamadan önce almışlar birkaç kişiyi gözaltına.

Ne, sivil dikta mı dediniz? Yok canııım sivil dikta olur mu hiç? Türkiyede sivil dikta yok zaten. Çay ikram edip hal hatır sormak için arıyolar arkadaşları. Hem Tayyip hiç diktatörlük yapar mı ya? Muhalif sesleri susturmak için güç kullanır mı hiç? Pamuk gibi adam.
Ayrıca demeyin öyle sivil dikta filan. Ayıp.
Malum, yerin kulağı var. Dinliyolardır filan, ekleyiverirler protestocu listesinin bi ucuna.
Mesaj tarihi:
istersen herkes evine basbakanin tablosunu asip sabah aksam secdede etsin onunde?

hem demokrasi demokrasi diycen, hem seni yuhaliyan basket seyircisiini, metalci selami veren asi genci gozaltina alican

http://www.gaste24.com/image/haber/2010/08/12/Resim_1281631408.jpg

pic related
Mesaj tarihi:
ahahaha akboylukla ne alakası var bunun. ne diyim allah akıl fikir versin.

eleştiri hazmiyle ne alakası var. yahu saygı göstermen gereken konumlar vardır topu topu. bunlara dikkat etmek yada dikkat edilmesi gerektiğini söylemek akboyluk ve eleştriyi hazmedememekse ben daha birşey demiyorum
Mesaj tarihi:
Pickles said:

Valla öyle bir organizasyonda gelipte başbakanı yuhalamak öküzlüktür az bişey cezayı hakediyolar

Azıcık ucundan kessinler mesela
Mesaj tarihi:
seriyatin kestigi parmak acimaz !!!111

hicbir makam kutsal degildir, demokrasi yani halkin egemenligi diyorsun, egemenlik kayitsiz sartsiz milletindir diyorsun

akp ye oy verince halk kutsal, basbakani yuhaliyinca pislikhhh

yok oyle, herkez elestirilebilir, herkez birbirinle esittir makam filan geyik onlar, halk oraya koymus onu gene halk isterse indirir

amerikada iste cumhuriyetciler elidne karpuz ayakkabi boyiyan obama resimleri ciziyor ve ircciliktan sikayet etmiyor beyaz saray, dmeokrasi boyle birsey iste
Mesaj tarihi:
Arkadaşım kutsallıkla ıvır zıvırlıkla ne alakası var ya. Kimse zaten kutsal falan demedi. Aman neyse duvara konuşmak gibi. Bi bildiğiniz anti-akpcilik. Ben de akp taraftarı değilim ama yani cidden sizinki de aşırısı. Neyse ki sizin dedikleriniz gibi yürümüyor bu işler. Yuhalama olayını siyaset olarak bakmamak lazım. biz eşitiz herkes eşit diye her kafana eseni yapamazsın
Mesaj tarihi:
başbakan gelecek diye sahne almaları engellendi basket maçlarında son derece estetik, muhteşem gösteriler yapan ve jimnastikçi, spor dansçısı ve balerinlerden oluşan bir grup olan red foxes. ahanda grubun direktörü olena rozhkova'nın konuyla ilgili açıklamaları:

'Şampiyona öncesi yerel organizasyon komitesi bizi uyardı ve şampiyonada uzun tayt giyme kararı aldık. Normalde şampiyonanın bütün maçlarında dans ediyoruz fakat önceki gün Başbakan’ın izlediği Türkiye-Rusya maçında gösteri yapamadık. Tam olarak nedenini öğrenemedim, ama Başbakan geleceği için sahaya çıkmadığımızı biliyorum.'

başbakanı protesto etmeleri nedeniyle gençlerin göz altına alınması süreci başladı. daha öncede bir konser girişinde başbakanın arabası geçerken metal işareti yapan saygısız(!) gençler de göz altına alınmıştı.

daha bir sürü münferit(!) olay...

haşmetmeapları adım adım, sinsi sinsi ama son derece planlı, organize, sabırlı ve güvenli bir biçimde emin adımlarla rotası çok önceden belirlenmiş bir yolda ilerlemekte. nasıl olsa deriiiinnnn uykuda olan, ona hiç sorun çıkarmayan bir tebaası var...
Mesaj tarihi:
Turkceplease said:

Bu organizasyon türkiyeye turizm ekonomi spor tanıtım açısından kattığı paha biçilemez ve mükemmelliği iza edilemez.

basketbol maçlarında alkışlamak yasak olsun.

mükemmelliği iza edilemez çünkü.
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

Turkceplease in söylediklerine katılıyorum, hiçbirşey olmadıysa turnuvanın tatlılığına gölge düşüren bişey

lol. ne alaka yahu.
madem öyle "tatlı" maça tayyip niye çıkıyor ki...
Mesaj tarihi:
Pickles said:

Arkadaşım kutsallıkla ıvır zıvırlıkla ne alakası var ya. Kimse zaten kutsal falan demedi. Aman neyse duvara konuşmak gibi. Bi bildiğiniz anti-akpcilik. Ben de akp taraftarı değilim ama yani cidden sizinki de aşırısı. Neyse ki sizin dedikleriniz gibi yürümüyor bu işler. Yuhalama olayını siyaset olarak bakmamak lazım. biz eşitiz herkes eşit diye her kafana eseni yapamazsın

kafana esen bişi deil ki bu, referandum olmuş
yuhalanması çok normal yani.
Politik liderlerin halktan iyi veya kötü tepki almaları "her kafana esen" değildir. o adamın orda " lan ben nerde yannıs yapıorm " demesi gerekir.

ama tabiki kraldan fazla kralcıyız biz
çok yaşaa padişaaaaaa
  • Yeni Oluştur...