Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 yerde ölü duranları görmüştüm ama oha bu ne http://imgur.com/b2e3O.jpg http://imgur.com/Em5xp.jpg http://imgur.com/PCVfn.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 blizz buna niye izin veriyor anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 İzin verdiği yok ki adamlar untouchable :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Ben de gördüm birden gökten ceset yağdı gözümün önünde ve havada kaldı. Piskopat birşeydi nasıl havada duruyorlar anlamak mümkün değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Bunlar ceset değil yalnız, senkronize olarak hareket eden bir miktar lvl 1 karakter. Adam böyle pon pon kızlar gibi hareket ettiriyor, isim yazdırıyor, O falan yaptırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 İnanmıyorum ama ben de şahit oldum, gayet enteresandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Uçuyorum şahitlerim var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Adamlar nelere uğraşıyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 bunlar gelişmeden oyunu bırakmış olmak çok keyif verici wow'un büyülü bi yanı vardı benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Bunlar hep vardı da, alenen yapmıyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 yok bildiğin cesettiler ben gördüğümde havada uçan ve ölüm şekilleri bile düzenlenmiş cesetler. Bi de bence blizzard bunlarla anlaşmalı ha. Direk gold satılması etik görülmeyeceği için kendi isimlerini kötüleyeceğinden böyle bir sisteme başvurmuşlar. Hem de vergisiz mergisiz koç gibi sisitem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Ha evet onu da yapıyorlar da ben bu resimlerdekilerden bahsetmiştim. Onu yıllardır yapıyorlardı ama hep sabaha karşı falan server tenhayken uğraşıyorlardı. Bu aralar kafalarına ne zaman eserse yapıyorlar, blizz. gmleri falan çıkardı işten heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Şahit oldum direk uçtular havada durdular yere kondular gg :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Basit bir soru için konu açmak istemedim. Araya sıkıştırayım izninizle :P wotlk da uçan binek için. 2 tane train var. Birisi 1000 gold. Diğeri 5000 gold. Burada karlı çıkmak için herhangi bir yol varmı acaba? 5000 gold olanı öğrenmek için 1000 gold olanı öğrenmiş olmamız gerekmiyor sanırım. Bc de train olmuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 5000 gold olan %280 ve %310la uçmanı sağlayan, thrallmara falan repin varsa orada (honored 4.5k mesela) 4k golda bilem train olabilirsin onu. 1000 gold olan da nortrend'de uçabilmeni sağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 kotickin sanal reklam uygulaması bunlar. gold satan siteler de kotickin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 2 sinide öğrenmem şart yani. Herhangi bir karı yok rep den başka. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Valla 2 serverda takılıyorum 2sindede var bu, aynı sitenin reklamı durmadan hem alliance hem horde tarafında var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar