wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 http://www.facebook.com/video/video.php?v=159858307364945&ref=mf Ben izlerken garip oldum. Çok yüksek nan süfer :D
Overseer Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 müthişmiş //ama inişi merak ediyom ben asıl hehe
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Admin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 bunun 10 metre olanini kapali duvar tirmanisinda yapmistim bu biraz yuksekmis :)
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 çok iyiymiş. kotu oldum resmen izlerken.
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 abi nasıl ya çok değişik bi tutku bu hayatta yapmam
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 bende yükseklik korkusu var ama bildiğin yap deseler denerim süfer bişi :D edik: zate bi üst post nie alıntılıyorsam ^_^
Bone Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 insanlar gökdelenleri nasıl inşaa ediyorlar, nasıl içinde yaşıyorlar merak ediyorum. 10. katta yaşarken tuhaf hissediyordum. yükseklik fobisi var bende de. ama genelde senin altında veya üstünde olan yükseklikler rahatsız ediyor. böyle uçaktan bakarmış gibi yeryüzünü görmek o kadar etki etmiyor. yani videoda o adamın yerinde olsam yeryüzüne bakmaktansa direğin üstünde durmak yorardı beni.
Red Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 cıkarken bi gazla cıkarsında durup arkana bakınca noluyor acaba :) inerkende teker teker inmiyorlardır herhalde inerken daha sakat.paraşütle atlarlar herhalde :)
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Overseer said: müthişmiş //ama inişi merak ediyom ben asıl hehe tam benim düşüncelerim :D
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 adam tepeye filan yaklaşmıştı kapadım, o ne lan öyle sdf
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 beyler bu arada o nası tutku falan diyenler olmuş belirteyim :D adamın işi o tutku falan değil o işten para kazanıyorlar çıkıp baz istasyonlarını falan tamir ediyolar
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 videoyu izlerken başım döndü ya felaket yani heriflere ne kadar para veriolardır şu işi yapmaları için acaba
Trias Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 orda ki olay aslında adamların sürekli bir emniyet almadan tırmanması. Nasıl izin veriyorlar anlamadım. Bizde bile kule eğitimleri çok ciddi birşekilde verilmekte ve uygulanmakta.
Fin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 adam diyor zaten daha hizli oluyormus oyle heralde kagit imzaliyorlardir bu sekilde tirmaninca gotum attı adeta elektrik kutusundan sonrasina bakamadim
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Abi ne kuleymiş çık çık bitmedi allah belasını vermesin. Yanlız bu adamşlar harika para alıyorlar. İnanılmaz farklı oluyor ücretleri. Fabrikalarda ya da büyük inşaatlarda "yüksekçi" diye geçen tipler var. İyi farkı var. Lakin yükseklik korkusu olan adam yapamaz. Ama alışılan birşey ya, hele ki mesleğin olunca seve seve alışıyorsun sdfg Tente işiyle uğraşıyoruz biz. Yeri geliyor 12. kata falan tente takıyorsun. Balkon demirinde/mermerinde yürümek zorundasın. Bi elinle tavandan falan destek alıp diğer elinde tenteyi tutuyosun. Ağır da tabi. Yerine oturtuyosun alet edevat kullanıyosun bu sefer. Sürekli o şekilde yani bitene kadar. Normalde yıllardır babamla yeğeni yapıyor bu işi ama bu yıl ben de ufak ufak gitmeye başladım iş sıkışıklığı olduğunda. E babam ya da yeğeni her ki olursa yanımda artık, alışkın. İlk seferinde yeğeni bana "hadi çıksana olm" diyor, lan dedim manyak mısın, ben vereyim parasını beni buraya çıkartma ahahasdfs. 3 ayda alıştım ama az gitmeme rağmen. Yıllar önce bi süre emniyet halatı kullanıyorlardı, sonra o halat hareket imkanını kısıtlıyor diye kulanmamaya başladı babam birde sdf Özet olark, işin içinde para oldu mu yapıyosun bilaer..
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Birde en komiği müşteriler. Böyle girip balkona "haydin" diye iki kişi çıkınca balkon demirine insanlar kendileri çıkıyormuş gibi korku duyuyorlar. Yüzlerce kez "kardeşim vallahi istemiyorum düşeceksiniz inin takmayın" diyen oldu ahahah. İçeri kaçanlar var balkondan ehehe
senko Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 görünce daha tuhaf oluyor insan. bana klima takmaya gelmişlerdi, o dış ünite takılana kadar ben onlardan daha çok yorulmuştum aman bişi olcak diye.
screwy Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 mokoko said: çok iyiymiş. kotu oldum resmen izlerken.
batuhan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Baya güç istiyodur yorulmadan çıktılar valla.
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 gerildim lan, bu ne, kollarim titredi. arkadas kuleyi yapmayi biliyosun da, o ustteki duzenegi kolayca assagi getiricek sistemi mi kuramiyosun, olayin nedir. safety olayina da nasil daha duzgun bisey yapmamislar aklim almiyo.
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 ya böyle işlere kalkışıp da düşüp ölen yok mu ibretlik bir paylaşım olur kankutörler
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 abi o kadar yüksek diil de şöyle bi olay var. Gebze'deki galvaniz fabrikasındaydı sanırım bu olay. Vinç operatörünün üstten kontrol ettiği bi sistemde eleman inerken mi çıkarken mi ney, galvaniz kazanına düşüyo. Mavi bi bulut çıktı başka da bişey bulunması mümkün değildi zaten demişlerdi yıllar önce. O yaşımdan beri etkiler beni o olay, çok fena lan.
Öne çıkan mesajlar